Mustang w filmach
- Sławek
- Forumowicz
- Model: GT 2009
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Ebony
Re: Mustang w filmach
Mają chłopaki fantazję..:-) Ale jest napisane, żeby nie próbować :-) " onclick="window.open(this.href);return false;
May the Horse be with you!
- Stangdaro
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT '15
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Race Red
może nie w filmie ale w programie w czerwcu w TVN Turbo wystąpi mój 2012 GT 5.0 w niezłym towarzystwie Muscle carów
wczoraj było kręcenie na torze w Ułężu reszta konkurencji to niespodzianka
Koral nie wygadaj się 
wczoraj było kręcenie na torze w Ułężu reszta konkurencji to niespodzianka

- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
- good_rafael
- Forumowicz
- Model: S197 Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Czarny
Z "Nagiego Instynktu", który oglądałem jako nastolatek, zapamiętałem takie sceny:

Wczoraj, kiedy odświeżałem sobie ten film, zauważyłem, że główny bohater, grany przez Michaela Douglasa, śmiga Mustangiem 5.0 z 91 roku

Co więcej, w jednej ze scen Mustang wygrywa pojedynek (w dosłownym tego słowa znaczeniu) z Lotusem, który kończy nienajlepiej

Człowiek dorośleje i nagle zaczyna dostrzegać więcej

Wczoraj, kiedy odświeżałem sobie ten film, zauważyłem, że główny bohater, grany przez Michaela Douglasa, śmiga Mustangiem 5.0 z 91 roku

Co więcej, w jednej ze scen Mustang wygrywa pojedynek (w dosłownym tego słowa znaczeniu) z Lotusem, który kończy nienajlepiej

Człowiek dorośleje i nagle zaczyna dostrzegać więcej

- romanus1970
- Forumowicz
- Model: GT V gen.
- Kolor: grabber orange
- Stajnia: Stajnia Łódzka
no ja też najbardziej pamiętam tą scenę z 1 foto 

romanus1970(pozdrawiam) ---- tel.503 978 210
- Stangdaro
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT '15
Na TVN Turbo w Zakupie Kontrolowanym w odcinku 12 wystąpi mój Mustang GT w konfrontacji z Viperem, Camaro i dłubanym Chargerem
Jutro 11:30 i 21:35
Sroda 02:20
Czwartek 13:55 i 24:00
Generalnie nie było źle jednak to co mnie osobiście wkurzyło to to że klient który niby chciał kupić, już przed programem był zdecydowany na Camaro i wychwalał go co nie miara
Jednak wszystkim z ekipy najbardziej podobał się Stang
Na koniec ale już po nagraniu do programu namówiłem chłopaków z TVN na wyścig... i wszyscy doznali szoku jak zobaczyli wynik wyścigu od 0 do 240km/h
do 200 Mustang był pół długości przed Viperem a Camaro i Charger zostały daaaleko w tyle... mogłem się założyć z gościem który się zgłosił do programu bo on obstawiał kolejno Vipera, Camaro, Mustanga i Chargera
dopiero powyżej 200 Viper zaczął delikatnie nadrabiać i przy 240 był o dosłownie o pół zderzaka przed mustangiem
Spojrzenie na miny wszystkich obecnych na torze a zwłaszcza tej rodziny która się zgłosiła było bezcenne a chciał bym zaznaczyć że tor był bardzo przyczepny i żaden z samochodów nie tracił trakcji... nawet Viper jedynie mój Stang trochę na szybkich zakrętach uciekał ale to wina amerykańskich gum...

Jutro 11:30 i 21:35
Sroda 02:20
Czwartek 13:55 i 24:00
Generalnie nie było źle jednak to co mnie osobiście wkurzyło to to że klient który niby chciał kupić, już przed programem był zdecydowany na Camaro i wychwalał go co nie miara

Jednak wszystkim z ekipy najbardziej podobał się Stang

Na koniec ale już po nagraniu do programu namówiłem chłopaków z TVN na wyścig... i wszyscy doznali szoku jak zobaczyli wynik wyścigu od 0 do 240km/h

do 200 Mustang był pół długości przed Viperem a Camaro i Charger zostały daaaleko w tyle... mogłem się założyć z gościem który się zgłosił do programu bo on obstawiał kolejno Vipera, Camaro, Mustanga i Chargera

Spojrzenie na miny wszystkich obecnych na torze a zwłaszcza tej rodziny która się zgłosiła było bezcenne a chciał bym zaznaczyć że tor był bardzo przyczepny i żaden z samochodów nie tracił trakcji... nawet Viper jedynie mój Stang trochę na szybkich zakrętach uciekał ale to wina amerykańskich gum...
- AdamSz
- Forumowicz
- Model: 2006 Deluxe Copue
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Black
" onclick="window.open(this.href);return false;
Will Smith w - Jestem Legendą ma piękną przejażdżkę równie pięknym Shelby
Will Smith w - Jestem Legendą ma piękną przejażdżkę równie pięknym Shelby

Dreams Come True ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Pozdrawiam,
Adam
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Pozdrawiam,
Adam
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Kolor: Czarny
- Kontakt:
w "Szybcy i wściekli 6" jest też scena z pięknym białym Mustangiem, polecam wybrać sie do kina.
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
W zakupie kontrolowanym ktos testuje Mustanga
Kiedy pędzisz 270 km/h to co jest przed Tobą jest już historią...
- Baron
- Forumowicz
- Model: GT Ford Perfomance
W TVN turbo coś moda na mustangi
w automaniaku o najbardziej znanych "kinowych" autach przez pół odcinka jeżdżą bullitem na warszawskich blachach