::SPOTKANIA WARSZAWSKIE::
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
Re: ::SPOTKANIA WARSZAWSKIE::
Zaworek, mogę się mylić ale chyba chodziło o to:
http://www.mustangklub.pl/2012/06/walne ... rzyszenia/" onclick="window.open(this.href);return false;
trzeba było czytać
http://www.mustangklub.pl/2012/06/walne ... rzyszenia/" onclick="window.open(this.href);return false;
trzeba było czytać
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%
- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: sonic blue
film nie oddaje w pelni tego co bylo..widze ostra cenzure..;-)..a zreszta tu nikogo juz nic nie zdziwi
- mrWisnia
- Młodszy Forumowicz
- Model: fastback
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: biały
AluStar pisze:
ej. byliście tak blisko mojego domuuuu... trzeba bylo wpasć na zimną cole ;p nastepnym razem mówić ;p mieszkam w piasecznie
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Kolor: skromny czarny
Czesc Wisnia
Ale chyba niedoczytales, ze to bylo spotkanie oficjalnych czlonkow klubu, a nie dla wszystkich
Ten zlot tez byl ppod moja chata, bo tez z Piaseczna jestem hmmm, ale twojego konia bialego jeszcze w okolicy nie widzialem
Narka,
Adaslaw
Ale chyba niedoczytales, ze to bylo spotkanie oficjalnych czlonkow klubu, a nie dla wszystkich
Ten zlot tez byl ppod moja chata, bo tez z Piaseczna jestem hmmm, ale twojego konia bialego jeszcze w okolicy nie widzialem
Narka,
Adaslaw
- mrWisnia
- Młodszy Forumowicz
- Model: fastback
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: biały
to nic ze dla członków ja tylko zapraszam do mnie i nie tylko oficjalnych klubowiczy. moj ogier się remontuje i bedzie gotów za 3-4 tyg. pozdradaslaw pisze:Czesc Wisnia
Narka,
Adaslaw
- adaslaw
- Forumowicz
- Model: Mustang conv. 2006
- Kolor: skromny czarny
Ostatnio też YoDa (pod Piasecznem mieszka) też zapraszał do siebiemrWisnia pisze: to nic ze dla członków ja tylko zapraszam do mnie i nie tylko oficjalnych klubowiczy. moj ogier się remontuje i bedzie gotów za 3-4 tyg. pozdr
Możemy się kiedyś ustawić w piaseczyńskim (plus rejony) gronie