Witam niedawno zakupiłem coupe 65 ' ściągnięty z Francji... po samochodzik pojechałem 500 km w stronę Strzelec Krajeńskich . Niestety albo stety ponieważ dzięki temu ktoś go sprzedał został walnięty przód ….. wiec mam co robić na starcie przy nim
kilka fotek jakie narazie posiadam
Wydaje mi się że był to najlepszy wybór w moim życiu !!!!
Fajny Poluję na takie koła...
Widzę że w końcu jakiś kolega z okolicy; często jestem w pobliżu, więc jakby co daj znać, chętnie mogę coś pomóc, czy doradzić
Bardzo fajny i obręcze Torq Thrust D - miodzio
Tylko niestety musisz wyciąć wszystko co wystaje poza ścianę grodziową - bez ramy naprawczej się nie obejdzie.
Inaczej nie ustawisz przednich podłużnic - przerabiałem podobny problem (tylko powód był inny - rdza)
KMY - to Myślenice? Gdybyś miał jakieś pytania wal w ciemno.
Hmm a więc chętnie posłucham waszej opinii : Giepe 6t07t Stang i zapraszam każdego z was do mnie jak znajdziecie czas aby obejrzeć konika i powiedzieć co nieco na jego temat i wasze spostrzeżenia . Co do licznika to wydaje mi się że jest on w milach ( załączam fotke) no i oczywiście komora silnika także dodaje fotke. A KMY motorek to bardzo dawno był kupowany i nawet nie pamiętam miejscowości tej tablicy . No i oczywiście felgi to cragar s/s
kolejne kilka fotek :
Wydaje mi się że był to najlepszy wybór w moim życiu !!!!
Tak, licznik jest w milach. Z resztą do Francji nie sprzedawali chyba tych samochodów, tylko był sprowadzony i tak z US.
Oj... felgi tak... ostatnio takie wylicytowałem, ale musiałem sprzedać, bo jak się okazało sprzedawca źle zmierzył rozstaw...