Veeefour KUŃ
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
- 8432
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Red Race
Re: Veeefour KUŃ
ooo niezle sie prezentuje w takim otoczeniu;).
tak patrze i myślę że chyba zgapię od Ciebie znaczek GT i ten spojler.
A ta rejestracja na przodzie jest najlepsza;D. Człowiek przyzwyczajony do standardowych rozmiarów w kraju z każdej strony i przez takie proporcje mam wrażenie jakby koń był gigantycznych rozmiarów;).

tak patrze i myślę że chyba zgapię od Ciebie znaczek GT i ten spojler.
A ta rejestracja na przodzie jest najlepsza;D. Człowiek przyzwyczajony do standardowych rozmiarów w kraju z każdej strony i przez takie proporcje mam wrażenie jakby koń był gigantycznych rozmiarów;).
Paweł i Wiola
						- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
piękna żona (?)  dajesz jej prowadzić?
 dajesz jej prowadzić?  

chyba będę brać te same opony co Ty, zakochałam się w felgach ferrada fr1 i najławiej o nie w '20 właśnie

dajesz jej prowadzić?
 dajesz jej prowadzić?  
 chyba będę brać te same opony co Ty, zakochałam się w felgach ferrada fr1 i najławiej o nie w '20 właśnie
- B0kiem
- Forumowicz
- Kontakt:
nic nie mówveeefour pisze: Bede tez na nie zakladal takie same zimowki bo tej jesieni budzet idzie na zawieszenie KW wiec kase trzeba odkladac
 ten samochód to studnia bez dna
  ten samochód to studnia bez dna 
- SoSo
- Młodszy Forumowicz
- Kolor: Mica Shadow Black
hej, mam pytanie jak z głośnościa tego Twojego wydechu?
ja w zeszylm tygodniu założyłem 3" Magnaflow Street Cat-back i po 2 dniach ponownie wstawilem fabryczny tlumik srodkowy.
na x-pipe MF bez tlumika nie dalo sie jezdzic - halas ogluszajacy. poza tym mialem wrazenie że przez 3" stracilem mocy na dole (ale to moze tylko takie odczucie spowodowane halasem). a to tylko wersja "street"... trudno mi sobie wyobrazic "competition".
teraz zostawilem same tlumiki końcowe i jest pieknie. nie za glosno, nie za cicho, do codziennej jazdy w sam raz.
pozdr

ja w zeszylm tygodniu założyłem 3" Magnaflow Street Cat-back i po 2 dniach ponownie wstawilem fabryczny tlumik srodkowy.
na x-pipe MF bez tlumika nie dalo sie jezdzic - halas ogluszajacy. poza tym mialem wrazenie że przez 3" stracilem mocy na dole (ale to moze tylko takie odczucie spowodowane halasem). a to tylko wersja "street"... trudno mi sobie wyobrazic "competition".
teraz zostawilem same tlumiki końcowe i jest pieknie. nie za glosno, nie za cicho, do codziennej jazdy w sam raz.
pozdr
- SoSo
- Młodszy Forumowicz
- Kolor: Mica Shadow Black
Cholera, żałuje że dopiero dzis trafilem na to forum i ten wątek... Pewnie zamiast MF poszedlbym w tę sama opcje co Ty.