Nie wiem czy na forum jest zarejestrowany. Wcześniej miał białe coupe z niebieskimi pasami. W tym 67 ma zmienione zawieszenie i strokerastang67 pisze:Fajne to z pościgiemA ten 67 to czyyj?

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
Nie wiem czy na forum jest zarejestrowany. Wcześniej miał białe coupe z niebieskimi pasami. W tym 67 ma zmienione zawieszenie i strokerastang67 pisze:Fajne to z pościgiemA ten 67 to czyyj?

,kurcze niebieski SN95 fajnie wygląda
 ,kurcze niebieski SN95 fajnie wygląda

Tylko nie wiem czy kupować SCT czy poszukać kogoś tutaj na miejscu, co to ogarnie.
 Tylko nie wiem czy kupować SCT czy poszukać kogoś tutaj na miejscu, co to ogarnie. 
 Ile cię kosztowała hamownia? Chętnie bym podjechał.
 Ile cię kosztowała hamownia? Chętnie bym podjechał. Borla zawsze był moim typem po oglądaniu najróżniejszych firmów z wydechami najróżniejszych firm - utwierdzasz mnie w przekonaniu
 Borla zawsze był moim typem po oglądaniu najróżniejszych firmów z wydechami najróżniejszych firm - utwierdzasz mnie w przekonaniu  
 Wcześniej byłem na zachodniej obwodnicy nakręcić trochę filmików i korzystając z ładnej pogody pstrykąć kilka fotek. Niestety tylko cyfrówką
 Wcześniej byłem na zachodniej obwodnicy nakręcić trochę filmików i korzystając z ładnej pogody pstrykąć kilka fotek. Niestety tylko cyfrówką  

Nie zastoi się przynajmniej
 Nie zastoi się przynajmniej  A fotka fajowska
 A fotka fajowska