Jeśli się ładnie uśmiechnieszono pisze:Dzieki wszystkim za super zlotOrganizatorom
Ja jeszcze dochodzę do siebie po sobotnim namiocie
było ostro , hyhyhy
Te filmy które były puszczane w sobotę są gdzieś dostępne ?

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
Jeśli się ładnie uśmiechnieszono pisze:Dzieki wszystkim za super zlotOrganizatorom
Ja jeszcze dochodzę do siebie po sobotnim namiocie
było ostro , hyhyhy
Te filmy które były puszczane w sobotę są gdzieś dostępne ?
Dzięki Max - wreszcie widać mnie na jakimś zdjęciu!MAX pisze:Jest jeszcze coś za co odpowiedzialni są organizatorzy , zgromadzili w Smardzewicach ponad 90 pięknych mustangów czym pobili rekord ze zlotu w Łodzi .
Poniżej kilka fotek jakie udało mi się zrobić.
https://plus.google.com/photos/10614187 ... banner=pwa" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak, bo naklejki się nie sprawdzająDezo pisze: [..]
2. Zapamiętanie ich twarzy, imion, nicków i skąd przyjechali oraz którym autem,
[..]
Spoko....romanus1970 pisze:szacun![]()
![]()
dla organizatorów za ogarnięcie takiego
stada dzikich koni
![]()
było super![]()
Przepraszam za zamieszanie w czasie przejazdu![]()
czyli zakladam, ze chodzi o mnieMagkri pisze:Dodam, że to nie o mnie chodzimuarah pisze:
Madzia, dzięki, że przejęłaś inicjatywę z koszulkami itd, wynik: 1250zł zasila budżet projektu za co dziękujemy i bardzo to doceniamy!
dzieki Adas :* staram sie nadrabiac z postamiadaslaw pisze:Magda, to trochę dziwny widok, bo z jednej strony ogarniałaś biuro zlotowe przsez te wszystkie dni zlotu, a z drugiej strony na forum masz jedynie 8 wpisówmdziak pisze:Dzieki Madziu :* ale Wam nie dorastam do piet !! Duzy szacun za swietna organizacje takiej imprezy
Aloe, zgaduję, to się teraz zmieni
Dziękuję za organizację!
recepcja zgarniala wszystko co zostawiales :p lacznie z laptopemSPONTAN pisze:MADZIU, NIE WIESZ GDZIE JEST MOJA ŁADOWARKA DO TELEFOONU![]()
Ktoś zapomniał laptopa?mdziak pisze:recepcja zgarniala wszystko co zostawiales :p lacznie z laptopem
Lamina - Wam sie naleza specjalne podziekowania za przygarniecie mnielamina pisze:Dzieki wszystkim było super jak zawsze...
adaslaw pisze:Ktoś zapomniał laptopa?mdziak pisze:recepcja zgarniala wszystko co zostawiales :p lacznie z laptopem![]()
To może też jakieś zagubione pociechy macie do rozdzielenia rodzicom?