Ogólnopolski zlot z okazji 45 lecie - pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
-
alfatech
- Forumowicz
- Model: 2005 DżiTi
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czrny XTRMNTR
- Kontakt:
Panowie
................... chyba trochę za późno na dyskusje i marudzenie na temat prób sprawnościowych ,prawie od początku było wiadome że nie będzie możliwości przeprowadzenia tego na zlocie w Łodzi
........... sprawność wątroby za to będzie testowana
Nie jest to ostatni zlot/spot w tym roku i na następnym jeśli ktoś będzie chciał go zorganizować na lotnisku można szaleć ile dusza zapragnie.
Proszę natomiast osoby które nie podały szczegółów - hotel ,nocleg - o uzupełnienie listy. No i proszę wpłacać sianko do kolegi Celibada
Nie jest to ostatni zlot/spot w tym roku i na następnym jeśli ktoś będzie chciał go zorganizować na lotnisku można szaleć ile dusza zapragnie.
Proszę natomiast osoby które nie podały szczegółów - hotel ,nocleg - o uzupełnienie listy. No i proszę wpłacać sianko do kolegi Celibada
Pozdrawiam
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
Ok to ja wezmę mój pokrowiec z blokadą na kłódkę przykryje auto i będziemy pić razemkaes pisze:a widzicie! Trzeba było v6 kupićprzy tych wszystkich gt, shelby500, '67, Bullit, SS, ja będę miał spokój i będę mógł spokojnie piwko pić bo nikogo nie będzie przy aucie
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
-
kaes
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
na to też się cholernie cieszęAluStar pisze:A ja oprócz zlotu najbardziej sie ciesze ze bede mogl z wami Pogadac o tym co nas laczy i sie zapoznac . kazdy z was pokaze co robil , dodawal itd.. Jak chce poszalec To pojade na Ulez i tam spale gumy.
CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
Ja myślę że nie należy przesadzać
Od macania to chyba auta się psują. Wypatrywać należy jedynie harlejowców bo oni mają ćwieki ponabijane
Popatrzą się, popatrzą i tyle....
Można by puścić bo podstawówkach info że robimy spot mustanga, chociaż prefkwencja będzie, co Wy na to?
Taśmę na słupkach, chyba każde CH ma, więc myślę, że warto mieć na wszelki wypadek, nie koniecznie od razu rozwijać...
Zresztą cwaniaki nie macie cabrio, a my z cabrio przecież nie będziemy jak te morony stać z zamkniętymi... no chyba że będzie padało
Popatrzą się, popatrzą i tyle....
Można by puścić bo podstawówkach info że robimy spot mustanga, chociaż prefkwencja będzie, co Wy na to?
Taśmę na słupkach, chyba każde CH ma, więc myślę, że warto mieć na wszelki wypadek, nie koniecznie od razu rozwijać...
Zresztą cwaniaki nie macie cabrio, a my z cabrio przecież nie będziemy jak te morony stać z zamkniętymi... no chyba że będzie padało
Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...
Jak będzie padało to mnie nie będzieDarentyV8 pisze:Radek błągam wypluj to - żadnego deszczu to ma byc ciepły słoneczny dzień!Radek pisze:Zresztą cwaniaki nie macie cabrio, a my z cabrio przecież nie będziemy jak te morony stać z zamkniętymi... no chyba że będzie padało
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
Ja marudzę?Dakota pisze:SeaBiscuit, co się z Tobą dzieje chłopie?Wszystko w porządku? Martwię się, bo mam wrażenie, że czegoś Ci brakuje ostatnio w życiu... marudzisz tak pod nosem i w ogóle...
Mogę Ci jakoś pomóc?
Ależ skąd, że znowu po prostu trzymam się pewnych zasad, które sobie narzuciłem i nie jeżdżę moim konikiem w zimę ani w deszczu - czytaj błocie, bo niestety nie jesteśmy w niemczech gdzie drogi w deszczu są czyste.
A odnośnie imprezy w Łodzi to wybieram się tam tylko w jednym celu żeby was zobaczyć. Bo szpanerskie wystawianie się dla tłumu i jeszcze gadanie z małolatami mnie wcale ale to wcale mnie nie kręci i będę tego unikał jak ognia choćby stawiając auto na innym parkingu oczywiście strzeżonym.
Dlatego też nie mam zamiaru robić żadnej listy moich modyfikacji i potem tłumaczyć komuś po co mi tam ta grubsza rozpórka czy inny element zawieszenia itd. itp. To z wami mogę na ten temat pogadać bo będzie wiadomo o czym rozmawiamy i o co chodzi. Dlatego jestem zwolennikiem imprez zamkniętych a nie lansingu.
Czekam z niecierpliwością na organizacyjne szczegóły tej imprezy bo wciąż mam wiele wątpliwości.
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
A i jeszcze a propos marudzenia dodam, że nie palę i mało piję.
Dlatego jak czuje dym papierosowy to opuszczam lokal, wódki trochę ewentualnie dla towarzystwa mogę dziabnąć i na trawienie, whisky i koniaków nie pijam bo po nich rzygam, jasnego piwa nie lubię – tylko ciemne no i czerwonego wina tez się z chęcią napiję tudziesz dobrego drinka.
Także imprezy mające na celu wyłącznie niszczenie wątroby i pękanie szkliwa podczas wymiotów w ogóle mnie tez nie interesują.
p.s A i nie cierpię pijanych działają mi na nerwy i wywołują natychmiast niepohamowaną agresję.
Dlatego jak czuje dym papierosowy to opuszczam lokal, wódki trochę ewentualnie dla towarzystwa mogę dziabnąć i na trawienie, whisky i koniaków nie pijam bo po nich rzygam, jasnego piwa nie lubię – tylko ciemne no i czerwonego wina tez się z chęcią napiję tudziesz dobrego drinka.
Także imprezy mające na celu wyłącznie niszczenie wątroby i pękanie szkliwa podczas wymiotów w ogóle mnie tez nie interesują.
p.s A i nie cierpię pijanych działają mi na nerwy i wywołują natychmiast niepohamowaną agresję.
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89