Chyba nie oczekujesz równych 418 KM na tył?kkk pisze:Martwi mnie to, że jeszcze chyba nikt nie trafił na 5.0 GT mającego parametry silnika w normie... Wszystko zaniżone o średnio 50-70 km.
Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
- 

kkk
 - Forumowicz
 - Model: 2015 Fastback
 - Silnik: V8 5.0
 - Kolor: Black

Nie, aczkolwiek do tej pory prawie wszystkie modele w Europie miały moc z bonusem 

Oby z takim ubytkiem nie okazało się że Ecoboost będzie przodem

Oby z takim ubytkiem nie okazało się że Ecoboost będzie przodem
To chyba źle zrozumiałem. Proszę wyjaśnij "moc z bonusem", ciekawi mnie to 

- 

kkk
 - Forumowicz

Nie dopisałem że nie chodzi mi o mustanga, inne modele Forda, przynajmniej te w Europie zawsze miały moc większą niż zadeklarowaną. 
A tutaj ludzie w stanach zaskoczeni że ich mustangi, zamiast 440 PS mają po 360-370

A tutaj ludzie w stanach zaskoczeni że ich mustangi, zamiast 440 PS mają po 360-370
- bkapust
 - Forumowicz
 - Model: S550 GT Premium
 - Kolor: Ruby red

Pytanie jaki wpływ na rzeczywistą moc silnika będzie miała specyfika wersji europejskiej (bo widzę, że u nas obcinają moc do 418) i nasze paliwo.

- Stangdaro
 - Stowarzyszenie MKP
 - Model: GT '15
 - Kolor: Race Red

Panowie moc bierze się z różnicy pomiędzy KM a HP ( 1 KM = 0,9863 HP ) oraz dostosowania samochodu do norm emisji w EU... co do specyfikacji to na PL jest ogłoszona taka a nie inna aby zrobić cenę taką jaka jest czyli rewelacyjna... i się nie czepiajmy cenników i specyfikacji z DE czy UK, bo np Mondeo czy Focus też ma inną specyfikację na PL a inną na inne rynki...
GT wg specyfikacji na nasz rynek w manualu ma w standardzie brembo 6-cio tłoczkowe 380mm x 34mm a w automacie 352x32 a jeśli się okaże że automaty przyjdą z brembo to tylko się cieszyć że się prezent dostało w każdym bądź razie w specyfikacji dla PL ich nie ma a w USA jest tylko jako opcja i w manualu i w automacie.
Launch Control ( procedura startu ) jest tylko przy manualu
Line Lock ( blokowanie przednich hamulców do palenia laczków ) mają oba
żeby był sygnał przy cofaniu muszą być czujniki cofania... kamera to podgląd wizyjny a nie czujniki...
samochody z tego co wiem są przed sprzedane wszystkie... ale jak komuś potrzeba to może z podziemi coś bym wykopał

co do dostępności to nie ma co spekulować... planowany termin dostawy Stangów do PL to lipiec - sierpień jak będą wcześniej to tylko się cieszyć... bynajmniej transport będzie jeden bo ekonomicznie nie uzasadnione było by dźganie promem i odprawianie po sztuce czy dwóch... chcemy u nas dobrej ceny więc musimy uzbroić się w cierpliwość... a jak się chce wcześniej to proszę bardzo są jeszcze importerzy którzy oferują za ponad 2 paczki samochody bez homologacji i gwarancji EU... i z biedniejszą amerykańską specyfikacją

GT wg specyfikacji na nasz rynek w manualu ma w standardzie brembo 6-cio tłoczkowe 380mm x 34mm a w automacie 352x32 a jeśli się okaże że automaty przyjdą z brembo to tylko się cieszyć że się prezent dostało w każdym bądź razie w specyfikacji dla PL ich nie ma a w USA jest tylko jako opcja i w manualu i w automacie.
Launch Control ( procedura startu ) jest tylko przy manualu
Line Lock ( blokowanie przednich hamulców do palenia laczków ) mają oba
żeby był sygnał przy cofaniu muszą być czujniki cofania... kamera to podgląd wizyjny a nie czujniki...
samochody z tego co wiem są przed sprzedane wszystkie... ale jak komuś potrzeba to może z podziemi coś bym wykopał
co do dostępności to nie ma co spekulować... planowany termin dostawy Stangów do PL to lipiec - sierpień jak będą wcześniej to tylko się cieszyć... bynajmniej transport będzie jeden bo ekonomicznie nie uzasadnione było by dźganie promem i odprawianie po sztuce czy dwóch... chcemy u nas dobrej ceny więc musimy uzbroić się w cierpliwość... a jak się chce wcześniej to proszę bardzo są jeszcze importerzy którzy oferują za ponad 2 paczki samochody bez homologacji i gwarancji EU... i z biedniejszą amerykańską specyfikacją
- 

zalasz
 - Forumowicz
 - Model: GT 2015 - Recaro M6
 - Kolor: race red

" onclick="window.open(this.href);return false;

01/2015 Zamówienie
06->07->08->09/2015 Odbiór
						06->07->08->09/2015 Odbiór
- 

Paweł_wawa
 - Młodszy Forumowicz
 - Model: będzie GT
 - Kolor: nie czarny i nie biały

"Zakładam że jest spora liczba osób która nawet nie wie że przegapiła 
"
Chyba jestem jednym z nich, czy Ktoś z Was ujeżdżał testowe auto?
pzdr

pzdr
Mustang 3,7, ew.5,0 - będzie teraz albo później
Jeep GC Overland 3,6 2015 - na dotarciu
Jeep GC Laredo 3,7 lpg 2006 - na zbyciu
Chrysler 300C Limited 3,5 2006 - na zbyciu
- bkapust
 - Forumowicz

Ja widziałem filmik na YT jak w USA jeżdżąPaweł_wawa pisze:"Zakładam że jest spora liczba osób która nawet nie wie że przegapiła"
pzdr
- bkapust
 - Forumowicz

Nie no bez przesady - ja zanim kupiłem to chociaż miałem okazję obejrzeć nowego Mustanga na żywo..3lite pisze:Jakie testoweLudzie tu kupują kota w worku
Ja nie widziałembkapust pisze:Nie no bez przesady - ja zanim kupiłem to chociaż miałem okazję obejrzeć nowego Mustanga na żywo..3lite pisze:Jakie testoweLudzie tu kupują kota w worku
- bkapust
 - Forumowicz

Ja byłem na targach w Paryżu pooglądać, ale nawet gdybym go nie widział to bym kupił w ciemno 

- 

kkk
 - Forumowicz

Dla zainteresowanych przesyłam europejską specyfikację 
http://www.autoevolution.com/pdf/news_a ... -87921.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.autoevolution.com/pdf/news_a ... -87921.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
- 

Paweł_wawa
 - Młodszy Forumowicz
 - Model: będzie GT
 - Kolor: nie czarny i nie biały

Specyfikacja bardzo ciekawa, no może jeszcze osiągi równie precyzyjnie rozpisane miło byłoby poczytać.
Dostałem dziś ofertę cenową wraz z informacją, że pierwsza dostawa wyprzedana, wraz z jej fizycznym pojawieniem się w kraju będzie możliwość przejażdżki autem testowym. I jeszcze miła wiadomość, brak możliwości negocjacji :-)
pzdr

Dostałem dziś ofertę cenową wraz z informacją, że pierwsza dostawa wyprzedana, wraz z jej fizycznym pojawieniem się w kraju będzie możliwość przejażdżki autem testowym. I jeszcze miła wiadomość, brak możliwości negocjacji :-)
pzdr
Mustang 3,7, ew.5,0 - będzie teraz albo później