Mustang z allegro/ebay
- MartiniPL
- Forumowicz
- Model: AV-X10
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: SubSilver
Re: Mustang z allegro/ebay
Pewnie się komuś narażę... ale mnie i III i IV generacja się nie podobają (oczywiście, III nie umywa się do IV< ale i tak I/II oraz V kręci mnie najbardziej). Jako, że chciałbym samochodem pojeździć, zaczym będę się bawić w restaurowanie, zdecydowałem o zakupie V-tki. Może te 60 tys. starczy...
Tak więc, interesuje mnie 4.0 silnik, rocznik 2006/2007 - to są główne kryteria. - w nich mieści się ten cabrio (ale do tej pory nikt się nie wypowiedział - dzwoniłem do komisu, właściciel nim jeździ cały czas, więc autko na chodzie, ale więcej się nie dowiedziałem, poza tym: cytuję pana z komisu "Autko cacy, nono".
Ten "Shelby" za 45 tys. też ładny, ale wg wątku poruszonego, jest "trafiony" i nie ten tego...
Znalazłem także żółtego (39,999 PLN), ale widzę go enty raz na allegro, wobec czego sam fakt niskiej ceny i wtórnej oferty budzi zastrzeżenia.
I kolejne modele:
http://otomoto.pl/ford-mustang-v-6-C3228020.html" onclick="window.open(this.href);return false; V6, 4.0 - zarejestrowany w Polsce.
http://otomoto.pl/ford-mustang-4-0-v6-o ... 61325.html" onclick="window.open(this.href);return false; V6 4.0 zarejestrowany w Polsce
NR VIN:1ZVFT80N175292389
I trzeci:
http://otomoto.pl/ford-mustang-chrom-18 ... 61549.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak więc, interesuje mnie 4.0 silnik, rocznik 2006/2007 - to są główne kryteria. - w nich mieści się ten cabrio (ale do tej pory nikt się nie wypowiedział - dzwoniłem do komisu, właściciel nim jeździ cały czas, więc autko na chodzie, ale więcej się nie dowiedziałem, poza tym: cytuję pana z komisu "Autko cacy, nono".
Ten "Shelby" za 45 tys. też ładny, ale wg wątku poruszonego, jest "trafiony" i nie ten tego...
Znalazłem także żółtego (39,999 PLN), ale widzę go enty raz na allegro, wobec czego sam fakt niskiej ceny i wtórnej oferty budzi zastrzeżenia.
I kolejne modele:
http://otomoto.pl/ford-mustang-v-6-C3228020.html" onclick="window.open(this.href);return false; V6, 4.0 - zarejestrowany w Polsce.
http://otomoto.pl/ford-mustang-4-0-v6-o ... 61325.html" onclick="window.open(this.href);return false; V6 4.0 zarejestrowany w Polsce
I trzeci:
http://otomoto.pl/ford-mustang-chrom-18 ... 61549.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: sonic blue
komis mustang cars to szrotownia..juz mieli kilka mustangow i wszystko zlomowisko..ale jak nie pojedziesz i nie zobaczysz to nie bedziesz wiedzial..
srodkowego ogloszenia nie kumam za bardzo nie znam konika..
ale trzecie 18tys przebiegu przy tym roczniku to malo prawdopodobne..no chyba ze trzecie auto w rodzinie
jak to w polsce pisza
nie tak latwo jak sie wydaje..ale zycze wytrwalosci i powodzenia a sukces murowany

p.s. jak sie uprzesz na tego z chromowanymi felami to moge go obstukac w wawa
..mam miernik grubosci lakieru..ale Ty sprawdz najpierw vin..
srodkowego ogloszenia nie kumam za bardzo nie znam konika..
ale trzecie 18tys przebiegu przy tym roczniku to malo prawdopodobne..no chyba ze trzecie auto w rodzinie

nie tak latwo jak sie wydaje..ale zycze wytrwalosci i powodzenia a sukces murowany

p.s. jak sie uprzesz na tego z chromowanymi felami to moge go obstukac w wawa

- MartiniPL
- Forumowicz
Wnioskuję, że do tego cabrio nie ma zastrzeżeń (większych) - wysłałem zapytanie o VIN do komisu (szkoda, że nie mogę skontaktować się z właścicielem, coś bym podpytał chociaż).
EDIT: oczywiście, ten polecany z forum (użytkownika z forum paytoplay) też niczego sobie
EDIT: oczywiście, ten polecany z forum (użytkownika z forum paytoplay) też niczego sobie

- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
Martini.pl , Jaki by nie był na podstawie zdjęć i opisu trudno jest stwierdzić co są warte te samochody
Musisz się przejechać kilkoma by mieć porównanie bo my Ci powiemy że ten jest ok a potem będzies nas przeklinał
Najlepiej umów się z kimś kto ma już Mustanga , będzie łatwiej. Jeśli coś znajdzieś w południowe powiaty Warszawy chętnie Ci pomogę i podjadę oblukać jakiś. Mam konto na aukcjach więc jak był szrot to go odnajdę jak coś było
Jak narazie te które wymieniłeś jakoś nie powalają na kolanach, Żółty fajny ale jest wada - w lecie przyciąga wszystkie pszczoły i osy
pilnuj ofert ,coś dobrego napewno się pojawi.

Jak narazie te które wymieniłeś jakoś nie powalają na kolanach, Żółty fajny ale jest wada - w lecie przyciąga wszystkie pszczoły i osy

Pozdrawiam
Yoda

Yoda
- MartiniPL
- Forumowicz
Więc tak: wysłałem do interesujących mnie modeli zapytania odnośnie NR VIN. Jestem świadomy, że używane auto może mieć (i pewnie ma) jakieś mankamenty. Na silnikach i zawieszeniu się znam, dlatego jak zbiorę odpowiedni wywiad dotyczący historii tych pojazdów, pojadę je zobaczyć - a co tam!
Szkoda, że jeden sprzedawca "usilnie" odmawia wysłania VIN i poprostu zaprasza do zakupu
Argh, te nerwy, nerwy
Po prostu nie chcę kupić samochodu, który nadawał się na inspirację dla Picasso 
Szkoda, że jeden sprzedawca "usilnie" odmawia wysłania VIN i poprostu zaprasza do zakupu

- sobanek
- Forumowicz
- Model: GT 2007
- Kolor: Black
Jeśli odmawia tzn wie co znajdziesz w necie nt. tego samochodu.MartiniPL pisze:Szkoda, że jeden sprzedawca "usilnie" odmawia wysłania VIN i poprostu zaprasza do zakupuArgh, te nerwy, nerwy
![]()
...Always remember you're unique, just like everyone else...
..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..
- sobanek
- Forumowicz
Ten był skasowany: http://mustangklub.pl/forum/viewtopic.php?t=2798 i tu http://mustangklub.home.pl/forum/viewto ... =53&t=3155MartiniPL pisze:
- MartiniPL
- Forumowicz
VIN 1ZVFT84NX75229138 dla tego Cabrio. Nie mam jak sprawdzić carfaxu w tej chwili, bo zrobiłem sobie czystkę na koncie 

Bez problemu zamówisz raport na allegro. Za parę zł dostaniesz wszystko na @.
mustang... just a dream ...
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: ...szukam...
Napisz na "bezwypadkowe.net" dostaniesz za friko raport w 5 min + zdjęcia, jak znajdą. Nie zapomnij podzielić się tu wiadomościami...MartiniPL pisze:VIN 1ZVFT84NX75229138 dla tego Cabrio. Nie mam jak sprawdzić carfaxu w tej chwili, bo zrobiłem sobie czystkę na koncie
-
- Forumowicz
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
zgadza sie to mójsobanek pisze:No właśnie dlatego polecałem. Klubowicze kochają swoje mustangi i dbają o nie. Jak weźmiesz samochód z komisu (jak ja) lub od handlarza to na dzień dobry czeka cię wymiana płynów, klocki, tarcze itp.. A to tylko jak masz szczęście, bo może być jeszcze gorzej.adaslaw pisze:To chyba koń naszego kolegi z klubu - paytoplay.sobanek pisze: [..]
A najtańsza opcja http://allegro.pl/ford-mustang-i1577894242.html
To tyle na szybko.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

Bart
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
MartiniPL , Ty napewno nie chcesz mieć ABS-u? bo większosć aut które dajeś do sprawdzenia nie mają hehe...
Pogadaj lepiej z Playtoplay , widziś otwarcie nic kryje
Pogadaj lepiej z Playtoplay , widziś otwarcie nic kryje

Pozdrawiam
Yoda

Yoda
- MartiniPL
- Forumowicz
Sprawdziłem dokładnie tego cabrio - cacy, że hej.
2 właścicieli w USA - pierwszy jeździł nim 1 rok i 5 miesięcy, drugi 1 rok i 3 miesiące. Samochód został wystawiony na aukcję 7 lipca 2009
Brak stłuczek, brak jakichkolwiek napraw czy uszkodzeń. Pierwszy właściciel chyba nim w ogóle nie jeździł (patrząc na przebieg), drugi już użytkował go normalnie. Serwisowany o czasie. Jedyna wada, brak ABSu. Tylko na zdjęciach widać, jakby to był automat, a pisze manual - zresztą, tak też widnieje w Carfaxie - coś przeoczyłem?
EDIT: pisząc "cacy", miałem na myśli historię w USA. Na zdjęciach widać, że prawy bok (drzwi) są przesunięte względem błotnika - co może być powodem dzwona z boku. Więcej napiszę, jak go obejrzę na żywo.
2 właścicieli w USA - pierwszy jeździł nim 1 rok i 5 miesięcy, drugi 1 rok i 3 miesiące. Samochód został wystawiony na aukcję 7 lipca 2009
Brak stłuczek, brak jakichkolwiek napraw czy uszkodzeń. Pierwszy właściciel chyba nim w ogóle nie jeździł (patrząc na przebieg), drugi już użytkował go normalnie. Serwisowany o czasie. Jedyna wada, brak ABSu. Tylko na zdjęciach widać, jakby to był automat, a pisze manual - zresztą, tak też widnieje w Carfaxie - coś przeoczyłem?

EDIT: pisząc "cacy", miałem na myśli historię w USA. Na zdjęciach widać, że prawy bok (drzwi) są przesunięte względem błotnika - co może być powodem dzwona z boku. Więcej napiszę, jak go obejrzę na żywo.
Ostatnio zmieniony 2011-06-09, 14:41 przez MartiniPL, łącznie zmieniany 1 raz.
- sobanek
- Forumowicz
Z fabryki wyszedł automat: http://services.forddirect.fordvehicles ... NX75229138MartiniPL pisze: Tylko na zdjęciach widać, jakby to był automat, a pisze manual - zresztą, tak też widnieje w Carfaxie - coś przeoczyłem?
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
to chyba dobrze ze automat,jezdzilem V6 2005 w manualu i biegi koszmarnie wchodza, chyba ze to tylko ten egzemplarz bo mialem 2 GT w manualu i biegi pieknie wchodzily.. a w tej V6 kazda zmiana biegow trwala mnostwo czasu,jesli tak maja wszystkei V6 2005+ to nie polecam.. a jezdzilem V6 w automacie MAXa na torze Poznan i pieknie skrzynia chodzila,podobnie jak w GT automat