I OZM - foty do folderka
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Ja juz przedstawilem kilka propozycji organizatorom. Nie wiem, ktora wybrali ale mi sie najbardziej spodobala ta:

prosto, minimalistycznie i do celu
Dodano: 18/03/2009 23:14
Wlasciwie to mam lekko inna wersje, w ktorej jest nasz adres:

Dodano: 18/03/2009 23:14
Wlasciwie to mam lekko inna wersje, w ktorej jest nasz adres:

Ostatnio zmieniony 2009-03-19, 01:15 przez pluzz, łącznie zmieniany 2 razy.
- Madasek
- Forumowicz
- Model: 2007 Shelby GT
- Silnik: inny V8
- Kolor: Czarny srebrne pasy
pluzz pisze:Ja juz przedstawilem kilka propozycji organizatorom. Nie wiem, ktora wybrali ale mi sie najbardziej spodobala ta:
Obrazek
brakuje tylko niebieskiego..
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Kolor: bialy
- Kontakt:
A czemu sie nie przywitales??? Jak masz fotki to lec do Galerii i zakladaj nowy watek. Wedlug wzoru: [nick] - model, rocznikwarsaw77 pisze:Witam
Mój Mustang 65 V8. Kilka fotek może się przydadzą. Ostatnie zdjęcia wykonane jako promocja pewnej modelki w czasopiśmie motoryzacyjnym. Reszta to moja prywatna twórczość. Jak coś to mogę podesłać w lepszej rozdzielczości. Pozdro.
WITAM wsrod staruszkow!!!
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
warsaw77 - czy czasem fot nie pstrykał Kamil Wolski ?pluzz pisze:A czemu sie nie przywitales??? Jak masz fotki to lec do Galerii i zakladaj nowy watek. Wedlug wzoru: [nick] - model, rocznikwarsaw77 pisze:Witam
Mój Mustang 65 V8. Kilka fotek może się przydadzą. Ostatnie zdjęcia wykonane jako promocja pewnej modelki w czasopiśmie motoryzacyjnym. Reszta to moja prywatna twórczość. Jak coś to mogę podesłać w lepszej rozdzielczości. Pozdro.
fajne fajne, zwłaszcza auto

- kaser1
- Forumowicz
- Model: 1969 Mach 1 , 351W
- Kolor: blu
- Stajnia: Stajnia Bydgoszcz
No , no kolego zakozaczyłeś z fotkami, ciekaw jestem cosie bedzie czytelnikom podobać ,koń, czy amazonka.warsaw77 pisze:Witam
Czy juz wiesz co z wyjazdem?
Pozdrawiam Kaser
- Załączniki
-
- konik3eth.jpg (2.31 KiB) Przejrzano 2438 razy
KASER
Pavulon_ pisze:warsaw77 - czy czasem fot nie pstrykał Kamil Wolski ?pluzz pisze:A czemu sie nie przywitales??? Jak masz fotki to lec do Galerii i zakladaj nowy watek. Wedlug wzoru: [nick] - model, rocznikwarsaw77 pisze:Witam
fajne fajne, zwłaszcza autono i pluzz dobrze gada, dawaj obszerniejszy wątek do galerii, z całą historią :-)
Tak jest fotki pstrykał Kamil Wolski do MaxiTuning grudzień 2008 http://www.maxituning.pl/index.php?id=m ... month=0812 . Jak znajdę chwilę to zapodam więcej info i fotek. A co do przyjazdu do Łodzi to już jest 90% pewne że z kolegą Kaserem będziemy na tej imprezie.
- Magic 2OO
- Forumowicz
- Model: Był: '07 GT-C
- Kolor: grafit
- Kontakt:
Ok, dziękuję wszystkim za pomoc, zdjęcia są zebrane i obrobione, choć pewnie będą jeszcze jakieś poprawki. Folder zrobiłem do wglądu i oceny w formie strony web, powinna się wkrótce ukazać jako podstrona w naszej domenie http://www.45latmustanga.pl . Wszelkie uwagi mile widziane.
Pozdrawiam - Maciek.