ok, mekanik zresetowal blad, podobno postanie na mrozie i wilgoci przez 3 tygodnie + wyladowany przez stanie aku zlozylo sie na problem
wiec poczyscil czujki, podladowal aku i ma byc dobrze
oby!
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
kup sobie boscha 72ah model s4 007 620a ja ma i daje rade spokojnie..ale na zime wyciagamrolotomasi pisze:witam wszystkich mam problem z akumulatorem nie mogę nigdzie znaleźć jakiegoś zamiennika mam orygunalny Motorcraft BXT 40R a wiec moc rozruchowa 735, ale wymiary ma on nietypowe, moze ktos by mi doradził jaki ewentualnie mozna kupic do GT z 2005 r, a moze zregenerwac chociaz po 8 latach uzytkowania to nie wiem czy jest sens choc autko ma niecałe 60 tysi przejechane. poprosze o jakas podpowiedź i ewentualnie gdzie mozna by było kupic aku w Polsce najlepiej w Łodzi lub okolicach albo przez internet. jakby ktos maił na zbyciu nówke Motorcraftu to mógłbym z checia zakupic pozdrawiam
W bmw też tak miałem po strojeniu wzmacniacza i basu. Po prostu się rozładował. Wystarczyło przejechać 20km i było okrolotomasi pisze:dzieki za podpowiedź kupiłem boscha ale po załozeniu pojawiła sie kontrolka check engine, i go telepie na niskich obrotach spada napiecie tak ze az gasnie byc moze to przepustnica bo nie była dawno czyszczona ale mam pytanie bo w manulau nigdzie nie moge znaleźć , moze żle szukam ale jak przejsc procedure adaptacji akumulatora ?
dzięksmrowcio pisze:to zalezy jakim pradem chcesz ladowac, ale nie musisz odkrecac klem jezeli chcesz go odpalic, z komputerem nic nie powinno sie stac ewentualnie bedziesz potrzebowal wbic kod do radia, a co do papierosow to rosznie bywa jezeli pomieszczenie jest dobrze wentylowane to ok, wiem z wlasnego doswiadczenia
według religii mojego teścia nie mogę dziś nic zrobićXerofaN pisze:chcesz czekac az sie naladuje palac fajki? to kup se ze 3 wagony lepiej