Wrzucam dzisiejsze zdjęcia. Dzisiaj stang poszedł do tapicera. Więcej zdjęć, pełen opis remontu, już wkrótce

Pozdrawiam

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans

Wlot przerobiony, co ciekawe tył jeszcze bardziej przerobiony. Niedługo pełen opis i foty
 Wlot przerobiony, co ciekawe tył jeszcze bardziej przerobiony. Niedługo pełen opis i foty 

O ile uwielbiam Mustangi głównie w krwisto czerwonym kolorze o tyle ten też przypadł mi do gustu
 O ile uwielbiam Mustangi głównie w krwisto czerwonym kolorze o tyle ten też przypadł mi do gustu  Felga również robi robotę. Czekamy na więcej zdjęć!
 Felga również robi robotę. Czekamy na więcej zdjęć! Ale ten wielki wlot mi się jakoś nie widzi w tym modelu
 Ale ten wielki wlot mi się jakoś nie widzi w tym modelu  Te po bokach też nie...
 Te po bokach też nie...

a z mechanikiem się śmialiśmy, że nikt nie odróżni. Owszem nadkole jest ciut inne niż powinno być
 a z mechanikiem się śmialiśmy, że nikt nie odróżni. Owszem nadkole jest ciut inne niż powinno być  Było do wymiany, reperaturki nie mogłem nigdzie dostać (samego nadkola), więc zastąpiła reperaturka od innego forda (nie mogę zdradzić jakiego
 Było do wymiany, reperaturki nie mogłem nigdzie dostać (samego nadkola), więc zastąpiła reperaturka od innego forda (nie mogę zdradzić jakiego  ). Mam nadzieję, że mocno zbezczeszczony nie został
 ). Mam nadzieję, że mocno zbezczeszczony nie został