[bolsiak] 1969 Sportsroof 302
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
- yoozeq
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 68,69,69, ..?
- Kolor: ładny
- Kontakt:
Re: [bolsiak] 1969 Sportsroof 302
A jaki kolor będzie

pozdrawiam, yoozeq
-------------
Mustang 1968 fastback JCode - projekt
Mustang 1969 coupe 200 c.i. I6
Mustang 1969 sportsroof 331 stroker
Mustang 1973 MACH 25%
Mustang 2017 GT S550 - dzienny
http://www.facebook.com/My.Mustang.69
-------------
Mustang 1968 fastback JCode - projekt
Mustang 1969 coupe 200 c.i. I6
Mustang 1969 sportsroof 331 stroker
Mustang 1973 MACH 25%
Mustang 2017 GT S550 - dzienny
http://www.facebook.com/My.Mustang.69
Dopóki nie dostałem Marti byłem pewien, że nie biały. Teraz już nie jestem pewien. Ale do decyzji o kolorze jeszcze trochę czasu mam na szczęście.
No i upolowałem na ebayu taka ciekawostkę: http://m.ebay.com/itm/391124759471?_mwBanner=1" onclick="window.open(this.href);return false;
sprzedający ma też trochę ciekawostek do klasyków jeśli ktoś by chciał pogrzebać.
No i upolowałem na ebayu taka ciekawostkę: http://m.ebay.com/itm/391124759471?_mwBanner=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- Samuraj7
- Młodszy Forumowicz
- Model: Convertible 1967
- Silnik: inny V8
- Kolor: Sauterne Gold
Jak zdobyć taki raport o swoim Mustangu?
Pozdrawiam
Samuraj7
660 904 122
Samuraj7
660 904 122
- CzarnyGT
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1970 Torino GT
- Kolor: Dark Ivy Green Metallic
- Kontakt:
Kupujesz raport tutaj http://www.martiauto.com/reports2.cfmSamuraj7 pisze:Jak zdobyć taki raport o swoim Mustangu?
Skoro już temat został wygrzebany z czeluści to wrzucę mały update.
Do końca jeszcze daleko, ale moja kupa wytłoczek zaczyna powoli znów przypominać Mustanga
Na razie tylko z tyłu, ale i tak cieszy.
Przód jeszcze czeka na podszybie, które jednak zdecydowaliśmy wymienić, choć byliśmy z Bartkiem przekonani wcześniej, że uda sie tego uniknąć. A nie chciałem bawić się w ratowanie na siłe elementu, który spina obie strony auta.
Żeby nie tracić czasu na pierwszy ogień poszedł więc tył:
Standardowo - niemiłe niespodzianki pod wnękami kół, choć nic kompletnie z zewnątrz tego nie zapowiadało

Słupki wewnątrz wygladają nadzwyczaj dobrze, a teraz będą zabezpieczone jak należy.

Jest nowa podłoga bagażnika.

Nowe zewnętrzne wnęki kół.

Oraz nowe tylne błotniki i pas tylny (który okazał się naprawiany wcześniej, i również niezbyt fachowo).

No i pierwsze przymiarki całości, wygląda to świetnie, jestem bardzo zadowolony.

Wciąż jeszcze dużo pracy zostało, ale jestem dobrej myśli.
Czuję się zobowiązany poinformować, iż jest to najprawdopodobniej ostatni update, który nie przyprawi purystów o migotanie komór sercowych
Stanowczo zalecam przygotowanie wiaderka z melisą przed czytaniem kolejnego, co by przyjąć to na luzie i na mnie nie krzyczeć...
Pzdr.
Do końca jeszcze daleko, ale moja kupa wytłoczek zaczyna powoli znów przypominać Mustanga
Przód jeszcze czeka na podszybie, które jednak zdecydowaliśmy wymienić, choć byliśmy z Bartkiem przekonani wcześniej, że uda sie tego uniknąć. A nie chciałem bawić się w ratowanie na siłe elementu, który spina obie strony auta.
Żeby nie tracić czasu na pierwszy ogień poszedł więc tył:
Standardowo - niemiłe niespodzianki pod wnękami kół, choć nic kompletnie z zewnątrz tego nie zapowiadało

Słupki wewnątrz wygladają nadzwyczaj dobrze, a teraz będą zabezpieczone jak należy.

Jest nowa podłoga bagażnika.

Nowe zewnętrzne wnęki kół.

Oraz nowe tylne błotniki i pas tylny (który okazał się naprawiany wcześniej, i również niezbyt fachowo).

No i pierwsze przymiarki całości, wygląda to świetnie, jestem bardzo zadowolony.

Wciąż jeszcze dużo pracy zostało, ale jestem dobrej myśli.
Czuję się zobowiązany poinformować, iż jest to najprawdopodobniej ostatni update, który nie przyprawi purystów o migotanie komór sercowych
Pzdr.
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
bolsiak pisze:Stanowczo zalecam przygotowanie wiaderka z melisą przed czytaniem kolejnego, co by przyjąć to na luzie i na mnie nie ...![]()
Pzdr.
Robota
- Przemek64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1964 1/2 ,MACH1 i GT
- Kolor: wimbledon white,Competition Orange i Deep Forest Green
- Kontakt:
Wszystko wygląda
Będzie zacny
Jak się pospieszcie to do następnego OZM będzie gotowy.
Będzie zacny
Jak się pospieszcie to do następnego OZM będzie gotowy.
Pozdrawiam
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
Przemek
502 319 299
Nie ma szans niestety, ja znów na zesłaniu do marca. Buda będzie gotowa pewnie, ale silnik, skrzynia i zawias nadal prawie nie tknięte.
Chyba, że załaduje go na lawete, silnik, skrzynie i zawias do bagażnika i bedziemy go kolektywnie składać na zlocie
Pomożecie? 
Chyba, że załaduje go na lawete, silnik, skrzynie i zawias do bagażnika i bedziemy go kolektywnie składać na zlocie
- Przemek64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1964 1/2 ,MACH1 i GT
- Kolor: wimbledon white,Competition Orange i Deep Forest Green
- Kontakt:
To by było ciekawe.bolsiak pisze:Nie ma szans niestety, ja znów na zesłaniu do marca. Buda będzie gotowa pewnie, ale silnik, skrzynia i zawias nadal prawie nie tknięte.
Chyba, że załaduje go na lawete, silnik, skrzynie i zawias do bagażnika i bedziemy go kolektywnie składać na zlociePomożecie?
Ale "gdzie kucharek 6 tam nie ma co jeść"
A było by ich znacznie więcej
Powodzenia będę się przyglądał z ciekawością a jak będziesz potrzebował rady lub pomocy to śmiało
Pozdrawiam
Przemek
502 319 299
Przemek
502 319 299
Oj tam, oj tam. Nie take rzeczy my ze szwagrem w garażu po flaszce robyly
Taki OZMhaulin' PL
Można by Foose'a spróbować zaprosić 
Pamiętam oczywiście cały czas o wiedzy i doświadczeniu w temacie tych aut, którąTy i wielu innych kolegów posiada. Prędzej czy później pewnie zacznę po nią sięgać, także stay tuned
Pzdr.
Pamiętam oczywiście cały czas o wiedzy i doświadczeniu w temacie tych aut, którąTy i wielu innych kolegów posiada. Prędzej czy później pewnie zacznę po nią sięgać, także stay tuned
Pzdr.
- CzyTyTez
- Forumowicz
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: vintage burgundy
- Kontakt:
tak z ciekawości, z jakiej firmy zamawiales blachy i jak było z pasowaniem? ciekaw jestem czy ktoś zamawiał tą samą blachę, zwłaszcza elementy nadwozia, np. błotniki, maski z różnych firm i porównywał jakość, pasowanie? bo z tego co czytam jak i z własnego doświadczenia to elementy typu błotnik wymagają sporych poprawek przy pasowaniu
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Niebieski
A to by był jakiś pomysł na atrakcję na zlotbolsiak pisze:Chyba, że załaduje go na lawete, silnik, skrzynie i zawias do bagażnika i bedziemy go kolektywnie składać na zlociePomożecie?
Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
CzyTyTez - zamawiałem wszystkie blachy Dynacorn. Zdecydowanie nie miałem ochoty testować na sobie pasowania różnych producentów. Dynacorn w miarę ok, nie jest idealnie, ale nie ma tez tragedii jak widać na zdjęciach. Trochę szczelin trzeba będzie dopracować, z tego co mi Bartek mówił jedno przetłoczenie się nie zeszło jak powinno, ale poza tym nie skarżył się. Będę u niego to dopytam bardziej szczegółowo.
Rezor - kolejka obowiązuje
chociaż... Może lepiej nie testować formuły na sobie... 
No i znalazłem w internetach "niepublikowane" wcześniej zdjęcia, zupełnie przypadkiem. Faktycznie był kiedyś po drodze czerwony
wygląda na strasznie zmęczony egzemplarz
Rezor - kolejka obowiązuje
No i znalazłem w internetach "niepublikowane" wcześniej zdjęcia, zupełnie przypadkiem. Faktycznie był kiedyś po drodze czerwony
- simontlc
- Forumowicz
- Model: 289 coupe 1965
- Kolor: mechaniczna pomarańcza (Poppy Red )
- Kontakt:
Bolsiak, looknij sobie widzialem go ostatnio na torze w Rudskogen
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;

"NO IT'S NOT JUST A SIX, IT'S A PART OF THE LEGACY OF THE MUSTANG"
Ten sam. Muszę powiedzieć, że w Halden mi się strasznie spodobał, bo jest bardzo stonowany . W pierwszym podejściu kilku szczegółów nawet nie zauważyłem, ot '69, dopiero w drugim zauważyłem jak dużo zmian w stosunku do oryginału jest. Podoba mi się to, bo nie kłuje w oczy. I wygląda bosko w zwykłym białym z czarnymi detalami, w Wimbledon White mi tak nie do końca leży to auto, choć Yoozkowy wygląda na żywo bardzo ładnie. Lepiej zdecydowanie, niż na zdjęciach.
Jedynie światła z ringami i zderzaki wkomponowane w nadwozie, bez chromu, jakoś mi nie leżą, ale o dziwo nie zwróciłem na to uwagi na początku. Powiedziałbym, że zrobiony ze smakiem.
Jak sobie radził na torze? Z tego co pamiętam, to nie było auto "tylko z wyglądu". Jak będziesz jechał na jakieś ciekawe eventy to dawaj znać, może też dam radę się wyrwać.
Jedynie światła z ringami i zderzaki wkomponowane w nadwozie, bez chromu, jakoś mi nie leżą, ale o dziwo nie zwróciłem na to uwagi na początku. Powiedziałbym, że zrobiony ze smakiem.
Jak sobie radził na torze? Z tego co pamiętam, to nie było auto "tylko z wyglądu". Jak będziesz jechał na jakieś ciekawe eventy to dawaj znać, może też dam radę się wyrwać.