Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans

sprzedający ma też trochę ciekawostek do klasyków jeśli ktoś by chciał pogrzebać.
 sprzedający ma też trochę ciekawostek do klasyków jeśli ktoś by chciał pogrzebać.Kupujesz raport tutaj http://www.martiauto.com/reports2.cfmSamuraj7 pisze:Jak zdobyć taki raport o swoim Mustangu?
 Na razie tylko z tyłu, ale i tak cieszy.
 Na razie tylko z tyłu, ale i tak cieszy. 

Stanowczo zalecam przygotowanie wiaderka z melisą przed czytaniem kolejnego, co by przyjąć to na luzie i na mnie nie krzyczeć...
 Stanowczo zalecam przygotowanie wiaderka z melisą przed czytaniem kolejnego, co by przyjąć to na luzie i na mnie nie krzyczeć...  
 bolsiak pisze:Stanowczo zalecam przygotowanie wiaderka z melisą przed czytaniem kolejnego, co by przyjąć to na luzie i na mnie nie ...
Pzdr.
 Wiaderko gotowe
  Wiaderko gotowe  

Pomożecie?
 Pomożecie? 
To by było ciekawe.bolsiak pisze:Nie ma szans niestety, ja znów na zesłaniu do marca. Buda będzie gotowa pewnie, ale silnik, skrzynia i zawias nadal prawie nie tknięte.
Chyba, że załaduje go na lawete, silnik, skrzynie i zawias do bagażnika i bedziemy go kolektywnie składać na zlociePomożecie?

Taki OZMhaulin' PL
 Taki OZMhaulin' PL  Można by Foose'a spróbować zaprosić
 Można by Foose'a spróbować zaprosić 

A to by był jakiś pomysł na atrakcję na zlotbolsiak pisze:Chyba, że załaduje go na lawete, silnik, skrzynie i zawias do bagażnika i bedziemy go kolektywnie składać na zlociePomożecie?
 Składanie mustanga: Jeden ochotnik który ma jakieś prace, a brak rąk + ekipa chętnych do pomocy. Nieśmiało zgłaszam się na pierwszą edycję
 Składanie mustanga: Jeden ochotnik który ma jakieś prace, a brak rąk + ekipa chętnych do pomocy. Nieśmiało zgłaszam się na pierwszą edycję  

chociaż... Może lepiej nie testować formuły na sobie...
 chociaż... Może lepiej nie testować formuły na sobie... 
 wygląda na strasznie zmęczony egzemplarz
 wygląda na strasznie zmęczony egzemplarz