total loss nie musi być wypadkowy.Alexander25 pisze:kurde w autoauto stoi mustang z total loss a oglaszaja sie ze bezwypadki maja same i sprawdzone przez rzeczoznawce hmm.
Mustang z allegro/ebay
-
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
Re: Mustang z allegro/ebay
- sobanek
- Forumowicz
- Model: GT 2007
- Kolor: Black
A do tego trzeba rozróżnić samochody których oni są właścicielami od tych które są u nich wstawione tylko w komis przez osoby prywatnecaniggia pisze:total loss nie musi być wypadkowy.Alexander25 pisze:kurde w autoauto stoi mustang z total loss a oglaszaja sie ze bezwypadki maja same i sprawdzone przez rzeczoznawce hmm.

...Always remember you're unique, just like everyone else...
..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..
..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Dobrano to kij z takimi bezwypadkowymi autami:) bo to wychodzi ze maja bezwypadki o ile tam ktos nie wstawi auta i pewnie jeszcze to bedzie bezwypadek o ile nie zostanie przywieziony do autoauto we srode lub czwartek albo w piatek miedzy 8-17 . Siostra kupila u nich bezwypadkowe bmw 320d heh widzialem jak zaczelo gnic po roku ale moze wlasnie kupila czyjes a nie ich nie wiem... Szukalem czegos nowszego to sie przejechalem zobaczyc i sprawdzic ceny ale no coz wyszlo z kobyla jak wyszlo:)
A total loss z wgniecionym dachem i skasowanym bokiem to dla mnie zazwyczaj jest po wypadku:)
A total loss z wgniecionym dachem i skasowanym bokiem to dla mnie zazwyczaj jest po wypadku:)
302 HOooooo
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Oferowano mi to auto tzn to czarne juz jakis czas temu za ok 40k i spasowalem no bo wrazenie z rozmowy odnioslem takie ze cisniete bylo ostro:D no chyba ze sa dwa czarne gt w tej okolicy:Dwutang172 pisze:ogladal ktos moze te koniki:
http://otomoto.pl/ford-mustang-gt-v8-C20279725.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://otomoto.pl/ford-mustang-gt-C20259255.html" onclick="window.open(this.href);return false;
302 HOooooo
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
jak ma ktos dostep do carfaxu to niech sprawdzi tego shelby http://allegro.pl/show_item.php?item=1772148717" onclick="window.open(this.href);return false; nr VIN 1ZVHT88S075225463
wlasciciel troche za pozno mi odpisal bo kupilem juz camaro SS
wlasciciel troche za pozno mi odpisal bo kupilem juz camaro SS
Witam dopiero dzisiaj przeglądałem pocztę,Numer VIN 1ZVHT88S075225463 .Jeżeli chodzi o zdjęcia to kiedyś miałem na poczcie ale teraz może być problem z odnalezieniem. Samochód był uszkodzony z prawej strony próg drzwi szyba trochę była mała fałda na dachu z tej strony.Ani przód ani tył samochodu nie był uderzony.Ja osobiście miałem dwa lata temu miałem małą przygodę i wpadłem w poślizg na trasie i przykleiłem się lewym bokiem do barierki na trasie .zarysowałem dwie felgi i cała strona była malowana.Więc generalnie cały samochód był malowany.
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
BRAK zdjęć
Nie odpalał i nie jeżdził
Wartość rzeczywista (ACV): $40 003 USD
Koszt naprawy: $19 874 USD
Tytuł: stan/typ: NY MV-907A SALVAGE CERTIFICATE
Licznik przebiegu: 920 ACTUAL
Uszkodzenia główne: ALL OVER
Uszkodzenia dodatkowe:
VIN: 1ZVHT88S075225463
Styl nadwozia: COUPE
Kolor: WHITE
Silnik: 5.4L 8
Napęd: REAR-WHEEL DRIVE
Cylindrów: 8
Paliwo: GAS
Kluczyki: YES
Oddział: NY - SYRACUSE
Data licytacji: 12/19/07
Czas licytacji: 12:00 PM EDT
Numer kolejny / Siatka/wiersz: 1055 / *SALE
Status licytacji: Sprzedano
Nie odpalał i nie jeżdził
Wartość rzeczywista (ACV): $40 003 USD
Koszt naprawy: $19 874 USD
Tytuł: stan/typ: NY MV-907A SALVAGE CERTIFICATE
Licznik przebiegu: 920 ACTUAL
Uszkodzenia główne: ALL OVER
Uszkodzenia dodatkowe:
VIN: 1ZVHT88S075225463
Styl nadwozia: COUPE
Kolor: WHITE
Silnik: 5.4L 8
Napęd: REAR-WHEEL DRIVE
Cylindrów: 8
Paliwo: GAS
Kluczyki: YES
Oddział: NY - SYRACUSE
Data licytacji: 12/19/07
Czas licytacji: 12:00 PM EDT
Numer kolejny / Siatka/wiersz: 1055 / *SALE
Status licytacji: Sprzedano
Pozdrawiam
Yoda

Yoda
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 05, BMW E93 08
szkoda, ze nie ma zdjec. Niski koszt naprawy, wiec moze po lekkim przewrocie na bok. Chociaz cert. 907 wiec moze to byc z nim roznie
)

-
- Stowarzyszenie MKP
kilka stron do tyłu jeszcze wlasnie tego mi ktos polecal dla kolegi. zdjec nie ma, to w sumie nie wiadomo czy jakas tragedia byla.Bolek pisze:Ten Shelby to Marcina Nowaka ,tego siatkarza z Częstowchowy,ciekawe czy wie że ma auto po dzwonie...
Polecają bo w opisie wyraźnie jest napisane że bezwypadkowy a nikt nigdy go nie sprawdzał ,pozatym auto z w miare pewnego zródła...a jednak ktoś sprawdził i wyszła kupa...
pewnie dlatego tyle wisi na allegro

Ostatnio zmieniony 2011-09-01, 07:38 przez Bolek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 05, BMW E93 08
moze tylko poobijany i dlatego all over
nie musi miec wcale jakiegos wielkiego dzwona

-
- Stowarzyszenie MKP
całkiem możliwe, dlatego bez oglądania i zdjęć, szkoda się rozwodzić, kupuje się samochód a nie carfax.logos pisze:moze tylko poobijany i dlatego all overnie musi miec wcale jakiegos wielkiego dzwona
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Kolor: SREBRNY
a co myślicie że jak się ściąga auto to się nie kombinuje
w carfaxie w stanach właściciel może wpisać co mu się podoba
może przed sprowadzeniem było coś wpisane dla zmniejszenia podatku i tak to teraz wychodzi
a zdjęć niema bo auto czyste
może przed sprowadzeniem było coś wpisane dla zmniejszenia podatku i tak to teraz wychodzi
- YoDa
- Forumowicz
- Kontakt:
logos pisze:moze tylko poobijany i dlatego all overnie musi miec wcale jakiegos wielkiego dzwona
No tak ale jeśli przy sprzadaży na aukcji nie jeżił i nie odpalał to już nie tylko lekko poobijany , moim zdaniem to już konkretne dzwony.
Pozdrawiam
Yoda

Yoda
- YoDa
- Forumowicz
- Kontakt:
Hej , to nie carfax tylko dane ze sprzedaży na aukcji aut powypadkowychRAFAŁ pisze:a co myślicie że jak się ściąga auto to się nie kombinuje
Carfaxowi to nie bardzo wierzę co piszą , miałem Jeepa po lekkiej stłuczce przód , poduszki całe itp. tytuł miał Salvage a na Carfaxie miał Junk , z nie wiadomego powodu.... więc tam piszą co chcą...
Pozdrawiam
Yoda

Yoda
Witam serdecznie,
to mój pierwszy post na forum. Noszę się z zamiarem kupna używanego Mustanga. Kontaktowałem się już z Kubą z Łodzi w sprawie mojej największej obawy, a mianowicie serwisu. Bardzo mi pomógł, rozwiewając moje wątpliwości, a przy okazji polecił mi, abym wstawił tu oferty, które rozważam i mogę liczyć na porady i że użytkownicy forum znają sporo koni jeżdżących po Polsce i znają ich wady. Oto oferty, które rozważam:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1793481323" onclick="window.open(this.href);return false;
http://otomoto.pl/ford-mustang-C20348494.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Oba samochody to Mustangi 4.0 V6 z 2005r. Jeden w manualu, drugi w automacie.
Bardzo proszę o opinie
... a może wiecie o czymś dobrym w podobnej cenie?
Pozdrawiam,
Kamil Kustra
to mój pierwszy post na forum. Noszę się z zamiarem kupna używanego Mustanga. Kontaktowałem się już z Kubą z Łodzi w sprawie mojej największej obawy, a mianowicie serwisu. Bardzo mi pomógł, rozwiewając moje wątpliwości, a przy okazji polecił mi, abym wstawił tu oferty, które rozważam i mogę liczyć na porady i że użytkownicy forum znają sporo koni jeżdżących po Polsce i znają ich wady. Oto oferty, które rozważam:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1793481323" onclick="window.open(this.href);return false;
http://otomoto.pl/ford-mustang-C20348494.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Oba samochody to Mustangi 4.0 V6 z 2005r. Jeden w manualu, drugi w automacie.
Bardzo proszę o opinie

Pozdrawiam,
Kamil Kustra