Nic dodac nic ujacDezo pisze:Spisku nie było, kombinacje były a sprawa VW/AG jest w sądzie o grube miliony $.
Może się powtarzam, ale powiedzenie "oszwabić kogoś" nie wzięło się znikąd.Niemcy całą swoją potęgę budowali od wieków na intrydze i oszustwie. Nic się nie zmieniło do dzisiaj. Taki mają styl po prostu.
Mustang 2015 cena w Polsce
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
Re: Mustang 2015 cena w Polsce
-
Volver
- Forumowicz
- Model: Był GT Premium 2015
- Kolor: Race Red
Porównajcie to, co ważne dla Was w poszczególnych kategoriach, bo brzęczyki i wykrywaczo-samoskręcaczo-hamulcowi to coś, co zaburza ocenę auta jako konstrukcji w rękach ogarniętego kierowcy:
Ford Mustang
http://www.euroncap.com/en/results/ford/mustang/26063" onclick="window.open(this.href);return false;
Volvo V90
http://www.euroncap.com/en/results/volvo/v90/26100" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak się składa, że mam oba te auta. Więc wiem co dobre i złe w obu. Ciekawe, że nie ma punktów ujemnych za tabletyzację aut, która nie ma nic wspólnego z bezpieczną obsługą. Polecam film:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój ulubiony kanał YT.
Ford Mustang
http://www.euroncap.com/en/results/ford/mustang/26063" onclick="window.open(this.href);return false;
Volvo V90
http://www.euroncap.com/en/results/volvo/v90/26100" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak się składa, że mam oba te auta. Więc wiem co dobre i złe w obu. Ciekawe, że nie ma punktów ujemnych za tabletyzację aut, która nie ma nic wspólnego z bezpieczną obsługą. Polecam film:
Mój ulubiony kanał YT.
- andi74
- Forumowicz
- Model: GT S550 GT350 Mod
- Kolor: Szary Metalik
veeefour
wiesz moze co trzeba by kupic zeby konia 2015 zrobic wizualnie na GT350
da sie ??
moze kiedys bym poszedl ta droga
wiesz moze co trzeba by kupic zeby konia 2015 zrobic wizualnie na GT350
da sie ??
moze kiedys bym poszedl ta droga
- veeefour
- Forumowicz
- Kontakt:
Da sie - zderzak, maska, boltniki, pas i do niego pokrywa i jeszcze pare innych rzeczy. Bedzie kosztowac bo sam zderzak to ok 3k USD w tej chwili.
Ford nie chcial, zeby kazdy zaraz przekladal graty do zwyklego i stad pewnie takie ceny. Bedzie tez problem z rozstawem przedniej osi - bedziesz
potrzebowac sporych dystansow bo GT350 jest z przodu duzo szerszy. Nie wiem czy ktokolwiek sie w to bawil i watpie, ze ktokolwiek sie na to porwie.
Ja sam za kilka meisiecy powinienem przelozyc calkowicie heble i magneride - ale body parts sobie odpuszcze.
Prosciej juz kupic carbony/laminaty u Andersona - zrobili cala serie imitujaca GT350 ktora psauje do zwyklego, np:
http://andersoncomposites.com/collectio ... nt-fenders" onclick="window.open(this.href);return false;
Ford nie chcial, zeby kazdy zaraz przekladal graty do zwyklego i stad pewnie takie ceny. Bedzie tez problem z rozstawem przedniej osi - bedziesz
potrzebowac sporych dystansow bo GT350 jest z przodu duzo szerszy. Nie wiem czy ktokolwiek sie w to bawil i watpie, ze ktokolwiek sie na to porwie.
Ja sam za kilka meisiecy powinienem przelozyc calkowicie heble i magneride - ale body parts sobie odpuszcze.
Prosciej juz kupic carbony/laminaty u Andersona - zrobili cala serie imitujaca GT350 ktora psauje do zwyklego, np:
http://andersoncomposites.com/collectio ... nt-fenders" onclick="window.open(this.href);return false;
- andi74
- Forumowicz
uuu to chyba jeszcze nie czas bo za malo gratow z odzysku na ebay jest
to odpuszczam nie bylo pytania
to odpuszczam nie bylo pytania
- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
Bartek " onclick="window.open(this.href);return false;veeefour pisze:Nie wiem czy ktokolwiek sie w to bawil i watpie, ze ktokolwiek sie na to porwie.
- veeefour
- Forumowicz
- Kontakt:
Fajno to wyglada ofkoz ale to nie jest oryginalny zedrzak tylko laminat Andersona - wciaz zostaly org maska i blotniki.B0kiem pisze:Bartekveeefour pisze:Nie wiem czy ktokolwiek sie w to bawil i watpie, ze ktokolwiek sie na to porwie.
Org GT350 zderzak nie pasuje do gratow z S550 niestety - maska siedzi duzo nizej i nawet przedni pas jest inny niestety.
-
caniggia
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang GT 4.6 Turbo
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: satin silver
Mustang 2015 z kolektorem dolotowym, CAI, przepustnicą z GT350, Corsa Sport double X-Pipe catback coś koło 520 koni, to jest przyrost....
100-200 w 9 sekund, czyli tyle samo lub może i 1s mniej niż GT350, 4s szybciej niż stock GT.
100-200 w 9 sekund, czyli tyle samo lub może i 1s mniej niż GT350, 4s szybciej niż stock GT.
- nomad
- Forumowicz
- Model: Bullitt & 939
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Highland Green
Niesamowity potencjał ma ten coyote
Zamiast kompresora naprawdę może warto będzie zrobić bullitta na 302.
Wg przecieków polift ma mieć w serii 475 KM i obok innych zmian prawdopodobnie właśnie kolektor z GT350.Świetny jest pod względem efektywności i szkoda trochę tylko, że nie przyłożyli się do designu - poprzednie Ford Racing, Bossa czy CobraJet dużo lepiej wyglądały pod maską
Wg przecieków polift ma mieć w serii 475 KM i obok innych zmian prawdopodobnie właśnie kolektor z GT350.Świetny jest pod względem efektywności i szkoda trochę tylko, że nie przyłożyli się do designu - poprzednie Ford Racing, Bossa czy CobraJet dużo lepiej wyglądały pod maską
- veeefour
- Forumowicz
- Kontakt:
Wyglada tanio a kosztuje x3 tyle haha - dobrze, ze chociaz robi swojenomad pisze:Niesamowity potencjał ma ten coyote![]()
- andi74
- Forumowicz
Panowie wiecie dlaczego mustang 2015 jest ewropejski ???
bo projektowal go nie kto inny jak brat projektanta nowego sportowego jaguara F-type
http://www.e-autosklep.pl/blog/wp-conte ... -Coupe.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
byl program o jaguarze w TV
bo projektowal go nie kto inny jak brat projektanta nowego sportowego jaguara F-type
http://www.e-autosklep.pl/blog/wp-conte ... -Coupe.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
byl program o jaguarze w TV
- B0kiem
- Forumowicz
- Model: S550 GT
- Kontakt:
nie wiedziałam czy wrzucić tu czy do 'humor'
- veeefour
- Forumowicz
- Kontakt:
LULB0kiem pisze:
Przelozenie 3.31 - polecialy satelity
- veeefour
- Forumowicz
- Kontakt:
W tym filmie tak od 1:10 mowia o lampach z przodu i dlaczego tri-bar jest taki powykrzywiany - przy okazji dobre info
dla tych co chca kupic MY2018 poza USA - Ford sie przejal tym zeby jednak ten tri-bar byl legalny poza US.
I jeszcze kilka innych rzeczy tam jest - o kratkach w masce etc.
Canniga bedzie mial mniej roboty LOL
dla tych co chca kupic MY2018 poza USA - Ford sie przejal tym zeby jednak ten tri-bar byl legalny poza US.
I jeszcze kilka innych rzeczy tam jest - o kratkach w masce etc.
Canniga bedzie mial mniej roboty LOL