Kto kogo gdzie widział?
Re: Kto kogo gdzie widział?
ejjj
dzisiaj około 15 widziałem w Łomiankach dwa koniki. Jeden to czarny matowy Mustang GT chyba z 2010 roku, a drugi IV generacji. Kto był, może Wy wiecie ? 

- Tom.Tom
- Forumowicz
- Model: X-CHARGED
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: bordo + czarny mat
- Stajnia: Stajnia Pomorze
Goliat i Dawid 

:: PAN TOMASZ ZOSTAŁ BOHATEREM W SWOIM GARAŻU - SAM ZAMONTOWAŁ KOMPRESOR! :: viewtopic.php?f=13&t=5243&start=150#p137691
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
No malacz ma bardziej pojemny bagażniktom.tom pisze:Goliat i Dawid

- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: sonic blue
czarny mat to beatabbukat2 pisze:ejjjdzisiaj około 15 widziałem w Łomiankach dwa koniki. Jeden to czarny matowy Mustang GT chyba z 2010 roku, a drugi IV generacji. Kto był, może Wy wiecie ?
jesli wisniowy z czarnymi pasami to tez widzialem ale nie znam..
- beatabe
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 2010
- Kolor: czarny mat
ten czarny mat to ja pozdro :-)bukat2 pisze:ejjjdzisiaj około 15 widziałem w Łomiankach dwa koniki. Jeden to czarny matowy Mustang GT chyba z 2010 roku, a drugi IV generacji. Kto był, może Wy wiecie ?
Nie nie to nie ja ,pod agore raczej się nie zapuszczam , mam teraz tablice z końcówką 666XerofaN pisze:ono a ty nie parkujesz czasem pod agora tym zielonym bullitem? widzialem pare razy w weekend jak stal na Czerskiej. mieszkam na tej ulicy ale parkuje w garazu
wczoraj bordowy konik na trasie lazienkowskiej przed pomnikiem lotnika jechalismy chwile obok siebie i zamienilismy pare slowzapraszam kolege czesciej na forum.

Bull & quattro
spoko dzięki za infobeatabe pisze:ten czarny mat to ja pozdro :-)bukat2 pisze:ejjjdzisiaj około 15 widziałem w Łomiankach dwa koniki. Jeden to czarny matowy Mustang GT chyba z 2010 roku, a drugi IV generacji. Kto był, może Wy wiecie ?

- Sunny
- Forumowicz
- Model: 99' V6
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: Czarny
dziś na garbarach w poznaniu o 18:30 taki sam jak mój
pomachałem ale nie wiem kto 

Pozdrawiam Kierownika niebieskiego GT 2005 + chyba na blaszkach SC, mijaliśmy się w Ostrowcu, ja akurat odprowadzałem Horsika sprzęt 

Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
- Skashgzuk
- Młodszy Forumowicz
- Model: 2007 Coupe
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Black Sunshine
Trochę zaległości (nie było kiedy się zalogować
)...
Rzabsky: nie, po prostu tam jest dużo miejsca zawykle
Adam_Ch: już nie pamietam kiedy to było.. hmm (edit: kurcze tak patrze gdzie to jest
,..... a to moje okolice hehehehehe)
Ale dwa razy z rzędu widziałem niebieski V6 2005+ na wisłostradzie w kierunku północnym rano przed 9tą. Raz kiwneliśmy sobie na na Sanguszki, ja pojechałem prosto, dziś znowu jechałem kilka samochodów z tyłu, ale na światlłach pod mostem Śl.-Db. straciłem kontakt.
No i standardowo czerwone GT 2010+ na przeciwko Radiowej Trójki. Już nawet nie pisze, bo widzę go praktycznie codziennie

Rzabsky: nie, po prostu tam jest dużo miejsca zawykle

Adam_Ch: już nie pamietam kiedy to było.. hmm (edit: kurcze tak patrze gdzie to jest

Ale dwa razy z rzędu widziałem niebieski V6 2005+ na wisłostradzie w kierunku północnym rano przed 9tą. Raz kiwneliśmy sobie na na Sanguszki, ja pojechałem prosto, dziś znowu jechałem kilka samochodów z tyłu, ale na światlłach pod mostem Śl.-Db. straciłem kontakt.
No i standardowo czerwone GT 2010+ na przeciwko Radiowej Trójki. Już nawet nie pisze, bo widzę go praktycznie codziennie

...The wheels of his mustang exploding on the highway like a slug from a .45
True death: 400 horsepower of maximum performance piercing the night
This is black sunshine!....
True death: 400 horsepower of maximum performance piercing the night
This is black sunshine!....
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Stajnia: Stajnia Małopolska
w sumie przed chwilą,
chyba nawet dopiero co sprowadzony mustang, bo nie ma rejestracji, grafitowy, stojący pod blokami na ulicy raciborskiej 2005'+, chromowane lusterka (?) i wloty w masce
ktoś się przyzna?
chyba nawet dopiero co sprowadzony mustang, bo nie ma rejestracji, grafitowy, stojący pod blokami na ulicy raciborskiej 2005'+, chromowane lusterka (?) i wloty w masce
ktoś się przyzna?

CAI AirAid, Roush Axle Back + Side Exhaust, GR 4.10:1, Tuned by HD-Customs
-
- Forumowicz
- Model: Mustang 67 V8, GT 07
- Kolor: czerwony
wczoraj 24 bullitt na placu trzech krzyży a za chwilę convertible nowe czerwony z kremowych dachem