[Radek] - Mustang Convertible 3.8 V6 - SN95
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
Mam kuzyna w USA i ich znajomi będą wrzucali kontener na mienie do Polski, będzie miejsce na samochód. Jego znajomy znowu orientuje się w Mustangach i szukają mi Mustanga, muszę mieć gotówe naszykowaną żeby w każdej chwili móc mu puścić Paypalem. Co do silnika, nadwozia, koloru, skrzyni to nie jest tak istotne jak rocznik.... a preferowany jest 19... Póki co kupuję jakieś tanie BMW bez dachu żeby czymś jeździć i łatwo sprzedać, bo sądziłem że Mustanga bede sprzedawał dłuuugo.
Kupując Mustanga stwierdziłem że rozstanie z nim nie przyjdzie łatwo... Dlaczego?
Szary na WOT sprzedaje sie od kiedy ja mojego kupowałem... Ciemny co ma na zdjeciach pudełko ciastek za fotelem tak samo... Biały "Kozak" z Białego stoku tez przewijał się od pół roku, niebieski GT co najmniej od sierpnia 2008 do dzis...
Ja wystawiłem Mustanga w piątek o 15:45... jeden klient ogladal w piatek wieczorkiem, sob-niedz-pon - swieta... wczoraj, we wtorek... oglądały 3 osoby... i załatwione
Kupując Mustanga stwierdziłem że rozstanie z nim nie przyjdzie łatwo... Dlaczego?
Szary na WOT sprzedaje sie od kiedy ja mojego kupowałem... Ciemny co ma na zdjeciach pudełko ciastek za fotelem tak samo... Biały "Kozak" z Białego stoku tez przewijał się od pół roku, niebieski GT co najmniej od sierpnia 2008 do dzis...
Ja wystawiłem Mustanga w piątek o 15:45... jeden klient ogladal w piatek wieczorkiem, sob-niedz-pon - swieta... wczoraj, we wtorek... oglądały 3 osoby... i załatwione

Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...