mam nadzieje ze lokalizacja nie odstraszy niektorych... - dezo masz jakies 115km, bydgoszcz 200km, Ostrów wlkp 160km no ale Jurek sie załamie bo ponad 300km wyjdziepluzz pisze:Mi to Wasowo tez sie podoba![]()
21 sierpnia 2009 okolice Poznania
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Niech przyjezdza kazdy kto chce tylko, zeby te ich "poczwary" (Dezo pisze:No i dobrze. Wracamy do punktu wyjścia. A cośmy podyskutowali, to nasze!
Bierzemy dworek. proponuję jednak zachować priorytet I Generacji, jezeli chodzi np. o miejsca noclegowe. Czy może którys z Was wysłać zapytania/zaproszenia do klubowiczów z I Generacji? Jak w jakimś terminie nie zgłosi się wystarczająca ilość osób, to zaprosimy pozostałe generacje. Pasuje?![]()
(sorki nie moglem sie powstrzymac...)
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Ja tez bede mial daleko z Olsztyna...Pavulon_ pisze:mam nadzieje ze lokalizacja nie odstraszy niektorych... - dezo masz jakies 115km, bydgoszcz 200km, Ostrów wlkp 160km no ale Jurek sie załamie bo ponad 300km wyjdziepluzz pisze:Mi to Wasowo tez sie podoba![]()
no ale jak mówiłeś wszystkim nie dogodzisz
no chyba że jeszcze coś ciekawego znajdę w okolicach Wrześni, to wtedy Warszawka i Bydgoszcze bedzie mieć bliżej a Dezo i ja to samo.
[ Dodano: 2009-06-12, 13:35 ]
Nooo..... ale tak jak czytales ostatnio na blogu (dzieki za komentarz) strasznie sie nudze. Dlatego taki aktywny jestemPavulon_ pisze:wy też jesteście teraz w robocie?
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
dobra, jeśli Wąsowo komuś nie przypasi ze względów lokalizacyjnych to są jeszcze inne opcje:
1.Pałacyk w miejscowości Ciążeń k/ Słupcy
2. Pałac w krześlicach
3. Darz Bór
z bydzi, wawy dużo bliżej, z rawicza tyle samo albo bliżej, z ostrowa bliżej, z poznania nie ma to znaczenia bo i tak blisko.
są po drugiej stronie od poznania, także awaryjnie miejscówki są.
1.Pałacyk w miejscowości Ciążeń k/ Słupcy
2. Pałac w krześlicach
3. Darz Bór
z bydzi, wawy dużo bliżej, z rawicza tyle samo albo bliżej, z ostrowa bliżej, z poznania nie ma to znaczenia bo i tak blisko.
są po drugiej stronie od poznania, także awaryjnie miejscówki są.
no w końcu Was dopadłem z tym wątkiem , jestem oczywiście za !!!! byłoby wspaniale spotkać się w tak szancownym gronie IGeneracji jaką reprezentujecie, będę napewno nawet za Poznaniem, patrząc od warszawki, chociaż wolałbym nie narażać mojego konia na 300 km wojaże, olesno do dzisiaj czuję w plecach
Pałacyk byłby piękną oprawą dla naszych autek, a na szuterku to i my moglibyśmy poszaleć ( biorę na siebie dogadanie z właścicielem
) mogę mieć tylko jeden problemik, gdzieś pod koniec sierpnia wyjeżdżam na kaukaz off-roadowo, nie wiem dokładnie kiedy, ale miejsce bukujcie na 100 %
[ Dodano: 2009-06-12, 23:17 ]
dla mnie i dla Julki
a na kaukaz najwyżej nnie pojadę lol
[ Dodano: 2009-06-12, 23:18 ]
albo się trochę spóźnię
[ Dodano: 2009-06-12, 23:17 ]
dla mnie i dla Julki
[ Dodano: 2009-06-12, 23:18 ]
albo się trochę spóźnię
- Dezo
- Forumowicz
- Model: BULLITT
- Kolor: HG
- Kontakt:
Jak zobaczyłem te zdjęcia, to tak się wystraszyłem, że nawet jej nie tknąłemMarcin79 pisze:Świetny pomysł Panowie!!
Muszę się ostro zabrać za składanie mojego Ogiera i może zdążę do 20.08., bardzo chciałbym spotkać się z Wami w realu w towarzystwie Mustangów.
Dezo - poradziłeś sobie z elektryką?
Chyba też będzie czekać na gruntowną renowację.
Samotny Wilk