Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
No co Ty, koc i piknik;Pcelibad pisze: Do wszystkich którzy jadą na Bemowo , zabierzcie ze sobą krzesełka turystyczne i moze małe stolikitrzeba będzie na czymś szkło oprzeć
Nie znam sie na tym, ale wydaje mi się że o tej porze roku może to być problem ;PMIRMAL pisze:Potrzebne będą takie bele słomy do zagrody.Takie prasowane sześciany -może ktoś z was wie gdzie to dostać?Oczywiście w okolicach warszawy
Po Lodzi wiesz ze damy rade - nawet 25 zl jak damy to nie zbiedniejemy .MIRMAL pisze:PMN możesz ale ja naprawdę nie wiem czy wystarczy mi tych kart wstępu.Postaram się ale wygospodarować.Piwa,napojów i mięsiwa wystarczy.Miejsca też w zagrodzie będzie dosyć.
Jesteś z Warszawy więc bez hotelu rozumiem.
Słuchajcie ogólnie mam zagwarantowane karty wstępu dla kierowcy i pilota.Taka była umowa.Mam jeszcze rezerwę dla sponsorów.
Jeżeli będę mógł to oddam wam wszystkie-jeżeli nie to dokupicie sobie w kasie.Jakoś to ogarniemy razem.
Dokładnie, 25zł to nie problem, najgorzej jest z piątkiem, bo na piątek nie kupi się biletów.AluStar pisze:PMN![]()
![]()
![]()
![]()
[ Dodano: 2009-06-02, 19:51 ]Po Lodzi wiesz ze damy rade - nawet 25 zl jak damy to nie zbiedniejemy .MIRMAL pisze:PMN możesz ale ja naprawdę nie wiem czy wystarczy mi tych kart wstępu.Postaram się ale wygospodarować.Piwa,napojów i mięsiwa wystarczy.Miejsca też w zagrodzie będzie dosyć.
Jesteś z Warszawy więc bez hotelu rozumiem.
Słuchajcie ogólnie mam zagwarantowane karty wstępu dla kierowcy i pilota.Taka była umowa.Mam jeszcze rezerwę dla sponsorów.
Jeżeli będę mógł to oddam wam wszystkie-jeżeli nie to dokupicie sobie w kasie.Jakoś to ogarniemy razem.
Ale co, obrączka na całe 3 dni?;)MIRMAL pisze:No wiem Alustar,ale ja wam obiecałem że będziecie mieć wszstko za free,a tu coraz większe wydatki.
Ale- ile mam tyle dam.
[ Dodano: 2009-06-02, 19:59 ]
Na piątek nie kupisz -ale będziemy kombinować.Nie wszyscy będą w piątek-więc wejdziecie a w sobotę pomyślimy.
Te karty są ważne na 3 dni a nie na jeden.Jedyny problem to te obrączki zakładane na rękę,ale coś się poradzi.