1. Co ile km powinno się wymieniać olej w skrzyni i tylnym moście - jakie są oznaki że to już czas?
2. Zauważylem że poci się w okolicach pokrywy zaworów z lewej strony - mam nadzieję że żadnej filozofii z wymianą uszczelki nie bede miał - chyba amerykańcy nie zastosowali jakiejś niespodzianki ?
3. O/D off - to chyba nie jest oszczedna jazda nie?.
4. Znalazłem w bagażniku dwa plastiki (leżaly luzem) załączyłem zdjęcie poniżej - z czego one są gdzie je załozyć bo szukam, szukam i nic nie mogę dopasowac

5. Kiedy mylem stanga zauważyłem że woda spływajaca w szczelinie pomiędzy tylnym błotnikiem a klapą bagażnika spływa bezpośrednio przy kostce elektrycznej jednej z tylnych lamp - nie widać żeby tam było jakaś zaślepka czy osłona - stangi z tego rocznika tak mają czy brakuje mi jakiegoś elementu? - plastiki opisane punkt wyżej nie pasują

6. Podpowiedzcie mi jak zabrać się za naprawę uszkodzonego wskażnika automatycznej skrzyni przy lewarku - czerwona linia zatrzymala się na "R" i nie chodzi razem z lewarkiem.
7. I ostatnie pytanie... czy to normalne że przechodzą mnie ciarki kiedy odpalam Mustanga? (a mam tylko V6 - az się boje co by bylo w V8)