bez owijania: lewa strona ok, prawa złamany- drzwi sie nie zamykaja

podłoga jest nowa- od skośnookich
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
Jestem ciekawy czy ogarniesz do 2016komin pisze:wiemproblem jest taki ze na sierpien 2016 samochód musi być gotowy a obecnie na rynku nic ciekawego nie był i niejako pod przymusem nabylem tego oto złomka, "prace " wykonane zostały w stanach taki przyjechał takiego kupiłem. zxakasać rękawy i do roboty
da siękomin pisze:dopingu mi nie trzebatrzeba mi wiedzy i zdjęć jak co powinno wyglądać bo u mnie jest wszystko po amerykańsku
pytanie mam takie czy za 10k uda sie ogarnąć blacharkę?- oczywiśćie wiem ze to temat śliski ale już kilka samochodow zostało odbudowanych i coś na ten temat możecie powiedzieć
Cześćkomin pisze:Witam dziś zaczołem takie nawet grube oględziny blacharki:
-podłużnice przód obie (te co zaczynają się ściany grodziowej a kończą na ??-podłodze)
podłoga -jest
-reperaturka nadkole tył prawy i dół bagażnika dolegający doń.
- do wymiany pas tylny górny jest w miarę ok, ale od srodka widać ze był lekko prostowany.
-końcówki podłużnic tylnych do grubej weryfikacji
- kominy o dziwo w świetnym stanie widać ze od strony nagrzewnicy grubascoś kleił jakąś masą bitumiczną
-nogi: kierowcy, pasażera, mocowanie progów przód obie strony (tego boje sie najbardziej)
* pragne nadmienić że są to dokładne oględziny organoleptyczne bez stosowania zadnych pomocy i wszystko wyjdzie po demontażu, piaskowaniu i młotkowaniu
Cześćkomin pisze:pochopna decyzja o zakupie skłania mnie zakasania rękawów i pracyprogi zewnętrzne są naprawde ok ale środkowa wstawka i wewnętrzna część nie istnieją praktycznie, nadomiar złego częśc elementów jest wycięta i poprosty nawet nie mam pojęcia jak wyglądały jak sie to miało do stanu pierwotnego, przeglądam zdjęcia wszystkich na forum dotyczące convertible i staram sie posklejać to w całość to w głowie. SZkoda ze zdjęcia wszystkiego nie oddają i nie moge zobaczyć wszystkich elementów z takiej perspektywy z jakiej bym sobie życzył . jeśli na forum znajdę ludzi chcących pomóc udostępniając zdjęcia ze swoich napraw wiem ze sie uda > ba będzie na sierpien 2016.ALE ALE ALE będzie git