Pokaz w Wa-wie na Bemowie /mens day/
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Pokaz w Wa-wie na Bemowie /mens day/
Dostałem takiego maila , czy byłby Ktoś od Nas zainteresowany ? CYT
Witam,
chciałabym zainteresować Państwa udziałem w największym przedsięwzięciu skierowanym stricte do mężczyzn, jakie miało miejsce kiedykolwiek w Polsce, a którego pomysłodawcą i organizatorem jest Agencja Sound of Music.
Proponuję zorganizowanie zlotu, wystawy lub innej formy pokazania samochodów Mustang. Otwarta jestem na propozycje i negocjacje warunków umowy (również kosztowych – możliwość rozliczenia barterowego). Teren jest ogromny, więc możemy udostępnić Państwu wystarczającą powierzchnię. Możliwe jest zorganizowanie pokazów i innych aktywności wg. Państwa sugestii.
Aby jak najkrócej przedstawić ofertę zapraszam na http://www.mensday.pl
Men’s Day, to 3 dniowa impreza, która stanie na warszawskim lotnisku Bemowo w dniach 05-07 czerwca br. (z czego 05.06 jest dniem VIP, na który zapraszamy celebrytów, dziennikarzy oraz klientów korporacyjnych, a 06-07.06 to dni dostępne dla każdego).
Ogromna infrastruktura zadedykowana mężczyznom zaoferuje w kilku strefach wszystko, co mężczyznę pociąga, interesuje, zachwyca (m. innymi: Strefa SKRZYDŁA, WODA, AUTO – MOTO, GADŻETMANIA, DE LUX, MODA).
Po lekturze strony internetowej oraz załączonej prezentacji, projekt na pewno stanie się dla Państwa jaśniejszy.
Dodam tylko, że Men’s Day otrzymał ogromne wsparcie medialne - patronatami objęli Men’ Day takie media jak: TVN ( w tym TVN Style i TVN Turbo), AGORA, EUROZET (w tym Radio Zet, Chilly Zet, Antyradio Warszawa) oraz wiele pism i portali branżowych. Patronat honorowy objął Urząd Dzielnicy Bemowo.
Jesteśmy pewni (my oraz Partnerzy i Patroni medialni), iż Men’s Day będzie największym wydarzeniem eventowym na rynku w tym roku. Szacowana liczba gości to około 100.000 osób.
Jesteśmy oczywiście otwarci i elastyczni, aby skonstruować ofertę dostosowaną do Państwa potrzeb.
Jeśli są jacyś chętni to proszę o informacje ?
Witam,
chciałabym zainteresować Państwa udziałem w największym przedsięwzięciu skierowanym stricte do mężczyzn, jakie miało miejsce kiedykolwiek w Polsce, a którego pomysłodawcą i organizatorem jest Agencja Sound of Music.
Proponuję zorganizowanie zlotu, wystawy lub innej formy pokazania samochodów Mustang. Otwarta jestem na propozycje i negocjacje warunków umowy (również kosztowych – możliwość rozliczenia barterowego). Teren jest ogromny, więc możemy udostępnić Państwu wystarczającą powierzchnię. Możliwe jest zorganizowanie pokazów i innych aktywności wg. Państwa sugestii.
Aby jak najkrócej przedstawić ofertę zapraszam na http://www.mensday.pl
Men’s Day, to 3 dniowa impreza, która stanie na warszawskim lotnisku Bemowo w dniach 05-07 czerwca br. (z czego 05.06 jest dniem VIP, na który zapraszamy celebrytów, dziennikarzy oraz klientów korporacyjnych, a 06-07.06 to dni dostępne dla każdego).
Ogromna infrastruktura zadedykowana mężczyznom zaoferuje w kilku strefach wszystko, co mężczyznę pociąga, interesuje, zachwyca (m. innymi: Strefa SKRZYDŁA, WODA, AUTO – MOTO, GADŻETMANIA, DE LUX, MODA).
Po lekturze strony internetowej oraz załączonej prezentacji, projekt na pewno stanie się dla Państwa jaśniejszy.
Dodam tylko, że Men’s Day otrzymał ogromne wsparcie medialne - patronatami objęli Men’ Day takie media jak: TVN ( w tym TVN Style i TVN Turbo), AGORA, EUROZET (w tym Radio Zet, Chilly Zet, Antyradio Warszawa) oraz wiele pism i portali branżowych. Patronat honorowy objął Urząd Dzielnicy Bemowo.
Jesteśmy pewni (my oraz Partnerzy i Patroni medialni), iż Men’s Day będzie największym wydarzeniem eventowym na rynku w tym roku. Szacowana liczba gości to około 100.000 osób.
Jesteśmy oczywiście otwarci i elastyczni, aby skonstruować ofertę dostosowaną do Państwa potrzeb.
Jeśli są jacyś chętni to proszę o informacje ?
Ostatnio zmieniony 2009-05-05, 10:02 przez celibad, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forumowicz
- Model: V6 2005
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Srebrny
- Kontakt:
Na Bemowie = w automobilklubie przy lotnisku bemowo prawdopodobnie, albo na samym lotnisku - tu jest duzo imprez organizowanych, a ja mam jakies 300 metrow z domu ;]. Jesli to automobilklub, to oni maja taki nieduzy tor, jakistam odcinek polany woda do poslizgow i prowadza tez jakies szkolenia z jazdy - gdyby mozna bylo z czegos takiego skorzystac, to juz byloby fajnie
-
- Forumowicz
- Model: V6 2005
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Srebrny
- Kontakt:
Jeśli są jakieś dyskoteki to raczej bym ich nie polecał (tych w pobliżu), bo coś dobrego to raczej w okolicach centrum jest. Puby jakieś są - po drugiej stronie ulicy jest centrum handlowe i tam są knajpki, puby, kino, kręgle i jakieś takie gierki. Z ciekawostek w kinie są specjalne sale gdzie puszczają filmy (jakieś przyrodnicze albo naukowe) podczas których czuć zapachy, wiatr, trzęsą się krzesła i mżawka z wody pada .kaes pisze:No przy tak postawionej sprawie...MIRMAL pisze:I pijemy Kaes i pijemy.
Celibad, zapytaj czy jest obok jakaś dyskoteka/pub itd ew. barter - my sie zjawimy z mustangami, oni postawia alkohol