Pokaz najnowsze swoje zakupy - Pochwal sie !

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

Awatar użytkownika
Ślimak
Stowarzyszenie MKP
Model: Charger 6.4 V8
Silnik: inny V8
Kolor: Silver
Stajnia: Stajnia Mazowiecka

Re: Pokaz najnowsze swoje zakupy - Pochwal sie !

Post autor: Ślimak » 2016-02-29, 13:39

Dobra, wkraczam zanim gównoburza się rozhula.
Co do drona to podobno przy tym modelu trochę występuje, ale to ocenię po instalce.
Cena na AmericanMuscle w przeliczeniu obecnie 1'500pln, z shipem i podatkami wzrasta do 3'600 pln :looka:

Awatar użytkownika
pudel
Forumowicz
Model: 2002 V6,2007 V8
Silnik: V8 4.6
Kolor: Szary metalik & Torch red
Kontakt:

Post autor: pudel » 2016-02-29, 17:36

Ślimak pisze:Dobra, wkraczam zanim gównoburza się rozhula.
Co do drona to podobno przy tym modelu trochę występuje, ale to ocenię po instalce.
Cena na AmericanMuscle w przeliczeniu obecnie 1'500pln, z shipem i podatkami wzrasta do 3'600 pln :looka:

2100 wysyłka i podatek??? :szok: masakra!

GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....

Awatar użytkownika
bart
Stowarzyszenie MKP
Model: GT
Kolor: windveil blue

Post autor: bart » 2016-02-29, 20:15

Rezor pisze:
bart pisze:ktore mu wyjasnilem ale rezor chyba ciasne galoty masz i musisz poluzowac, zacznij od glownej gumki
cene podalem bo pytal wiec jeszcze w galotach poluznij gumki w nogawkach bo moze krew slabo krazyc......
Próbujesz mnie obrazić czy jak? Korona "Panu Alfa i Omega" z głowy by spadła jakby komuś wytłumaczył, że ten wydech to nie zwykła rura? Ktoś z boku potem widzi takie odzywki i boi się o coś zapytać bo go "spec" potraktuje jak nieuka. :mur:

wygaszam...

rezor, wystarczylo poswiecic sekunde i przeczytac ze w drugim poscie wyjasnilem koledze o co chodzi ale najwyrazniej nie chcialo ci sie a pozniej mieszasz, jeszcze czujesz sie obrazony i to ty zaczales rzucac jakimis inwektywami :dobani:

AM liczy jakies kosmiczne kwoty za wysylki.... firma jak doma, ania czy ktokolwiek inny skasuje pewnie mniej i pewnie mniej bedzie koncowych kosztow.

http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Radziu
Forumowicz
Model: 2012 Premium Pony
Silnik: V6 3.7
Kolor: Czarny

Post autor: Radziu » 2016-03-03, 19:18

Ślimak montuj i wrzucaj filmik z dźwiękiem koniecznie :)

Awatar użytkownika
Ślimak
Stowarzyszenie MKP

Post autor: Ślimak » 2016-03-04, 00:42

Wydeszki zamontowane, jest gruuubo i GŁOOOŚNOOO!!!
Pierwsze wspólne chwile były niepewne, trochę się przestraszyłem efektu końcowego :przestraszony:
W kabinie dron (szukam rozwiązania...), ludzie się gapią co to za bolid nadciąga, zwierzęta uciekają, dzieci płaczą, a w Octavii sąsiada włącza się alarm :super:
W weekend jak znajdę chwilę to wrzucę zdjęcia i jakieś filmidła - warto poczekać bo jest OSTRRRRRO :hyhy:
Nazwa modelu "Pypes Bomb" to nie pomyłka - auto jak się wkręca na obroty brzmi jak nadciągający na Warszawę niemiecki bombowiec.
Dzisiaj trochę terroryzowałem Centrum i trasę S8, każden młody mistrz prostej chciał się sprawdzić spod świateł :cwaniak:

Awatar użytkownika
bart
Stowarzyszenie MKP
Model: GT
Kolor: windveil blue

Post autor: bart » 2016-03-04, 11:30

gratulacje!

drone pewnie uciszysz wyciszajac wnetrze, nie wiem jak wyglada sprawa jesli program zrobic np u pawla bo wtedy inaczej obroty beda wyregulowane, a drone/wpadanie w rezonans powstaje przy pewnej predkosci/obrotach.

na pielgrzymce bedziemy sluchac jak w 3,7 bomby graja :P

http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Ślimak
Stowarzyszenie MKP

Post autor: Ślimak » 2016-03-05, 00:57

bart pisze:[...] na pielgrzymce bedziemy sluchac jak w 3,7 bomby graja :P
Żebyś wiedział :] Oczywiście pogadamy pod warunkiem że do kwietnia nie stracę słuchu :D

Podrzucam jeden filmik, pierwsze chwile po zainstalowaniu wydechów, jest głośniej niż oczekiwałem :przestraszony:

stargard
Stowarzyszenie MKP
Model: eco boost
Kolor: biały

Post autor: stargard » 2016-03-05, 22:01

Pięknie mruczy :ok:

Awatar użytkownika
veeefour
Forumowicz
Model: 2015 GT Fastback US
Silnik: V8 5.0
Kolor: Race red AT
Kontakt:

Post autor: veeefour » 2016-03-09, 13:27

Taki maly gadzet, w sumie niedrogi i dobrze wykonany...mi tam sie zawsze kluczyki w kieszeni strasznie niszcza a to powinno pomoc ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Model: GT CS8 +500HP
Kontakt:

Post autor: Koral » 2016-03-20, 21:55

to i ja sie pochwale zabawka na sezon 2016 :)
Triumph Rocket III 2300 150KM :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

i krotki filmik :)

Koral tel.+48 792-33-55-65
http://www.facebook.com/US.AutoimportKS
Obrazek

Awatar użytkownika
B0kiem
Forumowicz
Model: S550 GT
Kontakt:

Post autor: B0kiem » 2016-03-20, 22:51

@Koral :serce: :super: ale dlaczego nie moto rodem z USA? :D

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Koral » 2016-03-20, 23:07

B0kiem pisze:@Koral :serce: :super: ale dlaczego nie moto rodem z USA? :D
to jzu moj trzeci Rocket i bardzo mi przypasowal :) a sprowadzilem go oczywiscie z USA :) wrazenia z jazdy jak w doladowanej V8, i podobna jak nie wieksza adrenalina :) no ale tlok w Rockecie jest wielkosci tłoka w Dodgu Viperze :)
w sumei gdybym rozsadkiem wybieral to nie wybralbym Rocketa, pali kapcia na 3biegu (opona 240 tyl ) i wymaga duzego doswiadczenia, nie wybacza bledow,nie ma ESP czy ABSu, dlatego moim pierwszym szarym Rocketem mialem 2 wywrotki w tym jedna skonczyla sie w szpitalu ;) 2,7 do setki mowi samo za siebie, szybke obowioazkowo dokupilem bo z nia mozna juz zamknac predkosciomierz ,oczywiscie na autostradzie ;) i to niemieckiej ;)
motocykl niepokorny, czyli cos jak ja, cały czas go poznaje, bo o ile w GT500 ratuje mnie kontrola trakcji i 4kola to tutaj naprawde trzeba uwazac..
Ania oczywiscie kazala mi go sprzedac i mowi ze nie bedzie mnie dogladac jak znow cos zlamie (2lata temu szczesliwie tylko stopa ), no ale wlasnie ja kieruje sie sercem i tak jak przy wyborze doladowanej V8 tak tu podobnie rozsadek schodzi na dalszy plan.. ;) wlasnie az nasuwa sie porownanie do GT500 ktory jest podobnym szalenstwem na 4kolach :) 20lat jezdze rwd a dzisiaj prawie wylecialem z drogi GT500,i kontrola trakcji nie pomoglaby, na szczescie dalem rade, ale kazde wcisniecie gazu do podlogi daje neisamowite wrazenia i mase adrenaliny, zarowno w GT500 jak i Rockecie ,czyli dokladnie to co kocham :)

tu masz komercyjny filmik z Rocketem :)

a tu juz proby sił na 1/4mili z Callaway :) moze ponowie je w tym roku na innej szerszej zamknietej ,tez przemyslowej drodze (prosta ok 3km ) :)

Obrazek

Awatar użytkownika
B0kiem
Forumowicz
Model: S550 GT
Kontakt:

Post autor: B0kiem » 2016-03-20, 23:24

kozacki motocykl, kobiety na nim raczej się nie zobaczy ;) najbardziej extremalny chopper jaki znam to mojego kolegi ze studiów yamaha warrior 1700
wpadaj nim do Milicza w czerwcu, razem z corvettą :D mój ojciec je uwielbia, mojego nawet nie chce dotykać bo to manual :rotfl: :rotfl:

Awatar użytkownika
veeefour
Forumowicz
Model: 2015 GT Fastback US
Kolor: Race red AT
Kontakt:

Post autor: veeefour » 2016-03-20, 23:43

Koral pisze:
B0kiem pisze:@Koral :serce: :super: ale dlaczego nie moto rodem z USA? :D
to jzu moj trzeci Rocket i bardzo mi przypasowal :) a sprowadzilem go oczywiscie z USA :) wrazenia z jazdy jak w doladowanej V8, i podobna jak nie wieksza adrenalina :) no ale tlok w Rockecie jest wielkosci tłoka w Dodgu Viperze :)
w sumei gdybym rozsadkiem wybieral to nie wybralbym Rocketa, pali kapcia na 3biegu (opona 240 tyl ) i wymaga duzego doswiadczenia, nie wybacza bledow,nie ma ESP czy ABSu, dlatego moim pierwszym szarym Rocketem mialem 2 wywrotki w tym jedna skonczyla sie w szpitalu ;) 2,7 do setki mowi samo za siebie, szybke obowioazkowo dokupilem bo z nia mozna juz zamknac predkosciomierz ,oczywiscie na autostradzie ;) i to niemieckiej ;)
motocykl niepokorny, czyli cos jak ja, cały czas go poznaje, bo o ile w GT500 ratuje mnie kontrola trakcji i 4kola to tutaj naprawde trzeba uwazac..
Ania oczywiscie kazala mi go sprzedac i mowi ze nie bedzie mnie dogladac jak znow cos zlamie (2lata temu szczesliwie tylko stopa ), no ale wlasnie ja kieruje sie sercem i tak jak przy wyborze doladowanej V8 tak tu podobnie rozsadek schodzi na dalszy plan.. ;) wlasnie az nasuwa sie porownanie do GT500 ktory jest podobnym szalenstwem na 4kolach :) 20lat jezdze rwd a dzisiaj prawie wylecialem z drogi GT500,i kontrola trakcji nie pomoglaby, na szczescie dalem rade, ale kazde wcisniecie gazu do podlogi daje neisamowite wrazenia i mase adrenaliny, zarowno w GT500 jak i Rockecie ,czyli dokladnie to co kocham :)
Nie to zebym sie czepial bo sam jezdze motocyklami. Mialem 3 V-max'y - 2 stare i jeden nowy z 2009(200HP) i jezdzilem Rocketem - nie zrobisz 2,7s do setki Rakieta - ciezko nawet zejsc do 3,5...jest na to po prostu za ciezki ;)

2,7 to robi ten ze zdjecia(tez v-ka) ale ma 30HP wiecej i 90kg mniej plus owiewki ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Koral
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: Koral » 2016-03-20, 23:55

no tu rzeczywiscie podaja 3,3 0-60 http://www.zeroto60times.com/body-style/motorcycle/" onclick="window.open(this.href);return false; ale to i tak bdb wynik na fabryczny i jak zauwazyles ciezki motocykl ;)
nie moge znalesc teraz filmiku gdzie Rocket robi do setki ponizej 3sek i 1/4mili ponizej 11ET ,ale na 100% taki filmik byl :) bo z pojemnosci 2300 mozna co nieco wiecej wycisnac ;)
Oczywiscie Rocket to nie Hayabusa, choc wlasnie pierwszego mojego Rocketa kupil wlasciciel Hayabusy ;)
tak czy inaczej jest bardzo mocny i szybki jak na cruisera :)
Ostatnio zmieniony 2016-03-21, 00:07 przez Koral, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”