Trochę roboty będzie, ale mam nadzieję że efekt będzie zadowalający.

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
Do kwietnia czyli do OP zlotu jest pół roku, niestety nawet programy poturbowani czy ten z małpą nie remontują aut w tydzień jak to przedstawiają. Jak się biorą za takie poważne prace to zajmuje im to 3 miesiące minimum a do tego oni mają części w dobe u siebie, a jak im coś nie pasuje to następnego dnia wymieniają na pasujące. U nas jesteś miesiąc w plecy... paczki lotnicze jak wejdą na cło to też z tygodnia robią się dwa. Z doświadczenia musisz uzbroić się w cierpliwość... dużo cierpliwości. A jeśli nie jesteś blacharzem, lakiernikiem, szlifierzem w jednej osobie to życze Ci szczęścia do terminowych fachowców i wolnych terminów, no i żeby po piaskowaniu nie było sita.Marek2211 pisze:Dziękuje Koledzy za gratulacje. Mam nadzieję wyjechać autkiem na wiosnę 2016. Oczywiście wszystkie postępy w pracach będę publikował.
Właśnie rozmawiałem z Arturem od czerwonego nieszczęśnika z Mustki który robi swojego u Krystiana i on także zdecydował o komorze ale i podłodze od spodu w kolorze nadwozia i nawet chciałem jakoś wpłynąć na tą decyzje ale tak jak mówisz o gustach się nie dyskutuje Artur robi tak samo czyli w kolor nadwozia.anbr64 pisze:No fajna robota ale czy do konca jesteś przekonany co do koloru komory silnika? Wiem z że z gustami sie nie polemizuje.....
Może jednak kilka słów od ciebie - dlaczego tak?