Dorastałem w latach 70. żyłem w oldskool
[Piotrek86SKC]- Mustang 1966
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
-
rick
- Członek Honorowy MKP
- Model: 67 fastback
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: primer,czarny,bialy
Re: Piotrek86SKC- Mustang 1966
jestem oldskool, kocham oldskool wygląd ... ale z technologią newskool. Pamiętaj, że drugie kierowce nie rozumieją, hamulce i zawieszenie co stare samochody mają. Ten Toyota przede mną może zatrzymać się w 35 metrach od 120km, chcę zeby mój samochód mog zatrzymać w 34 metrów nie 70 metrów.
- ERTE
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 66
- Kolor: podkład:)
Kocha się wygląd pony i muscle cars lat 60tych i kocha się gang v8 ale głównie za niskie obroty i gaźnik - nowoczesny silnik pomimo że ładnie brzmi to jednak wtrysk, elektronika, sondy i nowoczesne uklady wydechowe sporo zabieraja z efektow dzwiekowych
więc jeśli montować inny silnik to jednak taki żeby brzmiał jak te bez elektroniki
więc jeśli montować inny silnik to jednak taki żeby brzmiał jak te bez elektroniki
Ostatnio zmieniony 2012-07-04, 19:20 przez ERTE, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Model: coupe 1966
- Kolor: signal flare red
- Kontakt:
Rick masz z tym rację. Niestety jeżdżąc ze stara technologią trzeba brać poprawkę na te czynniki i np. dlatego zachowuję dystans przed innymi samochodami i nie jeżdżę nikomu na tyłku. Tak samo z większymi zakrętami itd. Ale cóż już taki urok tego. Żółte tablice rejestracyjne też mówią innym, że jedziemy samochodem z epoki, więc trzeba na nas uważać.
Myślę, że możemy pozazdrościć twoich lat 70, 80, 90 itd. U nas za żelazną kurtyną nie było tak wesoło;P Dopiero w latach 90 zaczęliśmy gonić zachód.
Dlatego musisz mieć cierpliwość bo u nas wolniej schodzi z tym wszystkim:D
Obejrzyj film dokumentalny o braciach Kliczko. Jest tam motyw jak pojechali w latach 90 do USA i chcieli wypić wiadro Coca-Coli bo tak im smakowała, a wcześniej jej nie próbowali;P
A tak już zupełnie na poważnie to po prostu szanujmy wzajemnie własne gusta. Każdy nie robi tak, żeby był szczęśliwy i koniec.
Której drogi się nie wybierze to i tak nie istotne, ważne że dany samochód nie wyląduje na złomowisku i dalej będzie tworzył swoją historię;D
Myślę, że możemy pozazdrościć twoich lat 70, 80, 90 itd. U nas za żelazną kurtyną nie było tak wesoło;P Dopiero w latach 90 zaczęliśmy gonić zachód.
Dlatego musisz mieć cierpliwość bo u nas wolniej schodzi z tym wszystkim:D
Obejrzyj film dokumentalny o braciach Kliczko. Jest tam motyw jak pojechali w latach 90 do USA i chcieli wypić wiadro Coca-Coli bo tak im smakowała, a wcześniej jej nie próbowali;P
A tak już zupełnie na poważnie to po prostu szanujmy wzajemnie własne gusta. Każdy nie robi tak, żeby był szczęśliwy i koniec.
Której drogi się nie wybierze to i tak nie istotne, ważne że dany samochód nie wyląduje na złomowisku i dalej będzie tworzył swoją historię;D
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Kontakt:
Re: [Piotrek86SKC]- Mustang 1966
" onclick="window.open(this.href);return false;
Od 6:18 przejazd slalomem żółwim tempem i majestatyczne zgubienie kołpaka;D
Od 6:18 przejazd slalomem żółwim tempem i majestatyczne zgubienie kołpaka;D
- Piotrek86skc
- Forumowicz
- Kontakt:
Re: [Piotrek86SKC]- Mustang 1966
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 093&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Sezon rozpoczęty;D
Sezon rozpoczęty;D