Pasy na maskę

Informacje i porady specyficzne dla silników V8

Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz

Awatar użytkownika
YoDa
Forumowicz
Model: V6 3,7 2012
Silnik: V6 3.7
Kolor: Performance White
Kontakt:

Re: Pasy na maskę

Post autor: YoDa » 2011-10-17, 07:08

Plan był taki że mój miał iść do żony a jej do żyda , ale przez pasy i skórę tak się nie stało :/ szkoda bo mój był w zabebistaej wersji jak na V6.... a skoro olej sam wymieniam to nie wiem co mógł bym wymyśleć :D prędzej bym se Cobre na czole już przykleił niż leczył dupsko od kopnaika jakiego bym dostał :)
Eh , Moni nienawidzi wszelkiego rodzaju nalepek, folii , znaczków i tym podobne , nawet zdjęła ładny znaczek na tylnej klapie Salonu w NJ gdzie był kupowany :zalamany:

Pozdrawiam
Yoda

Obrazek

caniggia
Stowarzyszenie MKP
Model: Mustang GT 4.6 Turbo
Silnik: V8 4.6
Kolor: satin silver

Re: Pasy na maskę

Post autor: caniggia » 2011-10-20, 14:37

adasko74 pisze:
sobanek pisze:Ja robiłem ostatnio naklejki w Piasecznie http://www.trangor.pl/pl-PL/dane_teleadresowe.html.

Wiem, że oklejali już mustanga - pokazywali mi zdjęcia (niebieskie pasy na białym koniu) - prawie na 100% ktoś z Klubu
dlugo trwa takie oklejanie??...chyba i ja sie zdecyduje..
Ja za pasy zapłaciłem grosze, folię chyba ze całe 20-30zł, zawiozłem na ploter, tam mi wycieli za następne tyle samo.
Oklejanie zajęło mi (maska i lotka) ok 3h. Trzeba mieć wodę z mydłem (ew płynem do garów), filcową packę - to można kupić w agencji reklamowej, albo tam gdzie folie np., dodatkowo suszarka do włosów do profilowania na załamaniach i wykańczania na zagięciach.

ODPOWIEDZ

Wróć do „4,6 V8 2005 - 2010”