Mustang Race Car w barwach MKP
Moderator: muarah
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Re: Mustang Race Car w barwach MKP
kolejna dobra wiadomość.
Dostaniemy maskę z kompozytów od firmy BB Boutique czyli tworzonej właśnie sieci sklepów z bielizną... to już chyba jasne dlaczego maska;)
na tym nie zakończy się też współpraca.
Ja osobiście bardzo liczę na to, że wreszcie nagramy jakiś ostry filmik z fajnymi laskami... a w bieliźnie.... ehhhhh
Dziękujemy tutaj mrjacksonowi. Kolego, życzymy udanego biznesu.
Możemy podziękować choćby klikając na lubię to w profilu https://www.facebook.com/BoutiqueBielizny?fref=ts lub zakupami dla naszych pań:)
Dostaniemy maskę z kompozytów od firmy BB Boutique czyli tworzonej właśnie sieci sklepów z bielizną... to już chyba jasne dlaczego maska;)
Ja osobiście bardzo liczę na to, że wreszcie nagramy jakiś ostry filmik z fajnymi laskami... a w bieliźnie.... ehhhhh
Możemy podziękować choćby klikając na lubię to w profilu https://www.facebook.com/BoutiqueBielizny?fref=ts lub zakupami dla naszych pań:)
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Skoro są biustonosze to chyba powinna być miseczka... olejowa, Bielek;-)Bielek pisze:kolejna dobra wiadomość.
ale maska w tej chwili bardziej potrzebna bo pozwoli na zakończenie prac przy karoserii.
muarah
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Dodam, ze ja juz od dawna czekam na ten ostry filmik Bielka
muarah
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
Na początku stycznia, jakiś weekend planujemy wspólna pracę nad karoserią naszego Race Cara. Oczywiscie wszyscy niech czyja sie zaproszeni. Bedzie ciekawy weekend;) na dniach podamy dokładną datę
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- SPONTAN
- Forumowicz
- Model: Coupe 66, 68, 69
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: złoty, srebrny, czarny
Bielek, a może te laski w bieliźnie na wigilie zwołać i zrobić sesję z RC.
SPONTAN-Magkri
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Właśnie, trzeba będzie jeśli nie na Wigilię to w późniejszym terminie, może właśnie przy okazji karoserii;)
A jeśli już mowa o bieliźnie to jest taka akcja:
"BB Boutique przygotowało dla Waszych mężczyzn limitowaną wersję bonów podarunkowych! Wybierając bon o wartości 100 pln z logo Mustang Race Car, sprawicie, że 10 pln z każdego bonu zostanie przekazane na budowę wyścigowego Mustanga. Same także możecie sprawić, że przekażemy na budowę Mustanga 10 pln od każdego kupionego przez Was biustonosza. Wystarczy, że powiecie hasło Mustang w salonie BB Boutique, wtedy będziemy wiedzieli, że należycie do społeczności Mustang Klub Polska!
Zapraszamy!"
info tutaj:
" onclick="window.open(this.href);return false;
BB Boutique jest przy Al. Niepodległości 153/155 - Metro Pole Mokotowskie
A jeśli już mowa o bieliźnie to jest taka akcja:
"BB Boutique przygotowało dla Waszych mężczyzn limitowaną wersję bonów podarunkowych! Wybierając bon o wartości 100 pln z logo Mustang Race Car, sprawicie, że 10 pln z każdego bonu zostanie przekazane na budowę wyścigowego Mustanga. Same także możecie sprawić, że przekażemy na budowę Mustanga 10 pln od każdego kupionego przez Was biustonosza. Wystarczy, że powiecie hasło Mustang w salonie BB Boutique, wtedy będziemy wiedzieli, że należycie do społeczności Mustang Klub Polska!
Zapraszamy!"
info tutaj:
" onclick="window.open(this.href);return false;
BB Boutique jest przy Al. Niepodległości 153/155 - Metro Pole Mokotowskie
muarah
- SPONTAN
- Forumowicz
- Model: Coupe 66, 68, 69
- Kolor: złoty, srebrny, czarny
Z niecierpliwością jechałem dziś do firmy REDUX MOTORSPORT
A to co ujrzałem: kawał dobrej i profesjonalnej roboty
do soboty na wigilię obiecano mi zakończenie prac przy naszym RACE CAR i dostarczenie do garażu MKP
A to co ujrzałem: kawał dobrej i profesjonalnej roboty
do soboty na wigilię obiecano mi zakończenie prac przy naszym RACE CAR i dostarczenie do garażu MKP
SPONTAN-Magkri
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
no super takie usztywnienie by mi się przydało bo jeszcze trochę polskich drug + gwint GR40 i się buda mi złoży...
żeby nie było że się czepiam ale takie przeróbki nie robi się przed malowaniem
żeby nie było że się czepiam ale takie przeróbki nie robi się przed malowaniem
- sim
- Stowarzyszenie MKP
- Model: '87 GT Convertible
- Kolor: Szary
To tylko podkład antykorozyjny by zabezpieczyć wypiaskowaną budę przed dalszą korozją po piaskowaniu. Rozumiesz: Piaskujesz auto, takie jakie jest malujesz podkładem (wtedy ono dalej nie koroduje od wilgoci, dotyku palców itp.), tniesz spawasz klepiesz itd. uzupełniasz podkład antykorozyjny i wtedy szpachla, podkład wyrównujący i lakier
- Magic
- Forumowicz
- Kontakt:
na mój gust to po spawaniu się piaskuje i w tedy już daje się pokład bo teraz po spawaniu grunt jest częściowo spalony a doczyścić to będę trochę roboty, zresztą wiecie co robicie tylko nieco mnie to zaskoczyło.
- lamina
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT390 1968
- Kolor: Highland Green
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
błąd technologiczny,dr.killer pisze:na mój gust to po spawaniu się piaskuje i w tedy już daje się pokład bo teraz po spawaniu grunt jest częściowo spalony a doczyścić to będę trochę roboty, zresztą wiecie co robicie tylko nieco mnie to zaskoczyło.
1. musisz wypiaskować aby widzieć gdzie są ubytki i co poprawić
2. MUSISZ w kilka godzin po piaskowaniu zabezpieczyć !!!!! jak tego nie zrobisz to nawet w suchym pomieszczeniu buda zacznie rdzewiec i cala robota na nic...
3. dopiero wtedy naprawiasz bude, modyfikujesz i poprawiasz,
4. teraz czyścimy w miejscach spawów i nowych blach, jak ktoś chce to mozna i piaskować,
5. kladziesz ostateczne podklady, konserwacje itd,
6. pozostale czynnosci lakiernicze
inaczej nic by z budy nie zostalo.....
widziałem drzwi po 48 godzinach od piaskowania... bez zabezpieczenia..... były brązowe
- Magic
- Forumowicz
- Kontakt:
no i to jest profesjonalne wytłumaczenie sprawy po piaskowaniu to wiem że moment i jest ruda zresztą wystarczy tarcze hamulcowe spryskać woda i po kilku godzinach już jest ruda.lamina pisze: 1. musisz wypiaskować aby widzieć gdzie są ubytki i co poprawić
2. MUSISZ w kilka godzin po piaskowaniu zabezpieczyć !!!!! jak tego nie zrobisz to nawet w suchym pomieszczeniu buda zacznie rdzewiec i cala robota na nic...
3. dopiero wtedy naprawiasz bude, modyfikujesz i poprawiasz,
4. teraz czyścimy w miejscach spawów i nowych blach, jak ktoś chce to mozna i piaskować,
5. kladziesz ostateczne podklady, konserwacje itd,
6. pozostale czynnosci lakiernicze
inaczej nic by z budy nie zostalo.....
widziałem drzwi po 48 godzinach od piaskowania... bez zabezpieczenia..... były brązowe
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Polecam nowy wątek poświęcony pracom nad układami napędu naszego auta:
viewtopic.php?f=107&t=7627" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten wątek ogólny jest juz bardzo długi i ogólny więc dla przejrzystości powstał nowy, warto śledzić bo wkrotce powinny byc nowe doniesienia z prac nad mostem.
viewtopic.php?f=107&t=7627" onclick="window.open(this.href);return false;
Ten wątek ogólny jest juz bardzo długi i ogólny więc dla przejrzystości powstał nowy, warto śledzić bo wkrotce powinny byc nowe doniesienia z prac nad mostem.
muarah
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Miło mi potwierdzić, że doskonale Wam znana firma Mirmala, CarForceOne, dołączyła do grona naszych partnerów.
Więcej w ostatnim projektowym newsie: http://www.mustangklub.pl/2013/12/carfo ... gry-w-mrc/" onclick="window.open(this.href);return false;
Więcej w ostatnim projektowym newsie: http://www.mustangklub.pl/2013/12/carfo ... gry-w-mrc/" onclick="window.open(this.href);return false;
muarah
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Kontakt:
Hej, gdyby ktoś nie zauważył to jest bardzo ważny temat na forum:
viewtopic.php?f=107&t=7730&p=132341#p132341" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=107&t=7730&p=132341#p132341" onclick="window.open(this.href);return false;
muarah