Alfatech do raportu
Czyżby koniec taniego dolara?
- Radek
 - Młodszy Forumowicz
 - Model: Brak
 - Silnik: inny V8
 - Kontakt:

[b:10f4937976]Thomas[/b:10f4937976], zamiast się zastanawiaj KUPUJ DOLARY bo z każdym dniem jest coraz gorzej. Kupując 2 tyg temu byłbyś nawet 20gr na 1$ do przodu.... na 20 000 $ to 4tys zł... 
Swoją drogą to się w głowie nie mieści co się dzieje

Swoją drogą to się w głowie nie mieści co się dzieje
Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...
						- 

Anonymous

a mnie się teraz wydaje że kupno dolca w tej chwili jest zbyt ryzykowne...ja sam jestem wielka  
   bo przed wakacjami pozbyłem się zielonych bo złotówki mi były potrzebne a teraz jestem 
 no ale cóż człowiek na błedach się uczy.Teraz teoretycznie jest dobra okazja na zakupy na GPW......jak sobie pomyśle to  

- 

Anonymous

- 

Anonymous

[quote:99f546f53f="christoph"]Teraz teoretycznie jest dobra okazja na zakupy na GPW......jak sobie pomyśle to  
[/quote:99f546f53f]
No bardzo prawdopodobne teraz kupić a za kilka lat będzie można sobie pozwolić na najnowszą wersję mustanga - chyba że stany zbankrutują - oficjalnie bo teoretycznie już są bankrutem. No nic przy tym dolcu zawieszam jakiekolwiek zakupy a odłożoną kasę na superchargera właduję na GPW ale 14-16 listopada bo coś czuje wtedy będzie dołek

No bardzo prawdopodobne teraz kupić a za kilka lat będzie można sobie pozwolić na najnowszą wersję mustanga - chyba że stany zbankrutują - oficjalnie bo teoretycznie już są bankrutem. No nic przy tym dolcu zawieszam jakiekolwiek zakupy a odłożoną kasę na superchargera właduję na GPW ale 14-16 listopada bo coś czuje wtedy będzie dołek
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
						Best 1/4 ET 12,89
- 

Anonymous

Ja wlasnie dzis kupowalem 5000 Euro  po 3,95 na clo za mojego gt500. A jak go kupowalem to $ 2,18 i juz narzekalem ze przeplacam - a teraz to juz bym sie zastanawial nad kupnem Stanga  
 . I chyba bym tylko mogl go sobie na tapete wrzucic. 
PS. Szfaby dorzucili mi do auta te 5000 Euro do fv. Zdziraja ile wejdzie.

PS. Szfaby dorzucili mi do auta te 5000 Euro do fv. Zdziraja ile wejdzie.
[quote:68b424f104="SeaBiscuit"][quote:68b424f104="Thomas"]Wypowiedzmy im wojnę  
[/quote:68b424f104]
Niektórzy twierdza że zacznie się już w listopadzie
[/quote:68b424f104]
Dzisiaj próbowałem kupić trochę zielonych i absolutne zero, null i objechałem 9 największych kantorów, znajomy makler, zasugerował, iż kryzys się dopiero zbliża ale mu nie wierzę

Niektórzy twierdza że zacznie się już w listopadzie
Dzisiaj próbowałem kupić trochę zielonych i absolutne zero, null i objechałem 9 największych kantorów, znajomy makler, zasugerował, iż kryzys się dopiero zbliża ale mu nie wierzę
Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...