Mam do Was pytanie co do wnętrza...
Koncepcja auta jest taka jak na zdjęciach.
Nie wiem natomiast jakie wnętrze najlepiej będzie pasowało...
Chodzi o tapicerkę, deskę itd...
Jakieś sugestie?

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
To ja zostaję zdecydowanie przy Parchment w wersji Ponygrzebyk1125 pisze:Kupić gotową
hmmm to mnie troche zaskoczyłeś, ja myslalem ze ta pseudo tapicerka z CJ to jakościowo zwykła cerata, w 66 nie mam dobrej tapicerki więc zaryzykuję w Polsce zrobić w ładnej skórze zobaczymy jak to wyjdzie. Jeden z klubowiczów możliwe że lada dzień będzie robił super robotę6t07t pisze:Robione nigdy nie bedą wygladać jak oryginał. Tłoczeń Pony i tak nikt nie zrobi. Lepiej kupic a i tak sie to bedzie bardziej oplacało bo wiadomo, ze bedzie dobrze pasowac i wygladac a cena tez wyjdzie nizsza.
Montaz tez samemu mozna zrobic kupionych tapicerek, nic trudnego.
Rick równiez mi dawał wskazówki gdzie kupić lepszą tapicerkę. Piotrek masz link do ich produktów?6t07t pisze:Nie jestem zwolennikiem skór. Może i są bardziej ekskluzywne ale siedzenia takie nie wygladają jak oryginalne. Zwłaszcza Pony nikt nie dorobi z tymi tłoczonymi konikami.
Podobnie jak z innymi czesciami tapicerki tez sa roznej jakosci. Ja kilka lat temu kupowalem do swojego two-tone blue z TMI i jakosc wykonania jest doskonała, wykonane jak oryginalne
Zdecydowaniearek900 pisze: warto było by założyć wątek dotyczący tapicerki polecam/odradzam zarówni w US jak i PL