Chłopaki,czy jak ja nie wystawiam swojego auta,a śpię z Thomasem to tez muszę wpłacić stówę zaliczki??
Ogólnopolski zlot z okazji 45 lecie - pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
-
Mario78
- Młodszy Forumowicz
- Model: Cougar 99
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: Silver
- Kontakt:
....a tam w kąciku,sali wykładowo-akrobacyjnej,na pierwszym planie stać będzie 0,7 finlandia za nia malutka colka 0,2,a jeszcze głębiej ja cichy obserwator...
Chłopaki,czy jak ja nie wystawiam swojego auta,a śpię z Thomasem to tez muszę wpłacić stówę zaliczki??
[size=192][color=red][b]Zawsze ustawiaj czas wygaśnięcia postów nie wnoszących nic do tematu!!![/b][/color][/size]
- Dakota
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1996
- Silnik: inny V8
- Kolor: zielony plamisty
Bardzo proszę o sprawdzanie swoich skrzynek w celach zapoznania się z ostatnimi wiadomościami na temat spraw organizacyjnych związanych ze zlotem.
W dniu dzisiejszym wysyłam formatki do wglądu. Na tą chwilę zrobiliśmy z Kaesem 21 formatek w wersji beta.
Z kilkoma osobami jestem w kontakcie i czekam cierpliwie. A reszta mnie chyba olewa...
W dniu dzisiejszym wysyłam formatki do wglądu. Na tą chwilę zrobiliśmy z Kaesem 21 formatek w wersji beta.
Z kilkoma osobami jestem w kontakcie i czekam cierpliwie. A reszta mnie chyba olewa...
YA RLY!
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Panie i Panowie,
a czy jest już ustalone jakieś sensowne miejsce na którym w spokoju będziemy mogli się zebrać podczas naszego "pospolitego ruszenia"? Jak już ktoś wcześniej napisał, przejazd przez Warszawę może się okazać drogą przez mękę, więc może byśmy się spotkali np. na parkingu w Jankach?
a czy jest już ustalone jakieś sensowne miejsce na którym w spokoju będziemy mogli się zebrać podczas naszego "pospolitego ruszenia"? Jak już ktoś wcześniej napisał, przejazd przez Warszawę może się okazać drogą przez mękę, więc może byśmy się spotkali np. na parkingu w Jankach?
.::
my other ride is your mom
::.
-
Anonymous
- Kaś
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: limonkowy :)
Z Warszawy na pewno będzie jechało kilka mustangów, m.in. limonka, Hans, kuczko i inni.wooldorf pisze:PS
Czy jakas ekipa z warszawy sie szykuje ? tak zeby pojechac do Lodzi Razem?
Ale akurat co do miejsca spotkania przed wyjazdem, to będziemy ustalać później, jak już będzie znana lista osób wybierających się 100% na zlot.
Pozdrawiam!
-
MIKI79
- Model: FORD MUSTANG COUPE 3.8L 2002
- Silnik: inny V8
- Kolor: SZARY METALIK
DO ANDRONIKA. - jeśli możesz to potwierdz czy dostałeś mojego maila - bo gdy wysłam przychodzi mi zwrotka że nie dotarł. Nie wiem czy to poprawne ale ponawiam go
WITAM. DOKONAŁEM DZIAISJ PRZELEWU , ALE W TYTULE NIE WPPISAŁEM NIKU - SŁAWOMIR ORZOŁ NIK: MIKI79 , sprawdzałem forum i nie jestem zaznaczony na czerwono więc się poprawiam. Pozdrawiam na forum. A jeśli ktoś czyta ten post to niech podżuci go do Andronika.
- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Satin Silver Metallic
Yo, tak sobie dziś w robocie leciałem w trasie i tak rozmyślałem trochę o tym zlocie.. i przez myśl mi przeszło (bo w zasadzie nikt z nas nie wie jak to do końca będzie wyglądało
) żeby odróżnic nas (właścicieli tych cudów techniki
) od nazwijmy to - całej reszty ludu
i pomyślałem sobie, że może by każdemu uczestnikowi zlotu zapodać smycz na szyje z jakąś (nieordynarną
) plakietką.. powiedzmy z logiem mustanga jak na forum w formie jakby "znaku wodnego w kolorze" albo normalnie i/ewentualnie z imieniem/nickiem/whatever
Objekcje? Sens? Kto ma możliwości/kontakty odpowiednie? Koncepcje?
Objekcje? Sens? Kto ma możliwości/kontakty odpowiednie? Koncepcje?
You can never have too much power, just not enough traction.
- Kaś
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: limonkowy :)
Myślę, że wyróżniać się będziemy koszulkami klubowymi.
Ale pomysł smyczy też jest fajny
Jak nie wypali przed zlotem, to mimo wszystko można by o tym pomyśleć...
A ja mam inne pytanie. Czy zastanawiał się ktoś co będziemy robić po zlocie? W sensie wieczorem? Jakieś spotkanie alkoholowo-bezalkoholowe w forumowym towarzystwie? Tylko tak sobie myślę, że skoro zapowiedziało się 40 aut, pomnożyć to x2 osoby, w niektórych przypadkach i więcej, to...gdzie my znajdziemy lokum, które pomieści nas wszystkich??!! Hmm?
Ale pomysł smyczy też jest fajny
A ja mam inne pytanie. Czy zastanawiał się ktoś co będziemy robić po zlocie? W sensie wieczorem? Jakieś spotkanie alkoholowo-bezalkoholowe w forumowym towarzystwie? Tylko tak sobie myślę, że skoro zapowiedziało się 40 aut, pomnożyć to x2 osoby, w niektórych przypadkach i więcej, to...gdzie my znajdziemy lokum, które pomieści nas wszystkich??!! Hmm?