Spotkania w Krakowie
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: black
Re: Spotkania w Krakowie
Bus ? Wisła? W którym to miejscu ? Może trzeba podjechać zapytać .... A tak z innej beczki w związku z zbliżającymi się cieplejszymi dniami dla wszystkich koników z okolicy serwis klimatyzacji gratis!
- Adrian
- Forumowicz
- Model: Brutal
- Silnik: inny V8
- Kolor: Orange
- Kontakt:
Wisła, busy? Na Raymonta?Pielgrzym pisze:Bus ? Wisła? W którym to miejscu ? Może trzeba podjechać zapytać .... A tak z innej beczki w związku z zbliżającymi się cieplejszymi dniami dla wszystkich koników z okolicy serwis klimatyzacji gratis!
Nie wiedziałem, że masz zakład! Gdzie się mieści? Póki co mam dwa cywile do roboty. Można? W Berlingo hm nabicie chyba ale na pewno coś jest nie tak bo się nie załącza sprężarka oraz audi TT, chyba tylko nabicie. A może się załącza bo pusto? Cobrą przyjadę jak przypłynie w maju.
'95 GT http://tiny.pl/gj5qs
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
No tu http://m.google.pl/u/m/dkukzW
Na przeciw sheratona. Ul. Powisle.
Z ta klima o serio gadasz? Bo po zimie to chyba wszyscy sie do Ciebie zwalimy :-) a tak przy okazji maly offtopic. Kupilem w tesco taki srodekdo odgrzybiania wsprayu. Myslisz ze da rade? Czy to pic na wode?
Z ta klima o serio gadasz? Bo po zimie to chyba wszyscy sie do Ciebie zwalimy :-) a tak przy okazji maly offtopic. Kupilem w tesco taki srodekdo odgrzybiania wsprayu. Myslisz ze da rade? Czy to pic na wode?
Zobaczymy ile da. Jak nie pomoze to chetnie. A masz ja tu czy w Rybcu?stang67 pisze:Pewnie średnio skuteczny Jak coś to mam profesjonalną maszynkę do odgrzybiania mogę przywieźćrzabsky pisze:Kupilem w tesco taki srodekdo odgrzybiania wsprayu. Myslisz ze da rade? Czy to pic na wode?
- stang67
- Forumowicz
- Model: 1967 Mustang A-code
- Kolor: Candy Apple Red
- Kontakt:
No można zapytać, natomiast co do grilla w takim miejscu to nie jestem przekonanyrzabsky pisze:No tu http://m.google.pl/u/m/dkukzW
_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______
1.1967 Mustang 289-4v V8
2.1997 BMW e36 318ti ///M
3.1998 BMW e36 320i convertible ///M
1.1967 Mustang 289-4v V8
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: black
Z klimą to oczywiście serio ... konikom sie nalezy albo więcej ich kierowcą jakby co 504149866 8-17 Co do miejsca na grilla to nie znam wiec sie nie wypowiadam ale pytanie ilu by nas było ?
@stang67 no to jak mi nie wyjdzie płynem z tesco, to sie zgłoszę, chyba że od razu do Pielgrzyma się wbijemy
@Pielgrzym, a gdzie masz warsztat? tzn w której części KRK? bo my tu chopoki na prądniku sie bujamy
co do miejsca - to grill jak najbardziej tam na trawce nad wodą - tam gdzie są stoły do szachów. Tylko piwka się nie napijemy, aczkolwiek i tak nie możemy, bo jeźdzcy nie piją podczas jazdy.
Czy ktoś z Was bywa tam w centrum? bo ja nie bardzo. Można by podpytać ciecia w stróżówce czy by nas pogonił jak by się z 8 mustangów zwaliło. tam jest zawsze stokrotka miejsca i masa ludzi. Możemy położyć kapelusz na ziemii i napisać "zbieramy na owies dla konii"
@Pielgrzym, a gdzie masz warsztat? tzn w której części KRK? bo my tu chopoki na prądniku sie bujamy
co do miejsca - to grill jak najbardziej tam na trawce nad wodą - tam gdzie są stoły do szachów. Tylko piwka się nie napijemy, aczkolwiek i tak nie możemy, bo jeźdzcy nie piją podczas jazdy.
Czy ktoś z Was bywa tam w centrum? bo ja nie bardzo. Można by podpytać ciecia w stróżówce czy by nas pogonił jak by się z 8 mustangów zwaliło. tam jest zawsze stokrotka miejsca i masa ludzi. Możemy położyć kapelusz na ziemii i napisać "zbieramy na owies dla konii"
- stang67
- Forumowicz
- Kontakt:
No zobaczymy, tylko jak coś to muszę wiedzieć przed weekendem co bym zdążył zorganizowaćrzabsky pisze:@stang67 no to jak mi nie wyjdzie płynem z tesco, to sie zgłoszę, chyba że od razu do Pielgrzyma się wbijemy
Ze mną się nie napijesz?? hehe żart ale jakoś żyłem w przekonaniu że tam nie wolno grillarzabsky pisze: co do miejsca - to grill jak najbardziej tam na trawce nad wodą - tam gdzie są stoły do szachów. Tylko piwka się nie napijemy, aczkolwiek i tak nie możemy, bo jeźdzcy nie piją podczas jazdy.
Chyba aro0n tam mieszka niedaleko... ale wiesz, odpali się cieciorasowi 5 dych które zbierzemy do kapelusza i będzie spokójrzabsky pisze: Czy ktoś z Was bywa tam w centrum? bo ja nie bardzo. Można by podpytać ciecia w stróżówce czy by nas pogonił jak by się z 8 mustangów zwaliło. tam jest zawsze stokrotka miejsca i masa ludzi. Możemy położyć kapelusz na ziemii i napisać "zbieramy na owies dla konii"
_______F___U___C___K_________T___H___E_________F___U___E___L_________E___C___O___N___O___M___Y_______
1.1967 Mustang 289-4v V8
1.1967 Mustang 289-4v V8
hehehe, z tym kapeluszem to był żart, ale tak mysle że to w sumie niegłupi pomysł.
A jest jakiś zakaz grillowania ? bo ja nie wiem - może jest a ja nic nie wiem ....
A ja sie bardzo chetnie napije... załatwimy lawete i sie konie odholuje do stajni
A jest jakiś zakaz grillowania ? bo ja nie wiem - może jest a ja nic nie wiem ....
A ja sie bardzo chetnie napije... załatwimy lawete i sie konie odholuje do stajni
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Pielgrzym, fajna sprawa Pewnie się możesz spodziewać za jakiś czas telefonu ode mnie
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%
Ja proponuje jakieś bardziej odludne miejsce (żonę zabiorę to i piwa do karkówki się napije ) Kryspinów, albo może Tęczynek (jakieś 30 km od krakowa) ? Jest tam fajny zamek, w trakcie remontu, ale miejsce w miarę odludne (poniżej fotka)
No i można powoli robić listę obecności
Teraz Camaro, ale kiedyś Qóń wróci do stajni ;)
- stang67
- Forumowicz
- Kontakt:
No może być i zamek Spotkamy się na mieście, polansimy i polecimy w konwoju za miasto Mnie się podoba...aro0n pisze:Ja proponuje jakieś bardziej odludne miejsce (żonę zabiorę to i piwa do karkówki się napije ) Kryspinów, albo może Tęczynek (jakieś 30 km od krakowa) ? Jest tam fajny zamek, w trakcie remontu, ale miejsce w miarę odludne (poniżej fotka)
Co do listy; nie ważne już jak i gdzie, to ja się postaram, jak już nie stangiem to chociaż cywilem
1.stang67
2.
1.1967 Mustang 289-4v V8
1.1967 Mustang 289-4v V8
Ja Ci dam cywilem! Jak kon nie domaga to Cie na hol z rybnika wezne!stang67 pisze:No może być i zamek Spotkamy się na mieście, polansimy i polecimy w konwoju za miasto Mnie się podoba...aro0n pisze:Ja proponuje jakieś bardziej odludne miejsce (żonę zabiorę to i piwa do karkówki się napije ) Kryspinów, albo może Tęczynek (jakieś 30 km od krakowa) ? Jest tam fajny zamek, w trakcie remontu, ale miejsce w miarę odludne (poniżej fotka)
Co do listy; nie ważne już jak i gdzie, to ja się postaram, jak już nie stangiem to chociaż cywilem
1.stang67
2.
1.stang67
2.rzabsky
To juz prawie polowa drogi do Katowic. Jesli tam, to mozemy zaprosic jeszcze kolegow ze slaskaaro0n pisze:Ja proponuje jakieś bardziej odludne miejsce (żonę zabiorę to i piwa do karkówki się napije ) Kryspinów, albo może Tęczynek (jakieś 30 km od krakowa) ? Jest tam fajny zamek, w trakcie remontu, ale miejsce w miarę odludne (poniżej fotka)