Ściana grodziowa już prawie ukończona więc ponieważ jest lepsze dojście bez podszybia wyleciał pierwszy panel podłogowy. Elementy nośne czyli podłużnice jak i boxy są w bardzo dobrym stanie. Zostaną tylko oczyszczone i zakonserwowane.
 Ściana grodziowa już prawie ukończona więc ponieważ jest lepsze dojście bez podszybia wyleciał pierwszy panel podłogowy. Elementy nośne czyli podłużnice jak i boxy są w bardzo dobrym stanie. Zostaną tylko oczyszczone i zakonserwowane.

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans

Zobaczymy;) Testując ręką jest ok ale dodatkowo będzie takim klejem z pistoletu (topionym) to zalane aby nie było też spięć itd... No w końcu to prototyp do testów i musi mieć wadymike83 pisze:świecą fajnie , tylko czy kabelki nie odpadną od wstrząsów bo już wyglądają jak by miały się odczepić

Dzięki Rickrick pisze:fajna robota idzie

Sam czekam na choćby koniec blacharki.... ale trochę to się odwleka w czasie bo skurczył mi się jego pokłady bo w końcu po 9 miesiącach urodziła się Natalka
  Sam czekam na choćby koniec blacharki.... ale trochę to się odwleka w czasie bo skurczył mi się jego pokłady bo w końcu po 9 miesiącach urodziła się Natalka   

Ten element taki przyszedł z CFO i stwierdziłem że nie będę zmieniał. Grunt że jest po regulacji w dobrej kondycji i wyremontowany.6t07t pisze:niby fajnie tylko szkoda tylko, że na srebrno...
 Mamy już zrobione pierwsze pasowanie maski, błotników - generalnie przodu i zaczyna to wyglądać jak Mustang
 Mamy już zrobione pierwsze pasowanie maski, błotników - generalnie przodu i zaczyna to wyglądać jak Mustang  Zderzak jest nowy kupiłem go łącznie z mocowaniem i... masakra całe mocowanie musiało przejść ewolucję bo generalnie nic nie pasowało.... Wlot to część pakietu sportowego jest już naprawiony bo był połamany... Zastanawiam się jaki kolor powinien mieć czy biały - kolor nadwozia czy też czarny ?? Faktem jest że pewnie doda 10 punktów do prędkości
 Zderzak jest nowy kupiłem go łącznie z mocowaniem i... masakra całe mocowanie musiało przejść ewolucję bo generalnie nic nie pasowało.... Wlot to część pakietu sportowego jest już naprawiony bo był połamany... Zastanawiam się jaki kolor powinien mieć czy biały - kolor nadwozia czy też czarny ?? Faktem jest że pewnie doda 10 punktów do prędkości 

Co do szczelin to nic się nie powinno rozjechać po postawieniu... zresztą i tak będzie demontaż do malowania więc przyjdzie i czas na korektę...
 Co do szczelin to nic się nie powinno rozjechać po postawieniu... zresztą i tak będzie demontaż do malowania więc przyjdzie i czas na korektę...