oby byli tego warci.
 oby byli tego warci.Autodetaling - powłoka kwarcowa
- 

bigul
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Shadow Black
Re: Autodetaling - powłoka kwarcowa
Jak ja wam zazdroszczę tych ofert, które oscylują w granicach 1500-2500zł za nałożenie porządnego kwarcu i uprzednie przygotowanie auta.
Ja niestety gdzie nie napiszę to dostaje oferty, które zaczynają się od 3.200 zł w górę.
Czy to jest możliwe, że lakier UNI black generuje taką cene?

Ja niestety gdzie nie napiszę to dostaje oferty, które zaczynają się od 3.200 zł w górę.
- R0N1N
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
Niestety, może tak być. Nowoczesne czarne lakiery są często bardzo miękkie, a przez to koszmarnie trudne dla detailera do "wyprowadzenia". Moje poprzednie auto firmowe było czarne i lakier rysował się dosłownie od patrzenia na nie. Nie dało się na nie nałożyć np. starego dobrego Cquartza bo lakier rysował się podczas polerowania kwarcu.bigul pisze:Jak ja wam zazdroszczę tych ofert, które oscylują w granicach 1500-2500zł za nałożenie porządnego kwarcu i uprzednie przygotowanie auta.
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
to fakt, chyba już nie mają nić droższego w ofercie, ale to musi być porządnie wykonane, wiem że wysoka cena nie daje gwarancji jakości,Radziu pisze:to chyba wybrałeś najdroższą możliwą opcjęoby byli tego warci.
ale widziałem kilka ich realizacji i jestem zachwycony - mam nadzieję, że już niedługo przekonam się na własnym lakierze

Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.
widziałeś ich realizacje na żywo czy to co jest dostępne w sieci? problem jest taki, że każda firma chwali "swoją" powłokę .. Kuro to Crystal serum, a jak to ma się do Ceramic Pro? już nie chodzi o koszt, ale o głebię koloru, szklistość czy hydrofobowość, czyli może o taką bardziej wizualna stronę, przekopałem neta ale nie trafiłem na jakieś konkretne porównanie

Ostatnio zmieniony 2016-02-17, 18:54 przez nervus, łącznie zmieniany 1 raz.

- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
Niestety widziałem tylko zdjęcia i filmiki, nic na żywo, ale przed ostateczną decyzją zamierzam się wybrać do nichnervus pisze:widziałeś ich realizacje na żywo czy to co jest dostępne w sieci?
i ocenić całość prac osobiście
Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.
						- Treys
- Forumowicz
- Model: Mustang
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Black Metalic
Kraków to KuroDetailing albo Detailingservice w Wieliczce  Braci Pietrzak nie polecają ktoś się tutaj wypowiadał ja nie oceniam bo nie wiem widziałem ze fury konkret robia
 Braci Pietrzak nie polecają ktoś się tutaj wypowiadał ja nie oceniam bo nie wiem widziałem ze fury konkret robia

Braci Pietrzak nie polecają ktoś się tutaj wypowiadał ja nie oceniam bo nie wiem widziałem ze fury konkret robia
 Braci Pietrzak nie polecają ktoś się tutaj wypowiadał ja nie oceniam bo nie wiem widziałem ze fury konkret robia"Run my horse run"

- 

Kajus
- Młodszy Forumowicz
- Model: w planach 2011+
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Biały lub Czarny
A coś w woj Opolskim sie znajdzie. Znacie dobrych specjalistów od powłoki kwarcowej lub ceramicznej?

“
- To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. ...
- Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus!
"
— M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata
						- To wódka? - słabym głosem zapytała Małgorzata. ...
- Na litość boską, królowo - zachrypiał - czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus!
"
— M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata
- simontlc
- Forumowicz
- Model: 289 coupe 1965
- Kolor: mechaniczna pomarańcza (Poppy Red )
- Kontakt:
To i w Bydgoszczy może kogoś polecicie?

"NO IT'S NOT JUST A SIX, IT'S A PART OF THE LEGACY OF THE MUSTANG"
- Treys
- Forumowicz
- Model: Mustang
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Black Metalic
pare stron wstecz pisałem kilka razysimontlc pisze:To i w Bydgoszczy może kogoś polecicie?
 znow w opolu Carnauba studio jest z takich lepszych mi znanych tak to nie kojarze niestety
 znow w opolu Carnauba studio jest z takich lepszych mi znanych tak to nie kojarze niestety"Run my horse run"

Przesyłam efekt prac w Spa Car w Tarnowskich Górach. Polecam
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
Janek
tel. 600936566
						tel. 600936566
- sumzor
- Młodszy Forumowicz
- Model: V8 2010
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Grabber Blue
Czy warto oddać Mustanga do nałożenia powłoki ceramicznej i ogólnie detalingu do kolegów z Warsaw Muscle Cars a dokładnie  - Black Hole Design z Warszawy? ktoś coś?

Kilka zdjęć z transformacji w Spacar Tarnowskie Góry.
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 392&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 392&type=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Janek
tel. 600936566
						tel. 600936566