simontlc pisze:Gość miał jeszcze ac cobre, i tym nie wyjechał na tor, a jak coś to od 9 do 11 na Rudskogen jest Gatebil bardzo fajna impreza, ale ja byłem tydxien temu i raczej nie planuje tydzien jechać
Kicha, akurat nie wyrobię w ten weekend 

ale dawaj znać jakby się coś w innych terminach kroiło, numer masz. Może uda mi się urwać.
Yoozeq, ja znam te same trzy kolory, także wiesz 

i jak podobają mi się WW na żywo, to jakoś na zdjęciach czegoś im brakuje. Biały jest chyba po prostu bardziej wyrazisty na zdjęciach niż "kremowy" 

może jakby go na lustro wypolerował i konkretnie bezbarwnym pojechał to by lepiej na zdjęciach wyglądał.
Ten biały owszem, również jak na mój gust idzie za daleko, ale nie jest to z cyklu "wieś tańczy i śpiewa", jako całość wygląda dobrze i wcale nie kłuje w oczy. Zrobiłem mu też trochę zdjęć w Halden: 
viewtopic.php?f=189&t=11512" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja też z wierzchu planuje fabrykę, ale pod spodem będzie parę modów.
Postraszyłeś mnie z tymi podłużnicami, bo u mnie też od ściany grodziowej do przodu wszystko będzie nowe 

no nic, zobaczymy, modyfikowane będą i tak to w najgorszym wypadku trochę więcej roboty.
B0kiem - żółty odpada, bo się będziesz potem kłócić czyj fajniejszy 

i z niebieskim wnętrzem wyglądałby jak reklama RMFu  

Chociaż z drugiej strony... Wśród moich znajomych i tak już został ochrzczony  
"Rainbow Dash"  

głównie z racji mnogości kolorów, które znalazłem pod czarnym, ale w końcu Rainbow Dash to też największy badass że wszystkich Little Pony 

walczyć z tym chyba nie ma sensu, więc pewnie tak mu już zostanie