Kluczyk do Mustanga
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Albo "stand" w kerfurzePawellos pisze:W instrukcji też do programowania kluczyka musisz mieć 2 i jest napisane że jak zgubiłeś jeden to doprogramować musi dealer (z tego co pamiętam)

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Może jeszcze w 2005 było tam gdzie mówisz! 
Tak czy inaczej to dziwna sprawa, bo jedni mówią tak, inni mówię inaczej. A ja rozmawiałem z kumplem który w stanach kupił Mercedesa, czyli europejską markę, a mimo to w amerykańskim salonie dają tylko jeden kluczyk. Jak chciał drugi zamówić.... chyba napisałem ile mu zaśpiewali.

Tak czy inaczej to dziwna sprawa, bo jedni mówią tak, inni mówię inaczej. A ja rozmawiałem z kumplem który w stanach kupił Mercedesa, czyli europejską markę, a mimo to w amerykańskim salonie dają tylko jeden kluczyk. Jak chciał drugi zamówić.... chyba napisałem ile mu zaśpiewali.
.::
my other ride is your mom
::.

- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Satin Silver Metallic
Nie ma co porównywać jakiegoś tam Mesia do Mustanga
No nie wiem - ja kupiłem w salonie GT Premium i mam 2 komplety.. Pawellos'owi (też chyba
Pawellos popraw mnie jeśli się mylę) z salonu firma wzięła auto i ma 2 komplety.. Ktoś jeszcze z salonu brał? 

No nie wiem - ja kupiłem w salonie GT Premium i mam 2 komplety.. Pawellos'owi (też chyba

You can never have too much power, just not enough traction.