Dzięki za za te lampy..... przejrzałem wcześniej całe forum ze 3 razy i też to wyczytałem. zastanawiałem się nad zamówieniem oryginalnych mocniejszych, ale zdecydowałem sie właśnie na Wesem. Trochę Jelcza pd maską nie zaszkodziCzyTyTez pisze:z powodu braku krzyża w `66 powiedziałbym że to obowiązek jeżeli nie cenisz aż nadto klasycznego oryginalnego VINowego wyglądu. I ja się nad tym zastanawiam![]()
Przy okazji pomyśl nad reflektorami pod h4Pod `67 pasują ponoć Wesem Ikarus, Jelcz, nie wiem jak pod `66...
[kapitanplaneta1] Coupe z 1966 dołącza do Polskiej Stajni Og
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
- kapitanplaneta1
- Stowarzyszenie MKP
- Model: coupe 1966
- Kolor: zielony bluszcz
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Re: Coupe z 1966 dołącza do Polskiej Stajni Ogierów
- simontlc
- Forumowicz
- Model: 289 coupe 1965
- Kolor: mechaniczna pomarańcza (Poppy Red )
- Kontakt:
Ja mam te halogeny , bardzo latwy montaz , a lampy tez mam wesemy , i ktos pisal na forum ze ze stanow mu przyszly wesemy wlasnie, 

"NO IT'S NOT JUST A SIX, IT'S A PART OF THE LEGACY OF THE MUSTANG"
- kapitanplaneta1
- Stowarzyszenie MKP
Zamówił w USA i przyszły Wesemy? Dobre ! Pewnie mógł zaoszczędzić na pln-ach, a już na pewno na czasie !simontlc pisze:Ja mam te halogeny , bardzo latwy montaz , a lampy tez mam wesemy , i ktos pisal na forum ze ze stanow mu przyszly wesemy wlasnie,
- kapitanplaneta1
- Stowarzyszenie MKP
Części zajechały !!! Co prawda jeszcze nie wszystkie - bo mi w hurtowni podzielili wysyłkę, ale radocha większa niż w Boże Narodzenie pod choinką !!!!
Jakość foto może nie najlepsza - ale nie mogłem się doczekać i rozpakowywałem w nocy !!!
Jakość foto może nie najlepsza - ale nie mogłem się doczekać i rozpakowywałem w nocy !!!
- CzyTyTez
- Forumowicz
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: vintage burgundy
- Kontakt:
tak patrząc na ten stos części i pomijając stan cywilny przeciętnego właściciela Mustanga zastanawiam się co bym wybrał: wielką pakę części do mustanga czy panią kurier ala Salma Hayek, która przywiozłaby te części... kurde chyba ten stos ;P taa wiem najlepiej wszystko 
- Tomasz78
- Forumowicz
- Model: 68 coupe, 65 Coupe
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: BLACK
Heh, zawsze,jak dojda paczki z częściami to banan na twarzy niemal równy z tym jaki mamy po odbiorze Konia;) wiem po sobie bo mozna sie tym naokladac dookoła i cieszyć z zabawek. Powodzenia w składaniu