Ankieta Kalendarz Mustang Klub Polska 2017
Moderatorzy: Pavulon_, Magic, Pavulon_, Magic
- Rezor
- Forumowicz
- Model: SN95 GT
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Niebieski
Re: Ankieta Kalendarz Mustang Klub Polska 2017
+1speedster pisze: Tutaj miała być zabawa , zdjęcia forumowiczów i może w końcu historycznie udałoby się przemycić do kalendarza jakiegoś foxa?
Takie były reguły i na te zdjęcia chciałem głosować.
...a kalendarz z mustangami obcykanymi przez jakiegoś fotografa to kupię sobie na ebayu lub w X innych miejscach
Mój mustang jest jak pies:
Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
						Ciągle się z nim bawię
Kobieta wypomina ile mam przez niego wydatków i problemów
Dzieci go lubią
Matka ma go dość bo przeorał jej podwórko
Ojciec zwie bo olał mu kostkę na podjeździe
Znajomi wciąż muszą o nim wysłuchiwać
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
No to teraz co bo zamieszaliscie? Pobite gary juz na ten rok czy bedzie nowa ankieta po staremu czy jak?  

- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
ogarnijcie się bo zaraz mamy XI, poprzedni przyszedł dwa dni przed Świętami. W zeszłym roku miałam jeden dla siebie, kiedy mam już mustanga i pozarażałam ludzi swoją pasją potrzebuje ich znacznie więcej  

- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
Jak dla mnie kalendarz już jest zrobiony, widzę że trochę osób brało udział w ankiecie wiec im się podoba. Oficjalnie nie dostałem od zarządu jednoznacznie informacji o robieniu kalendarza ze starych fotek dałem czas na taką informację do 16.10.2016, wiec jest jak jest ja tam przez tyle lat prowadzę ten konkurs i ani razu nie kupowałem kalendarza wiec mi to lotto. 

- deeboy
- Forumowicz
- Model: GT S550 MT
- Kolor: Race Red
Jak dla mnie słabo, słabe jest też zachowanie osób z "góry", które mają w d... to co ludzie o tym myślą.

- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
To po ki kooj sie pytac forumowiczow o cos to dawno zostale wybrane sposrod wybranych od "swoich" wybranych?   

Najllepiej trzeba bylo od razu napisac, ze od teraz sa TYLKO takie foty TYLKO od naszego fotografa i a komu sie nie podoba to drzwi sa tam...bylo by prosciej.
Ja tam nie wiem bo sumie juz mnie to nie interesuje ale to tak jakbym w wyborach na prezydenta mial tylko na karcie do wyboru nazwisko Kaczynski...

Najllepiej trzeba bylo od razu napisac, ze od teraz sa TYLKO takie foty TYLKO od naszego fotografa i a komu sie nie podoba to drzwi sa tam...bylo by prosciej.
Ja tam nie wiem bo sumie juz mnie to nie interesuje ale to tak jakbym w wyborach na prezydenta mial tylko na karcie do wyboru nazwisko Kaczynski...
Uważam się za "same doły" i uważam że zdjęcia są OK (z tych prezentowanych), kupię z 5 szt :-)
A tak OGÓLNIE więcej luuzzzuuuu! Mniej spiskowych teorii dziejów PEACE
   PEACE   

A tak OGÓLNIE więcej luuzzzuuuu! Mniej spiskowych teorii dziejów
 PEACE
   PEACE   
- BaPit
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: black mat
- Kontakt:
Słabo? Moim zdaniem wyraziłeś to w jedyny parlamentarny sposób, bo inaczej należałoby użyć jedynie wulgaryzmówdeeboy pisze:Jak dla mnie słabo, słabe jest też zachowanie osób z "góry", które mają w d... to co ludzie o tym myślą.
 Ja osobiście (jako ja, prywatna osoba) wstydziłbym się wydać taki kalendarz. W dodatku jak rozumiem komercyjnie... Absolutna kicha...
 Ja osobiście (jako ja, prywatna osoba) wstydziłbym się wydać taki kalendarz. W dodatku jak rozumiem komercyjnie... Absolutna kicha... W tym roku na to zbyt późno, ale mam nadzieję, że w przyszłym uda się zmontować coś przyzwoitego i użytkownicy zabiorą się za to na poważnie. Teraz łatwo krytykować, bo "dzieło" wyszło mizernie i niewiele da się z tym zrobić, ale warto pomyśleć nad poprawą tego w przyszłości (tym bardziej, że krytykować jest łatwo, a zrobić samemu coś fajnego już trudniej). Cieszę się jedynie, że do kalendarza trafią ze 2-3 średnie zdjęcia, a na tych gorszych przynajmniej auta są fajne

Pozdrawiam,
Bartek
Oczywiście jestem za poprawą i większym wyborem, sam podeślę jakieś "DOBRE" zdjęcie, ale na chwilę obecną mamy co mamy i pomóżmy "wycisnąć" wszystkie soki!

- 

harry
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: żółty
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
- Kontakt:
I Mustang Classic bryluje i chwała!!!! 
I to była z mojej strony ironia,bo te zdjęcia do kalendarza to totalna KICHA.
Od ponad 25 lat zajmuje się drukiem offsetowym,między innymi kalendarzami-klapa!!
Temat kalendarza widzę,że wzbudza wielkie zainteresowanie klubowiczów,forumowiczów.
Myślę,że na najbliższym walnym zgromadzeniu MKP powinien być to temat priorytet.

Od ponad 25 lat zajmuje się drukiem offsetowym,między innymi kalendarzami-klapa!!
Temat kalendarza widzę,że wzbudza wielkie zainteresowanie klubowiczów,forumowiczów.
Myślę,że na najbliższym walnym zgromadzeniu MKP powinien być to temat priorytet.
- B0kiem
- Forumowicz
- Kontakt:
'Jest jak jest', 'jest ok', 'mamy co mamy' - bo niby nie ma lepszych zdjęć do wyboru   przemyślcie Panowie swoje słowa..ułatwię
  przemyślcie Panowie swoje słowa..ułatwię 
B0kiem sorki zamiast cytować twojego posta edytowałem go 

B0kiem sorki zamiast cytować twojego posta edytowałem go

- Przemek64
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1964 1/2 ,MACH1 i GT
- Silnik: inny V8
- Kolor: wimbledon white,Competition Orange i Deep Forest Green
- Kontakt:
Harry nie gniewaj się że w Twoją stronę to piszę ale tyczy się to wszystkich forumowiczów. Nie ma problemu składajcie papiery ( to 5 min pisania) wpisowe 200 i składka roczna 100. Jesteście na walnym i wszyscy mają takie samo prawo głosu.harry pisze:I Mustang Classic bryluje i chwała!!!!
Na ostatnim walnym mnie nie było i choć nie wszystko mi się podoba to mogę mieć pretęsje tylko do siebie bo przecież mogłem w tej sprawie zabrać głos ( ale mnie nie było
 )
 ) Składki roczne to 1/3 jednego zbiornika paliwa
 Drogo
  Drogo  
 Wielu tych co piszą ( niezadowoleni
 )  także nie było na zebraniu a tak niewiele trzeba by móc zabrać głos
 )  także nie było na zebraniu a tak niewiele trzeba by móc zabrać głos  
 Dla Klubu będzie lepiej gdy będzie w nim więcej członków

Pozdrawiam 
Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
						Przemek
502 319 299
http://slubzmustangiem.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=80&t=6763" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=84&t=10801" onclick="window.open(this.href);return false;
- B0kiem
- Forumowicz
- Kontakt:
jasna sprawa, ale w viewtopic.php?f=59&t=11430" onclick="window.open(this.href);return false; biorą udział wszyscy zalogowani. I nie wiem ile można gadać o tym samym. Konkrety, bo czas leciPrzemek pisze: Wielu tych co piszą ( niezadowoleni) także nie było na zebraniu a tak niewiele trzeba by móc zabrać głos

Dla Klubu będzie lepiej gdy będzie w nim więcej członków