2015 bedzie hitem. Porownywanie obecnego modelu z nadchodzacym w kwestii wygladu fajności* raczej nie ma sensu.Rzecz gustu to tak jak porownywac jabłko do gruszki ,jedno I drugie fajne
 2015 bedzie hitem. Porownywanie obecnego modelu z nadchodzacym w kwestii wygladu fajności* raczej nie ma sensu.Rzecz gustu to tak jak porownywac jabłko do gruszki ,jedno I drugie fajne   A gdyby utrzymano styl z obecnej generacji na nową to z kolei bylo by narzekanie ze niema tego czegoś albo ze sie nie postarali projektanci I gadanie ze Sami sobie winni ze sprzedaza.
 A gdyby utrzymano styl z obecnej generacji na nową to z kolei bylo by narzekanie ze niema tego czegoś albo ze sie nie postarali projektanci I gadanie ze Sami sobie winni ze sprzedaza. 

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
 s550 jest szybki i zwinny!
 s550 jest szybki i zwinny! 
 Coś więcej? Jesteś w USA?
 Coś więcej? Jesteś w USA? Konsola PS4 mojego brata i Need For Speed Rivals. GT jest szybszy np. od AMG z silnikiem 6.3 ale nie skręca aż tak dobrze. Na razie pierwsze wrażenia z nowego modelu... to pragnąłem się nimi podzielić
 Konsola PS4 mojego brata i Need For Speed Rivals. GT jest szybszy np. od AMG z silnikiem 6.3 ale nie skręca aż tak dobrze. Na razie pierwsze wrażenia z nowego modelu... to pragnąłem się nimi podzielić  Wprawdzie wirtualne ale oni tam starają się odwzorować właściwości jezdne pojazdów więc każdy inaczej się prowadzi.
 Wprawdzie wirtualne ale oni tam starają się odwzorować właściwości jezdne pojazdów więc każdy inaczej się prowadzi.