Mało kto wie, że mógł też być pierwszym Polakiem, który w 1968 roku nabył Forda Mustanga - zółtego.
O to jego historia: http://wyborcza.pl/1,75475,6528733,Zolt ... omedy.html

rusek pisze:Ale mi furora ja pierdziu to tylko pojazdy ale to moje zdanie...!! Ja jestem pierwszym Polakiem co kupiłem i mam jeden z pierwszych sztuk na Świecie Suzuki Intruder M1800R B.O.S.S. Edition 2014 w wyprodukowanej liczbie egzemplarzy 1500 sztuk ..
rusek, przepraszam za ton mojej odpowiedzi, ale baaaardzo mi się nie spodobało jak z buta potraktowałeś post Adriana - nie zasługiwał na torusek pisze:Strona wszystko poza Mustangiem i chyba nie trzeba pisać tylko o Mustangu,chciałem tylko pokazać ,że Polak też potrafi kupić coś nowego i wyjątkowego ,ale nie wszyscy to rozumieją szkoda ..
Masz rację to tylko pojazdy, ale podejrzewam że nie chodziło tu tylko o tego żółtego Mustanga ale o jego właściciela - poczytaj trochę o historii Komedy, Polańskiego i Hłaski. Możesz byc nawet jedynym właścicielem Suzuki Intruder M1800R w Polsce, ale Komedą nigdy nie będziesz. Motorynka Komedy budziłaby większe zainteresowanie niż Twoje Suzuki Intruder M1800R.rusek pisze:Ale mi furora ja pierdziu to tylko pojazdy ale to moje zdanie...!! Ja jestem pierwszym Polakiem co kupiłem i mam jeden z pierwszych sztuk na Świecie Suzuki Intruder M1800R B.O.S.S. Edition 2014 w wyprodukowanej liczbie egzemplarzy 1500 sztuk ..