Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
Moja rada jest taka, kup najtańszą wersję audio, a w audio zainwestuj. Nawet w najbogatszej wersji ratuje go tylko subwoofer, a i tak gra całość gorzej niż fabryczne std audio w skodzie...
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Ruby red
Znajomy w 300C ma nagłośnienie Boston Premium Audio i gra to bardzo ładnie. Myślałem, że Ford oferując rozszerzone nagłośnienie, zamontowal coś porządnego. Audio poza fabryką nie wchodzi w grę bo mam awersje do rozkrecania wnętrza.
- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
- Kolor: Black
Pytanie
Mustang i myjnia bezdotykowa.
Jak myjecie i ciepla woda dotykacie klamki migaja wam kierunki jak by sie otwieral/zamykal?
Mustang i myjnia bezdotykowa.
Jak myjecie i ciepla woda dotykacie klamki migaja wam kierunki jak by sie otwieral/zamykal?
- addrian
- Forumowicz
- Model: EB 2015
- Kolor: Competition orange
miga dlatego że masz kluczyk w kieszeni bo auto otwiera się bez kliknięcia , musisz go nie zamykać jak myjesz w sensie nie naciskać kłódki na kluczyku
358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
MRT AXLE BACK EXHAUST KIT
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
- siara
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2015 GT
Nie zamykam.
Czyli jest otwarte kluczyk w kieszeni.
Mysle ze jak bym kluczyck zostawil w srodku i wyszedl i wtedy myl to by nei migalo ale jeszcze sprawdze.
Pytalem wczesniej odnosnie mp3 z USB
Nie wiem czy problem niedzialajacych mp3jek to kwestia dlugosci nazw plikow czy stosowanych np. nawiasow itd jak zrobie np 2 wyrazy to otwiera bez problemu.
Dziwne bo jak z telefonu puszcze cokolwiek po BT to dziala wszystko i dlugosci nazw plikow nie maja znaczenia.
Czyli jest otwarte kluczyk w kieszeni.
Mysle ze jak bym kluczyck zostawil w srodku i wyszedl i wtedy myl to by nei migalo ale jeszcze sprawdze.
Pytalem wczesniej odnosnie mp3 z USB
Nie wiem czy problem niedzialajacych mp3jek to kwestia dlugosci nazw plikow czy stosowanych np. nawiasow itd jak zrobie np 2 wyrazy to otwiera bez problemu.
Dziwne bo jak z telefonu puszcze cokolwiek po BT to dziala wszystko i dlugosci nazw plikow nie maja znaczenia.
-
- Stowarzyszenie MKP
CześćGofer pisze:Witam, dzisiaj rano odkrylem, ze ktos przejechal mi po aucie kluczami. Praktycznie caly bok pasazera od nadkola do nadkola. Jakim trzeba byc idiota zeby sie tego dopuscic. Wprawdzie wiekszosc tego mozna wypolerowac, ale rysa na drzwiach i tylnym nadkolu jest dosc głeboka. Mozecie wskazac mi jakis dobry zakład, w ktorym by sie temu przyjzeli.
Lakier to Ruby Red - wiecie moze jak wyglada w tym przypadku sprawa lakierowania?
Powiedz nam, czy już to załatwiłeś? Jak to wyszło? Widać różnicę? Chodzi oczywiście o malowanie tych elementów, które nie dało się wypolerować.
- addrian
- Forumowicz
- Model: EB 2015
- Kolor: Competition orange
ja najpierw wgrałem sobie mp3 z windowsa na pendrive , rozszerzenie mp3 i dałem kopiuj wklej, nie wykrył żadnych plikówsiara pisze: Nie wiem czy problem niedzialajacych mp3jek to kwestia dlugosci nazw plikow czy stosowanych np. nawiasow itd jak zrobie np 2 wyrazy to otwiera bez problemu.
później z macbooka kopiowałem bezpośrednio z itunes na pendrive i wykrył wszysko
jak teraz na macbooku robie kopiuj wklej z puplitu czy z jakiegoś folderu ( nie z itunes) to mp3jki skopiowane odtwarza ale np. czasem ten utwór znika i muszę jeszcze raz podpiąć pendrive

mogli wymyślić coś takiego np. że SYNC łączy się z wifi i można jakoś z kompa bezpośrednio do auta kopiować mp3jki na twardy dysk a nie ganiać z pendrivem
358 PS 542 NM
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
04/2015 Zamówienie
10/2015 Odbiór
INTERCOOLER WAGNER
HD CUSTOMS TUNE
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1966 coupe
- Silnik: inny V8
- Kolor: PoppyRed
Hellow,
Mam takie pytanko, na codzień jeździłem i jeżdżę zawsze wyłącznie audi ale zastanawiam sie nad Mustangiem 2015/16 teraz moje pytanko,
Jak to wyglada z serwisem w Polsce np. Opole
A po drugie jak te auta sie sprawdzają na codzień jeżeli są używane przez cały rok.
Jak wyglada sytuacja na drogach polowych ( niestety moja biznes to czasami wymaga)
Wybaczcie ale nie chciałem czytać wszystkich stron
Pozdrawiam
Mam takie pytanko, na codzień jeździłem i jeżdżę zawsze wyłącznie audi ale zastanawiam sie nad Mustangiem 2015/16 teraz moje pytanko,
Jak to wyglada z serwisem w Polsce np. Opole
A po drugie jak te auta sie sprawdzają na codzień jeżeli są używane przez cały rok.
Jak wyglada sytuacja na drogach polowych ( niestety moja biznes to czasami wymaga)
Wybaczcie ale nie chciałem czytać wszystkich stron
Pozdrawiam
-
- Stowarzyszenie MKP
Normalne auto, normalny serwis za wyjątkiem tego, że większej części części nie ma na magazynach.,..
- StarszyWajchowy
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 73 Mach 1 429
- Silnik: inny V8
- Kolor: yellow hornet
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Niekoniecznie 
Ja w Q5-tce na głupią lampkę w tylnym zderzaku czekałem 2 tygodnie, na moduł przedniej lampy LED 9 dni, więc duzej różnicy nie ma...

Ja w Q5-tce na głupią lampkę w tylnym zderzaku czekałem 2 tygodnie, na moduł przedniej lampy LED 9 dni, więc duzej różnicy nie ma...
Tomek
-
- Forumowicz
- Model: 2015 Fastback
Ja na rezystor wentylatora do mustanga 2015 czekalem 45 dni
Wieksza pierdoła, dluzszy czas.
Dla porownania, na nowy silnik do mondeo czekalem 40 dni. Na nowa skrzynie biegow 30 dni, na turbine 20 dni. (Tak, w jednym aucie, w roznych okresach...)

Wieksza pierdoła, dluzszy czas.
Dla porownania, na nowy silnik do mondeo czekalem 40 dni. Na nowa skrzynie biegow 30 dni, na turbine 20 dni. (Tak, w jednym aucie, w roznych okresach...)