jak będzie 50 to biorę 50 jak 100 to biorę 100! Nie zmieniam się
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
Jak sikor dla dziewczyn to myślę że koperta 38mm max, a mam obawę że proponowany mechanizm pod taką po prostu nie wejdzie... Za to już widzę pasek nato w mustangowych kolorachPavulon_ pisze:Tak, poprzednia edycja dla dziewczyn za duża. Chociaż patrząc na problem z uplasowaniem 50szt. sadze ze bedzie to wyzwaniechyba ze zamówiony dla swoich żonek
rownież

, za to z pewnością jest bardzo oryginalny. Myślę że Greay Seal będzie "bezpieczniejszym" wyborem, choć wiem że 44mm na mojej chudej łapce będzie wyglądało ciężkawo (ale i tak kupię!)
 , za to z pewnością jest bardzo oryginalny. Myślę że Greay Seal będzie "bezpieczniejszym" wyborem, choć wiem że 44mm na mojej chudej łapce będzie wyglądało ciężkawo (ale i tak kupię!) a godziny sa w "okienku". Okno mozna dowolnie przesunac, myslalem zeby je zrobic na godzinie "9" zostaje wtedy miejsce na logo i pasy po stronie godziny "3"
 a godziny sa w "okienku". Okno mozna dowolnie przesunac, myslalem zeby je zrobic na godzinie "9" zostaje wtedy miejsce na logo i pasy po stronie godziny "3"moim zdaniem -optymalna damka koperta 34-36 mmbart pisze:Też tak o tym myślałem..... Ale niech się nasze panie wypowiedza jaki rozmiar koperty?

O tym myslalem,Pavulon_ pisze:Tak, poprzednia edycja dla dziewczyn za duża. Chociaż patrząc na problem z uplasowaniem 50szt. sadze ze bedzie to wyzwaniechyba ze zamówiony dla swoich żonek
rownież