.... wtedy 3,5 dajesz... albo po prostu dopompuj do 2,4bar nic sie nie stanie, najwyzej naklej karteczke żeby wrazie zakładania zmniejszyć
.... wtedy 3,5 dajesz... albo po prostu dopompuj do 2,4bar nic sie nie stanie, najwyzej naklej karteczke żeby wrazie zakładania zmniejszyć  (na oponie zapasowej będziesz miał podane MAX cośnienie dla opony)
 (na oponie zapasowej będziesz miał podane MAX cośnienie dla opony)Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
 .... wtedy 3,5 dajesz... albo po prostu dopompuj do 2,4bar nic sie nie stanie, najwyzej naklej karteczke żeby wrazie zakładania zmniejszyć
.... wtedy 3,5 dajesz... albo po prostu dopompuj do 2,4bar nic sie nie stanie, najwyzej naklej karteczke żeby wrazie zakładania zmniejszyć  (na oponie zapasowej będziesz miał podane MAX cośnienie dla opony)
 (na oponie zapasowej będziesz miał podane MAX cośnienie dla opony)
 , włożyłem więc koło zapasowe na siedzeniu pasażera by było blisko SJB bo tam jest odbiornik , i po paru metrach przejachania sie kontrolka zgasła
  , włożyłem więc koło zapasowe na siedzeniu pasażera by było blisko SJB bo tam jest odbiornik , i po paru metrach przejachania sie kontrolka zgasła  ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif) więc pomysł jak najbardziej działa tylko co teraz wymyśleć by zwiększyć zasięg bo najwyrażniej z tym jest problem... dziwne.
  więc pomysł jak najbardziej działa tylko co teraz wymyśleć by zwiększyć zasięg bo najwyrażniej z tym jest problem... dziwne. wcześniej miałem po 2,1 / 2,2 Bara przy 275/40
 wcześniej miałem po 2,1 / 2,2 Bara przy 275/40
Lee pisze:Mam mustanga rocznik 2009 ale model 2010, silnik V6, mam w kołach takie czujniki ciśnienia : http://allegro.pl/czujnik-kola-09-13-do ... 07926.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Na zimę chcę założyć inne koła z oponami zimowymi, czy jak włożę nowe czujniki do tych kół to komputer samochodu sam je wykryje, czy trzeba jakoś programować ? Widziałem jak się programuje modele 2011, ale ja nie mam żadnego pilota do programowania czujników.

Za ile byś je zbył ?Madasek pisze:Lee pisze:Mam mustanga rocznik 2009 ale model 2010, silnik V6, mam w kołach takie czujniki ciśnienia : http://allegro.pl/czujnik-kola-09-13-do ... 07926.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Na zimę chcę założyć inne koła z oponami zimowymi, czy jak włożę nowe czujniki do tych kół to komputer samochodu sam je wykryje, czy trzeba jakoś programować ? Widziałem jak się programuje modele 2011, ale ja nie mam żadnego pilota do programowania czujników.
w razie w mam takie czujniki 4 sztuki przez pomylke kupione