jest kaser ( jak coś nie wyjdzie to jego wina) no i ja trochę pomagam (jak będzie super to wypinam pierś do medali)toniqua pisze:jest tu w ogóle któryś z organizatorów tego zlotu?
temat wolny , pogaduchy , VI OZM
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
Re: temat wolny , pogaduchy , VI OZM
A tek na poważnie to organizatorem jest Mustang klub Polska którego przedstawicielem upoważnionym przez zarząd jest Robert (kaser)
Współorganizatorem jest Urząd Miasta Bydgoszczy oraz Automobilklub Bydgoski.
Ja jako członek zarządu AB odpowiedzialny za samochody zabytkowe i inne koordynuję ze strony Automobilklubu.
Z ramienia miasta jest kilku na prawdę zaangażowanych urzędników którzy (szczególnie jeden) bardzo nam pomagają w papierologii
a bez tego nic byśmy nie wskórali

Współorganizatorem jest Urząd Miasta Bydgoszczy oraz Automobilklub Bydgoski.
Ja jako członek zarządu AB odpowiedzialny za samochody zabytkowe i inne koordynuję ze strony Automobilklubu.
Z ramienia miasta jest kilku na prawdę zaangażowanych urzędników którzy (szczególnie jeden) bardzo nam pomagają w papierologii
a bez tego nic byśmy nie wskórali
mi bardziej o cos innego chodzilo... załatwiliście sobie, żeby ten teren  (za Galeria Fordon) gdzie będziecie parkowac swoimi pieknymi (i drogimi!) autkami byl faktycznie ogarniety? Powiem Wam, że wczoraj tuptałam sobie tamtędy do pracy... i aż wstyd po prostu... smietnik i mnóstwo dziur... 
Pytam bo to chyba dość istotna kwestia... a nie mam pojęcia do kogo należy ten teren...

Pytam bo to chyba dość istotna kwestia... a nie mam pojęcia do kogo należy ten teren...
- cviat
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 2017 GT Convertible
- Silnik: V8 5.0
Hej,
Mam problem natury logistycznej - nie mam z kim jednak jednego dziecka zostawić.
Proszę o info od organizatorów na PW czy mogę dopłacić za jedną sztukę robactwa jeśli chodzi o nocleg/wycieczkę/jedzenie (spokojnie moich chłopaków położę na valeta na jednym wyrku)
A do uczestniów mam pytanie czy ktoś by przygarnął na przejazdy jedną osobę z mojej ekipy.

Mam problem natury logistycznej - nie mam z kim jednak jednego dziecka zostawić.
Proszę o info od organizatorów na PW czy mogę dopłacić za jedną sztukę robactwa jeśli chodzi o nocleg/wycieczkę/jedzenie (spokojnie moich chłopaków położę na valeta na jednym wyrku)
A do uczestniów mam pytanie czy ktoś by przygarnął na przejazdy jedną osobę z mojej ekipy.
Szary - 
Niebieski -
Potwór -

Niebieski -

Potwór -

- bart
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: windveil blue
ja chyba bede jechal sam ale umowimy sie pozniej, ok?

http://www.facebook.com/memoriginpolska" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
						http://www.facebook.com/balticuspolska" onclick="window.open(this.href);return false;
- cviat
- Stowarzyszenie MKP
Jasne, przejazd gdynia - bydgoszcz puszczę ekpe pociagiem. Tam o lokalne jazdy chodzi. Najważniejsze by Grono Organizatorów zaakceptowało 

Szary - 
Niebieski -
Potwór -

Niebieski -

Potwór -

Sprawa załatwiona po świętach ZDMiKP łata dziury i robi porządektoniqua pisze:mi bardziej o cos innego chodzilo... załatwiliście sobie, żeby ten teren (za Galeria Fordon) gdzie będziecie parkowac swoimi pieknymi (i drogimi!) autkami byl faktycznie ogarniety? Powiem Wam, że wczoraj tuptałam sobie tamtędy do pracy... i aż wstyd po prostu... smietnik i mnóstwo dziur...
super  ))) po prostu pomyslalam, ze warto o tym napisac.. Zdecydowana wiekszosc z Was nie jest przecież stąd, wiec takich rzeczy nie mozecie wiedziec.. pozazdroscic daru przekonywania w takim razie
))) po prostu pomyslalam, ze warto o tym napisac.. Zdecydowana wiekszosc z Was nie jest przecież stąd, wiec takich rzeczy nie mozecie wiedziec.. pozazdroscic daru przekonywania w takim razie  )) do zobaczenia na zlocie!
)) do zobaczenia na zlocie! 
mam nadzieje, że do tego czasu pogoda sie poprawi...

- mcgan
- Stowarzyszenie MKP
- Model: V8 2010
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czorny
- Kontakt:
Oj tak, z pogodą same jaja przez cały czas... Bądźmy dobrej myślitoniqua pisze:super))) po prostu pomyslalam, ze warto o tym napisac.. Zdecydowana wiekszosc z Was nie jest przecież stąd, wiec takich rzeczy nie mozecie wiedziec.. pozazdroscic daru przekonywania w takim razie
AmCarChips.pl - mechanika i tuning
Rozmawiałem z Piotrusiem obiecał że załatwi z szefem super pogodę. Do tej pory mnie nie zawiódł , nawet na jutro ma być super a ja akurat Cadim convertible mam wyjazd. mam nadzieję że mnie nie zawiedzie także tym razem.mcgan pisze:Oj tak, z pogodą same jaja przez cały czas... Bądźmy dobrej myślitoniqua pisze:super))) po prostu pomyslalam, ze warto o tym napisac.. Zdecydowana wiekszosc z Was nie jest przecież stąd, wiec takich rzeczy nie mozecie wiedziec.. pozazdroscic daru przekonywania w takim razie
- Brano
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 67 fastback
- Silnik: inny V8
- Kolor: Czarny
Sluchaj, moim zdaniem nie bedzie problemu by znalezc jedno miejscecviat pisze:Jasne, przejazd gdynia - bydgoszcz puszczę ekpe pociagiem. Tam o lokalne jazdy chodzi. Najważniejsze by Grono Organizatorów zaakceptowało
- cviat
- Stowarzyszenie MKP
Dzięki, to zapytam bliżej terminu kto, co jak  Już się nie mogę doczekać
 Już się nie mogę doczekać 

Szary - 
Niebieski -
Potwór -

Niebieski -

Potwór -

Mogę już oficjalnie ogłosić że patronat honorowy nad naszym spotkaniem objęli
Wojewoda Kujawsko Pomorski pani Ewa Mes
Prezydent miasta Bydgoszczy pan Rafał Bruski
zgody podpisane.
Kolego RadAg proszę o kontakt na priv lub telefon 506 452472 ponieważ ja jestem odpowiedzialny za przemieszczanie się użytkowników
chciałbym uzgodnić z Tobą szczegóły.
Podobnie uczestnicy nie mający rezerwacji ( ci co przyjeżdżają tylko na sobotę)proszę o kontakt aby nie było zadymy.
Nie spodziewałem się że aż tak wielu wielbicieli Mustangów chce nas zaszczycić swoją obecnością.
Wszystkich was przyjmiemy i ugościmy z wielką przyjemnością
Staszek dla kumpli ankes na forum jak wyżej jenke Automobilklub Bydgoski

Wojewoda Kujawsko Pomorski pani Ewa Mes
Prezydent miasta Bydgoszczy pan Rafał Bruski
zgody podpisane.
Kolego RadAg proszę o kontakt na priv lub telefon 506 452472 ponieważ ja jestem odpowiedzialny za przemieszczanie się użytkowników
chciałbym uzgodnić z Tobą szczegóły.
Podobnie uczestnicy nie mający rezerwacji ( ci co przyjeżdżają tylko na sobotę)proszę o kontakt aby nie było zadymy.
Nie spodziewałem się że aż tak wielu wielbicieli Mustangów chce nas zaszczycić swoją obecnością.
Wszystkich was przyjmiemy i ugościmy z wielką przyjemnością
Staszek dla kumpli ankes na forum jak wyżej jenke Automobilklub Bydgoski
po naszych dzisiejszych rozmowach niestety mój stary mózg już nie tak pracujekaser1 pisze:popraw na JANKES
nie miałam czasu przeglądać całego forum.. mam malutkie pytanko, czy osoba, która przyjedzie jako widz w sobote musi płacić coś ?. jakiś wstęp czy coś w tym rodzaju. z góry przepraszam, jeśli było już takie pytanie