Dziękipieron pisze:[
do stang67
Podoba mi sie twoj czerwony kolor ze zdjecia jezeli byl taki w 1965 to wlasnie tak pomaluje.

Candyapple Red był dopiero od 67.
W 1965 miałeś dostępne dwa czerwone:

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
Dziękipieron pisze:[
do stang67
Podoba mi sie twoj czerwony kolor ze zdjecia jezeli byl taki w 1965 to wlasnie tak pomaluje.
witam nie trzeba nic przerabiac mysle o oponach 235\55 lub 50 pzdr.T. nie chce zeby profil byl niski bo nie pasuje do klasykayoozeq pisze:Jakie opony na to wciśniesz i czy wszystko podejdzie bez przeróbek ??
Bedziemy musieli troche poczekac mysle ze do kwietnia sie wyrobie pzdr.T.Zbycho9 pisze:no powiem że nie mogę się doczekać jak to się wpasuje przymierz felgę do budy zerkniemy
do 67i 68 beda idealne zrobie go bardziej jak muscle car z bialymi pasami przednim spoilerem i jak trzeba bedzie troche obnize Pzdr. T.stang67 pisze:Same w sobie felgi świetne, ale czy na klasyku nowoczesne i tak duże felgi będą wyglądać dobrze to nie jestem przekonany... Zobaczymy. Opony chyba jakieś 235/45 ...
Może to jest myśl... obniżyć, dać chin spoiler, niebieski lakier i czarne pasy w macie... i jakieś niskie opony 235/40-45pieron pisze:do 67i 68 beda idealne zrobie go bardziej jak muscle car z bialymi pasami przednim spoilerem i jak trzeba bedzie troche obnize Pzdr. T.stang67 pisze:Same w sobie felgi świetne, ale czy na klasyku nowoczesne i tak duże felgi będą wyglądać dobrze to nie jestem przekonany... Zobaczymy. Opony chyba jakieś 235/45 ...
To sa akurat MB Old School, painted gunmetal gray wheels czyli jak najbardziej do naszych zabawek,stang67 pisze:Same w sobie felgi świetne, ale czy na klasyku nowoczesne i tak duże felgi będą wyglądać dobrze to nie jestem przekonany... Zobaczymy. Opony chyba jakieś 235/45 ...
mysle o wyzszym profilu zeby bylo troche miesa na felgachstang67 pisze:Może to jest myśl... obniżyć, dać chin spoiler, niebieski lakier i czarne pasy w macie... i jakieś niskie opony 235/40-45pieron pisze:do 67i 68 beda idealne zrobie go bardziej jak muscle car z bialymi pasami przednim spoilerem i jak trzeba bedzie troche obnize Pzdr. T.stang67 pisze:Same w sobie felgi świetne, ale czy na klasyku nowoczesne i tak duże felgi będą wyglądać dobrze to nie jestem przekonany... Zobaczymy. Opony chyba jakieś 235/45 ...
Ten poppy red nie ma nic wspolnego z czerwonym to bardziej pomaranczowy,zobacz mojegopieron pisze:Bede musial w poniedzialek namieszac te dwa czerwone na probki i zobacze,dzieki.
W sensie że jak? Nie masz roku w dokumentach???pieron pisze:I jeszcze wazne pytanie co do rocznika zarejestrowac na 67 czy 68?? ktory lepszy ?
Daj mu 2015pieron pisze:I jeszcze wazne pytanie co do rocznika zarejestrowac na 67 czy 68?? ktory lepszy ?