Zobaczcie sami:https://picasaweb.google.com/1037632630 ... 6422855250

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse

. Niestety, na szybkim starcie z jednych ze świateł mój seryjny gietek z pełnym obiążeniem nie dał rady jego Bulittowi
. Niestety, na szybkim starcie z jednych ze świateł mój seryjny gietek z pełnym obiążeniem nie dał rady jego Bulittowi   , ale warto było spróbować
, ale warto było spróbować   !
 ! Następny zlot OP obowiązkowo w całości
 Następny zlot OP obowiązkowo w całości 

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Czesz mnie , fakt, że lakiernik u ciebie się spisał.YoDa pisze:Naklejki schodzą bez szladu za pomocą suszarki do włosówi
Szkoda tylko że nie mogłem je ponownie gdzieś przykleić w garażu bo rozciągnęły się do 1m

yoltz pisze:W namiocie działy się takie rzeczy, że głowa mała, poza tym co w Vegas zostaje w VegasEvening pisze: Czy ktoś widział mnie w namiocie? Bo nie jestem pewny czy tam byłem[jeśli do kogoś gadałem coś głupiego bardzo przepraszam]

Super weekend, Ci którzy marudzą i "ja zrobiłbym lepiej" mają możliwość do popisu w przyszłym roku
 Super weekend, Ci którzy marudzą i "ja zrobiłbym lepiej" mają możliwość do popisu w przyszłym roku 
 )
 ) w moim odczuciu jednak wszyscy zaangarzowani w zlot dali z siebie 110% tak abyśmy mogli jaknajmilej spędzić weekend i się to im udało.
 w moim odczuciu jednak wszyscy zaangarzowani w zlot dali z siebie 110% tak abyśmy mogli jaknajmilej spędzić weekend i się to im udało. 

dla organizatorów za ogarnięcie takiego
 dla organizatorów za ogarnięcie takiego   stada dzikich koni
 stada dzikich koni  

A Będzie cię to kosztowa he heromanus1970 pisze:szacun

dla organizatorów za ogarnięcie takiego
stada dzikich koni

było super
Przepraszam za zamieszanie w czasie przejazdu

Organizatorom
 Organizatorom   Ja jeszcze dochodzę do siebie po sobotnim namiocie
  Ja jeszcze dochodzę do siebie po sobotnim namiocie   było ostro , hyhyhy
   było ostro , hyhyhy