Jak dla mnie totalna lipaBielek pisze:.......
Mam nadzieje, ze to nie był dzień stracony i było w miarę ciekawie.

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Jak dla mnie totalna lipaBielek pisze:.......
Kuba ... grochóweczka była cały czas heheh ..... tylko w innym miejscu , myśmy się załapaliKuba pisze:Jak dla mnie totalna lipaBielek pisze:.......
Mam nadzieje, ze to nie był dzień stracony i było w miarę ciekawie.Skusiłeś mnie na ten wyjazd opowieściami o grochówce, chodziłem, szukałem i nie znalazłem. Musiałem jakieś kiełbasy jeść
![]()
![]()
![]()
![]()
He, he - pod warunkiem że wiedziałeś w której kolejce stanąć, bo jak nie to trzeba było np. 30 min odczekać swoje żeby się dowiedzieć że musisz zacząć od nowa w nowej kolejceKuba pisze:Jak dla mnie totalna lipaBielek pisze:.......
Mam nadzieje, ze to nie był dzień stracony i było w miarę ciekawie.Skusiłeś mnie na ten wyjazd opowieściami o grochówce, chodziłem, szukałem i nie znalazłem. Musiałem jakieś kiełbasy jeść
![]()
![]()
![]()
![]()
Cześć,Bielek pisze:Jeśli pozwolicie to na niektóre fotki dodamy napis Mustang Klub Polska, bo pewnie fotki szybko rozniosa sie po swiecie.
Napis będzie taki jak na naszej stronie klubowej.
Ten-four.Bielek pisze:Hominis to moze napiszesz krótki txt z imprezy, który wwrzucimy na stronke klubową? Moze to byc bardzo subiektywny opis.
Ze zdjęciami przy F-16 trzeba było uważać - wszystko zostało uzgodnione i plan miał się zacząć ok. 16:00 - 16:30 ... ale jak dotarłem w pobliże Mustangów właśnie około 16:00 to ... wszyscy już wyparowaliEvening pisze:@hominis super fotki, mam nadzieje, że sie szybko rozniosą po siecia jakieś klasyki się ustawiały przy samolotach ?