Za to basen jest dość spory a okolica bardzo ładna.

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse

(kilka ostatnich postów)
 (kilka ostatnich postów) ---kiedyś miałem zaszczyt zorganizować zwiedzanie browaru przed zlotem w Smardzewicach-dosłownie kilkanaście załóg a już łeb mi pękał
 ---kiedyś miałem zaszczyt zorganizować zwiedzanie browaru przed zlotem w Smardzewicach-dosłownie kilkanaście załóg a już łeb mi pękał  ale jak jest kilka opinii że było nie źle,- to zostaje satysfakcja
 ale jak jest kilka opinii że było nie źle,- to zostaje satysfakcja  
Pozostają wspaniałe wspomnienia oraz wielka sympatia jak i wdzięczność dla organizatorów i na pewno będzie tak samo terazromanus1970 pisze:kiedyś miałem zaszczyt zorganizować zwiedzanie browaru przed zlotem w Smardzewicach-dosłownie kilkanaście załóg a już łeb mi pękałale jak jest kilka opinii że było nie źle,- to zostaje satysfakcja

Jeno to może być za daleko na niektórych.
 Jeno to może być za daleko na niektórych. 

Tomek, tak jak pisałem, jestem na TAKtomek888 pisze:Moi drodzy, proszę o konkretny wybór miejsca. Pamiętajmy o tym, że nie wystarczy wybrać miejsce, ale też ekipę, która ten zlot zorganizuje. Mamy mało czasu...Kto jest za Osadą Karbówko?
 uszanujmy wkład jaki do tej pory Tomek i Hominis włożyli w przygotowanie i dajmy Im teraz czas i spokój na ogarnięcie wszystkiego
 uszanujmy wkład jaki do tej pory Tomek i Hominis włożyli w przygotowanie i dajmy Im teraz czas i spokój na ogarnięcie wszystkiego  
  co do organizacji.
 co do organizacji.