Pierwsza fota, jeszcze z telefonu i na "gorąco"
Po długim czasie, wieloletnim rozmyślaniu, krótkim romansie z motocyklami, finalnie i ja stałem się członkiem elitarnego klubu posiadaczy Mustanga

Oto mój konik

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
Pamiętaj elitarnego klubu posiadaczy sn95odiss pisze:Po długim czasie, wieloletnim rozmyślaniu, krótkim romansie z motocyklami, finalnie i ja stałem się członkiem elitarnego klubu posiadaczy Mustanga
Dezo pisze:Gratulacje! SN95 w jedynie słusznym kolorze - "buraczkowym"! Poczytaj wątek III OZM Tor Poznań, to bedziesz wiedział o co chodzi, hehe.
Pozdrawiam i powodzenia życzę z mustangową przygodą. Fajnie, że tak blisko. Chyba porzucę Wielkopolskę i zacznę organizować wrocławskie spoty.
No najbliższy to jest chyba, jak się patrzy na frekwencję zlot pt. kręcenie filmu na MR2012odiss pisze: @stang232
Wyjdę na buraka, ale daj prosze jakieś info o tych zlotach (bo mniemam że mówisz o Wrocławskich ? ) albo skieruj mnie do odpowiedniego linka, bede wdzieczny
Jak jesteś z Bielska- Białej (tam poprzedni właściciel kupił) to może Twój exAlexander25 pisze:Pokaz zdjecie od tylca bo to moze moj jest dawny:D masz automat czy manual?
oj dzięki za toodiss pisze:Skrzynia manualna. I dzieki bogu