Pozdrawiam wszystkich których dzięki naszemu lokalnemu spotkaniu mogłem poznać, a w szczególności klasyki convertible
Pomorskie - Najbliższe spotkanie: w planach...
Moderatorzy: celibad, Przemek64, celibad, Przemek64
- mpower666
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: srebrny
Re: Pomorskie - Najbliższe spotkanie: w planach...
Przemek wielkie dzięki za zorganizowanie mega fajnej imprezy,myślę że poprzeczka którą postawił Max (którego pozdrawiam) została pobita.
Pozdrawiam wszystkich których dzięki naszemu lokalnemu spotkaniu mogłem poznać, a w szczególności klasyki convertible
Mustang Mach 1 1971
Mustang Mach1 2004
Mustang Convertable 2008
Mustang Mach1 2004
Mustang Convertable 2008
- mofka69
- Młodszy Forumowicz
- Model: New Edge 2002
- Silnik: V6 3.8
- Kolor: Satin Silver
Dołączam się do podziękowań za wspaniałą organizację imprezy, miło spędzony czas w doborowym towarzystwie.
Poniżej link do fotek
:
" onclick="window.open(this.href);return false;
(edit) oraz filmik
:
Poniżej link do fotek
(edit) oraz filmik
Ostatnio zmieniony 2015-06-15, 22:06 przez mofka69, łącznie zmieniany 3 razy.
- conver67
- Forumowicz
- Model: convertible '67
- Silnik: inny V8
- Kolor: Acapulco blue
Również podziękował za wspaniałe towarzystwo,imprezkę i cały klimacik:) Rewelacja na Bałtyku,lody- lody na patyku;))
Mega impreza,Pozdrówka dla wszystkich.teraz czas ogarniać coś następnego,aby również miło spędzić czas przy ognisku:)
Przemo,Arecki wielkie

Mega impreza,Pozdrówka dla wszystkich.teraz czas ogarniać coś następnego,aby również miło spędzić czas przy ognisku:)
Przemo,Arecki wielkie
-
iza_photos
- Model: Mustang 2013
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: granatowy
Tutaj są wszystkie zdjęcia (jest ich koło 400). Są one w stanie surowym i bez selekcji
Pozdrawiam
Świetne fotki ! Iza, Michał, Mofka- dziękujemy za zdjęcia ! 
A gościć Was Wszystkich to czysta przyjemność !!!!!!!
A gościć Was Wszystkich to czysta przyjemność !!!!!!!
- tomaszw11
- Forumowicz
- Model: 2011 Premium
- Kolor: Red candy metallic
Przyłączamy się do wszelkich podziękowań. Takiego zlotu jeszcze nie było.. Mega organizacja, świetna atmosfera.

"Marzenia stają się prawdą"
- ramek
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1966 V8 Conv
- Kolor: Emberglo Poly 22610
- Stajnia: Stajnia Pomorze
ale ze co....? skrzynia sie zepsula???? A TAKI LADNY, AMERYKANSKI, SZKODATawod pisze:Takie fantastyczne spotkania i zloty w gronie ludzi, których połączyła wspólna pasja i zrealizowane marzenie to tak naprawdę bonus jaki dostajemy od naszych Mustangów. To taki prezent, który one nam dają za to, że je kochamy, naprawiamy, chuchamy i dmuchamy.
Pozdrawiam wszystkich ,dziękuję za zaproszenie na świetną imprezę jestem przekonany, że pod tym podpisuje się cała delegacja Stajni Bydgoszcz. Osobiście dziękuję również za życzenia o północy.
A teraz, żeby nie opuścić ewentualnej następnej okazji na spotkanie biorę się za diagnostykę i serwis skrzyni bo wczoraj w drodze powrotnej z Ustki zaczęła dawać – delikatnie mówiąc - ciała.
Dziękuję Xirmatowi , Peterscotowi i Bid..... sorki Vidunowi![]()
![]()
i ich załogom za cierpliwość w drodze powrotnej.
tekst poranka po imprezie, do dzis sie smiejemy
- ramek
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1966 V8 Conv
- Kolor: Emberglo Poly 22610
- Stajnia: Stajnia Pomorze
dziekujemy za wspaniala impreze. wiedzielismy, ze bedzie fajnie, ale nie spodziewalismy sie, ze az tak.....
po pierwsze wielki uklon dla organizatorow- jak to sie stalo, ze w tak krotkim czasie taka impreza..no jak?????? mozna? mozna !!!!
dziekujemy,za wspaniale towarzystwo,wspanialym ludziom, ktorzy stworzyli klimat tej imprezy.
Przemek, Arek- lubudubu lubudubu niech zyje nam.....prezes naszego klubu (z pozdrowieniami dla Groszka- nie gniewaj sie-czasem warto miec zastepstwo)
dzieki za wspaniale klasyki: Przemek i Zona (bo kazda dama ubiera sie pod kolor auta), Artur(nastepnym razem musimy pozac zone, Juz wiemy po kogo dzwonic jak pies sasiada szczeka), Pan Henryk wraz z Zona, Tomek (znany na dzielni pod ksywa Wielki Ptak), Piotrus (zrobimy Ci show na weselu), Andrzej z Mariola (najdrozszy Mustang- idz przepros wlascicielke hotelu Andrzej), Mustang Mach wraz z malzonka (dwa konie w rodzinie-szacun),
Stajnia Bydgoszcz- Kinga-super zdjeca, Rafal (tekst imprezy - a taki ladny,amerykanski byl), Mariusz i Mama (dzieki za to, ze Karolina truje mi juz tylko o kupieniu nowego mustanga, bo inne rzeczy przestaly ja interesowac. dodakowo dziekujemy za pomysl na koszulki)
Dziekujemy czlonkom bydgoskiej stajni za pomoc w ukladaniu hymnu zlotu (szkoda, ze jak juz bylismy przy drugiez zwrotce, zapomnielismy pierwszej).
Stajnia Trojmiasto: Panstwo Gan- dziekujemy za wsparcie wokalne, TomTom-dobrze miec drugiego stajennego na dzielni bo co dwa konie w Redlowie to nie jeden. Michal, dzieki,ze zadbales o to,zebysmy znali swoje imiona ( to zawsze tak jakos latwiej
-) Iza-zarabiste zdjecia( dzieki za fajki i winko), Pan Marek - pojawiam sie i znikam i znikam i znikam....Bartek i Angelika-dzieki,ze byliscie pomimo probemow z koniem ( VW byl fantastyczny)
Zaloga z corvetty-szacun za bycie rodzynkiem, Dawid -dziekujemy za wszystkie historie, opowiesci,anegdoty zwiazane z lotniskiem, dzieki ktorym juz nigdy w zyciu nie wsiadziemy do samolotu (taki pracownik to skarb dla lini lotniczych), Przemek O.-dziekujemy za wsparcie techniczne podczas koncertu gitarowego.
Nie pamietamy wszystkich imion,ale dziekujemy wyjatkowym ludziom, ktorzy powiedzieli nam o chinsko-wloskich tapetach. juz wiemy czym zakleic
nasze nieszczesne roze na scianie.
Staralismy sie wymienic wiekszosc zalog, jednak nie sposob zapamietac wszystkich w tak krotkim czasie. Dla tego nastepny zlot musi byc koniecznie dluzszy.Mustang weekend Ustka wejdzie w tradycje.dziekujemy WSZYSTKIM- bo to wlasnie dzieki WAM mamy tak wspaniale wspomnienia
.
I pamietajmy. Parking moze byc tylko strzezony i czynny cala dobe. ZAWSZE!!!!
po pierwsze wielki uklon dla organizatorow- jak to sie stalo, ze w tak krotkim czasie taka impreza..no jak?????? mozna? mozna !!!!
dziekujemy,za wspaniale towarzystwo,wspanialym ludziom, ktorzy stworzyli klimat tej imprezy.
Przemek, Arek- lubudubu lubudubu niech zyje nam.....prezes naszego klubu (z pozdrowieniami dla Groszka- nie gniewaj sie-czasem warto miec zastepstwo)
dzieki za wspaniale klasyki: Przemek i Zona (bo kazda dama ubiera sie pod kolor auta), Artur(nastepnym razem musimy pozac zone, Juz wiemy po kogo dzwonic jak pies sasiada szczeka), Pan Henryk wraz z Zona, Tomek (znany na dzielni pod ksywa Wielki Ptak), Piotrus (zrobimy Ci show na weselu), Andrzej z Mariola (najdrozszy Mustang- idz przepros wlascicielke hotelu Andrzej), Mustang Mach wraz z malzonka (dwa konie w rodzinie-szacun),
Stajnia Bydgoszcz- Kinga-super zdjeca, Rafal (tekst imprezy - a taki ladny,amerykanski byl), Mariusz i Mama (dzieki za to, ze Karolina truje mi juz tylko o kupieniu nowego mustanga, bo inne rzeczy przestaly ja interesowac. dodakowo dziekujemy za pomysl na koszulki)
Dziekujemy czlonkom bydgoskiej stajni za pomoc w ukladaniu hymnu zlotu (szkoda, ze jak juz bylismy przy drugiez zwrotce, zapomnielismy pierwszej).
Stajnia Trojmiasto: Panstwo Gan- dziekujemy za wsparcie wokalne, TomTom-dobrze miec drugiego stajennego na dzielni bo co dwa konie w Redlowie to nie jeden. Michal, dzieki,ze zadbales o to,zebysmy znali swoje imiona ( to zawsze tak jakos latwiej
Zaloga z corvetty-szacun za bycie rodzynkiem, Dawid -dziekujemy za wszystkie historie, opowiesci,anegdoty zwiazane z lotniskiem, dzieki ktorym juz nigdy w zyciu nie wsiadziemy do samolotu (taki pracownik to skarb dla lini lotniczych), Przemek O.-dziekujemy za wsparcie techniczne podczas koncertu gitarowego.
Nie pamietamy wszystkich imion,ale dziekujemy wyjatkowym ludziom, ktorzy powiedzieli nam o chinsko-wloskich tapetach. juz wiemy czym zakleic
nasze nieszczesne roze na scianie.
Staralismy sie wymienic wiekszosc zalog, jednak nie sposob zapamietac wszystkich w tak krotkim czasie. Dla tego nastepny zlot musi byc koniecznie dluzszy.Mustang weekend Ustka wejdzie w tradycje.dziekujemy WSZYSTKIM- bo to wlasnie dzieki WAM mamy tak wspaniale wspomnienia
I pamietajmy. Parking moze byc tylko strzezony i czynny cala dobe. ZAWSZE!!!!
- anbr64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: convertible 68
- Kolor: Tahoe Turquoise
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Cześć wszystkim! My także chcemy serdecznie podziękować organizatorom przede wszystkim za zaproszenie, wspaniałą organizację I niesamowitą atmosferę.
Ramek - z właścicielką hotelu już załatwiłem - przejażdzka naszym koniem rozwiązała wszystkie problemy!
Pozdrawiamy całą ekipe I do miłego!!!
Mirela I Andrzej
PS - co do najdroższego Mustanga w Polsce - mam obawy że ten rekord zostanie pobity!!!
Ramek - z właścicielką hotelu już załatwiłem - przejażdzka naszym koniem rozwiązała wszystkie problemy!
Pozdrawiamy całą ekipe I do miłego!!!
Mirela I Andrzej
PS - co do najdroższego Mustanga w Polsce - mam obawy że ten rekord zostanie pobity!!!
68 Convertible 289 V8
71 MACH1 351C 4V
71 MACH1 351C 4V
- Przemek64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1964 1/2 ,MACH1 i GT
- Kolor: wimbledon white,Competition Orange i Deep Forest Green
- Kontakt:
Re: Pomorskie - Najbliższe spotkanie: Ustka 13-14 czerwiec!
OdpowiadamMAX pisze:Przemek poprzeczka wisi wysokowidziałeś Wieliczkę ?
https://www.flickr.com/photos/101359844 ... 4430676445" onclick="window.open(this.href);return false;
Max co Ty na wysokość Naszej poprzeczki w Ustce od pomysłu do realizacji 22 dni "Kruca bomba mało casu" cytat z pozdrowieniami dla DEZO
viewtopic.php?f=181&t=9124&start=690
viewtopic.php?f=181&t=9649
Pozdrawiam
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
Przemek
502 319 299
Siemka wszystkim.
Minęło już parę dni od imprezy i w końcu przestała mi w głowie siedzieć melodia "eeeeemiiigroooWAŁEM..." <lol> , więc mogę wreszcie napisać kilka słów
.
Oczywiście w pierwszej kolejności wystawiam ocenę celującą Przemkowi i Arkowi za organizację (mam nadzieję nie ostatniego) zlotu
. Na słowa uznania zasługują również rzeczy dzięki, którym impreza wyglądała elegancko i profesjonalnie- kartki z opisami aut, identyfikatory, rejestracje, świetna robota (Iza, Michał i kolega, którego imienia nie zapamiętałem (sorki
)- brawo). Jeśli kogoś pominąłem to przepraszam
. Cieszę się, że mogłem uczestniczyć w tak miłym wydarzeniu ze świetną ekipą.
Oczywiście wsparcie koncertu gitarowego to była dla mnie sama przyjemność (Pozdro dla lidera zespołu!). Trzeba chyba pomyśleć nad założeniem jakiejś klubowej kapeli
Mam nadzieję, że takie wydarzenie powtórzymy jak najszybciej, bo fajnie byłoby poznać osoby z którymi nie zdążyłem porozmawiać
.
Pozdro dla wszystkich!
Minęło już parę dni od imprezy i w końcu przestała mi w głowie siedzieć melodia "eeeeemiiigroooWAŁEM..." <lol> , więc mogę wreszcie napisać kilka słów
Oczywiście w pierwszej kolejności wystawiam ocenę celującą Przemkowi i Arkowi za organizację (mam nadzieję nie ostatniego) zlotu
Oczywiście wsparcie koncertu gitarowego to była dla mnie sama przyjemność (Pozdro dla lidera zespołu!). Trzeba chyba pomyśleć nad założeniem jakiejś klubowej kapeli
Mam nadzieję, że takie wydarzenie powtórzymy jak najszybciej, bo fajnie byłoby poznać osoby z którymi nie zdążyłem porozmawiać
Pozdro dla wszystkich!
- anbr64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: convertible 68
- Kolor: Tahoe Turquoise
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
hasło tygodnia " PRZEMEK NA PREZYDENTA"!!! Szkoda że juz po wyborach!
Ogromna prośba do wszystkich - w podziękowaniu za sympatyczne podejście do naszej grupy przez właścicieli hotelu podsyłajmy im linki lub zdjęcia które pomogą im w promocji hotelu. Aby nie blokować emaila to po 2/3 zdjęcia.
adres mailowy rezerwacje@rene.ustka.pl
Pozdrawiamy Mirela I Andrzej
Ogromna prośba do wszystkich - w podziękowaniu za sympatyczne podejście do naszej grupy przez właścicieli hotelu podsyłajmy im linki lub zdjęcia które pomogą im w promocji hotelu. Aby nie blokować emaila to po 2/3 zdjęcia.
adres mailowy rezerwacje@rene.ustka.pl
Pozdrawiamy Mirela I Andrzej
68 Convertible 289 V8
71 MACH1 351C 4V
71 MACH1 351C 4V
- Przemek64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1964 1/2 ,MACH1 i GT
- Kolor: wimbledon white,Competition Orange i Deep Forest Green
- Kontakt:
Przemek64 pisze:MAX pisze:Krótko i zwięźle![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Max dla Ciebie także
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nam z północy podoba się wszystko co na południu, a Wam to co u nas i zawsze tak będzie lepiej zawsze tam gdzie nas nie ma![]()
Ja zrobię dzisiaj to
Wieliczka czerwiec 2016
1) Max
2) Przemek64 2 dorośli + 2 dzieci
Pozdrawiam
Przemek
502 319 299
Przemek
502 319 299
CHOC NASZ SAMOCHOD BYL NIESLUBNYM DZIECKIEM W RODZINIE MUSTANGOW/CORVETTE 76/ TO TEZ DOLACZAMY SIE DO PODZIEKOWAN ZA WSPANIALA ATMOSFERE I ORGANIZACJE ZLOTU.MAMY NADZIEJE ,ZE TO NIE OSTATNIE SPOTKANIE W TAK ZACNYM GRONIE.
A CO DO PRZEMKA TO OCZYWISCIE ,,,NA PREZYDENTA,,
WOJTEK I EWA
A CO DO PRZEMKA TO OCZYWISCIE ,,,NA PREZYDENTA,,
WOJTEK I EWA
- abcmichal
- Forumowicz
- Model: Coupe
- Kolor: niebieski
Ostatnio Camaro a teraz Corvette! Dziękujemy za przybycie i zapraszamy ponownie!
Auta to auta ale najbardziej liczymy się My - ludzie 
Części samochodowe, głównie silnikowe do waszych cywilnych aut: 505-608-996, rabaty dla klubowiczów. http://www.bimex.info" onclick="window.open(this.href);return false;