Wąsowo mi się bardzo podoba i mozna tam wszystko zorganizować, dla bydzi moze byc jednak zbyt daleko, ale nie przesądzajmy
21 sierpnia 2009 okolice Poznania
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: HG
- Kontakt:
No to co? Listę trzeba założyć...
21 sierpnia 2009r. SPOT I Generacja, Okolice Poznania
1. Dezo i jego 66
[ Dodano: 2009-06-12, 13:50 ]
21 sierpnia 2009r. SPOT I Generacja, Okolice Poznania
1. Dezo i jego 66
[ Dodano: 2009-06-12, 13:50 ]
Jak to za daleko? Mniej więcej tyle, ile ja mam z Rawicza.Pavulon_ pisze:dokładnie, no i jeszcze Jurka musimy zmobilizować !!! Poczekajmy może ktoś się wypowie....
Wąsowo mi się bardzo podoba i mozna tam wszystko zorganizować, dla bydzi moze byc jednak zbyt daleko, ale nie przesądzajmy
Samotny Wilk
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
ja też chętnie zobaczę wszystkich, oby to było kilka aut a nie 100pluzz pisze:1. Dezo i jego 66
2. pluzz i jego 65 (bez Gwiazdy niestety)
[ Dodano: 2009-06-12, 12:53 ]Czy any na pewno zamykamy sie na pozostale generacje? Ja bym chetnie zobaczyl wszystkich i ich autaDezo pisze:21 sierpnia 2009r. SPOT I Generacja, Okolice Poznania
a gdzie porzucasz gwiazdę ?
1. Dezo i jego 66
2. pluzz i jego 65 (bez Gwiazdy niestety )
3. Pavulon+lepsza połówka+pies i jego 66
- Dezo
- Forumowicz
- Kontakt:
Pavulon - "ja też chętnie zobaczę wszystkich"
Chłopaki, rozwalacie mnie... Zaczynacie organizować soptkanie w małym gronie, w małym dworku/pałacyku i chcecie spotkać WSZYSTKICH?
Była Manufaktura, było Bemowo, Olesno. Będzie jeszcze parę zlotów, a jeden klubowy jeszcze w tym roku to na pewno.
Może zacznijmy od nowa i ustalmy twarde priorytety, żeby nie było nieporozumień.
Chłopaki, rozwalacie mnie... Zaczynacie organizować soptkanie w małym gronie, w małym dworku/pałacyku i chcecie spotkać WSZYSTKICH?
Była Manufaktura, było Bemowo, Olesno. Będzie jeszcze parę zlotów, a jeden klubowy jeszcze w tym roku to na pewno.
Może zacznijmy od nowa i ustalmy twarde priorytety, żeby nie było nieporozumień.
Ostatnio zmieniony 2009-06-12, 14:01 przez Dezo, łącznie zmieniany 1 raz.
Samotny Wilk
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Ja tam problemow z jedzieniem i posiadaniem ciastek jednoczesnie nie mam.
Kilkadziesiat aut to sie nie pojawi - o to bym sie nie martwil - a moj problem ze zlotami jest taki, ze mnie w Polsce nie ma
wiec kazda okazja, zeby sie zobaczyc i spotkac mnie cieszy.
Ja bym nie zamykal sie na I generacje. Bardzo chcialem Kaes-a i Dakote poznac bo nam sie przyjemnie e-mailowalo przed Lodzia.
A Gwiazda organizuje akurat w piatek panienski swojej kumpeli, wiec odpada.
Kilkadziesiat aut to sie nie pojawi - o to bym sie nie martwil - a moj problem ze zlotami jest taki, ze mnie w Polsce nie ma
Ja bym nie zamykal sie na I generacje. Bardzo chcialem Kaes-a i Dakote poznac bo nam sie przyjemnie e-mailowalo przed Lodzia.
A Gwiazda organizuje akurat w piatek panienski swojej kumpeli, wiec odpada.
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
Dezo - ze spokojem
organizujemy spota a nie zlot, to pewne. Chciałbym zobaczyc jak najwięcej klubowych (lub nie) klasyków ale jak ktoś np. z s197 bedzie chciał sie pojawić to przecież nie powiem 'nie'. Bedzie to tez zalezalo od miejsca które wybierzemy, jeśli bedzie to wąsowo to miejsc noclegowych trochę jest, jeśli jakąś agroturystykę to miejsca będzie ledwo ledwo.
organizujemy spota a nie zlot, to pewne. Chciałbym zobaczyc jak najwięcej klubowych (lub nie) klasyków ale jak ktoś np. z s197 bedzie chciał sie pojawić to przecież nie powiem 'nie'. Bedzie to tez zalezalo od miejsca które wybierzemy, jeśli bedzie to wąsowo to miejsc noclegowych trochę jest, jeśli jakąś agroturystykę to miejsca będzie ledwo ledwo.
- Dezo
- Forumowicz
- Kontakt:
Tak Pluzz, ale jak cofniesz się do niektórych tematów dotyczących zorganizowania takiego zlotu dla wszystkich generacji, to zauważysz, że dworki odpadają. Chłopaki od nowych Mustangów muszą mieć jakiś beton (najlepiej lotnisko) do kręcenia kółek i palenia gumy. Jak zaproponowałem lotnisko w Lesznie, to mnie "zbuczeli", że za mało powierzchni utwardzonej
.
Samotny Wilk
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
nic nie odpadaDezo pisze: to zauważysz, że dworki odpadają.
Ostatnio zmieniony 2009-06-12, 14:23 przez Pavulon_, łącznie zmieniany 1 raz.
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Mi to Wasowo tez sie podoba 
Mozna sie wbic do Zagrody a jak zabraknie miejsc to jeszcze jest Dom Ogrodnika - no chyba, ze ktos chce jak Cysorz do palacu, najlepiej na lektyce... to tez git!
Na stronie napisali, ze w Zagrodzie jest miejsce na ognisko a w poblizu zywe ptactwo i daniele w razie gdyby kielbasek zabraklo
Wszystkim nigdy nie dogodzisz wiec rob tak, zeby Tobie pasowalo. Mi pomysl dworku sie podoba - gum palic nie bedzie mozna ale zaproszenie jest wystosowane do wszystkich
Mozna sie wbic do Zagrody a jak zabraknie miejsc to jeszcze jest Dom Ogrodnika - no chyba, ze ktos chce jak Cysorz do palacu, najlepiej na lektyce... to tez git!
Na stronie napisali, ze w Zagrodzie jest miejsce na ognisko a w poblizu zywe ptactwo i daniele w razie gdyby kielbasek zabraklo
Dezo, jako wspolorganizator - Ty wybierasz miejsce a reszta jak im pasuje - przyjezdzaja a jak nie - zostaja w domu. I po klopocie!Pavulon_ pisze:nic nie odpadaDezo pisze: to zauważysz, że dworki odpadają.bedzie dworek i finał
Wszystkim nigdy nie dogodzisz wiec rob tak, zeby Tobie pasowalo. Mi pomysl dworku sie podoba - gum palic nie bedzie mozna ale zaproszenie jest wystosowane do wszystkich
Ostatnio zmieniony 2009-06-12, 14:27 przez pluzz, łącznie zmieniany 2 razy.
- Dezo
- Forumowicz
- Kontakt:
No i dobrze. Wracamy do punktu wyjścia. A cośmy podyskutowali, to nasze!
Bierzemy dworek. proponuję jednak zachować priorytet I Generacji, jezeli chodzi np. o miejsca noclegowe. Czy może którys z Was wysłać zapytania/zaproszenia do klubowiczów z I Generacji? Jak w jakimś terminie nie zgłosi się wystarczająca ilość osób, to zaprosimy pozostałe generacje. Pasuje?

Bierzemy dworek. proponuję jednak zachować priorytet I Generacji, jezeli chodzi np. o miejsca noclegowe. Czy może którys z Was wysłać zapytania/zaproszenia do klubowiczów z I Generacji? Jak w jakimś terminie nie zgłosi się wystarczająca ilość osób, to zaprosimy pozostałe generacje. Pasuje?
Samotny Wilk